Bu akit in acilimi Allahsiz Kitapsiz olsa gerek.....
Bu akit in acilimi Allahsiz Kitapsiz olsa gerek.....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Izindeyiz Atam
kurduğun Cumhuriyet bizlere emanet. Sen rahat uyu ATAM.
Bir femuar icadında bile şekil değiştiren google, Ulu önderimizi sadece bir gül ile ana google. Seni kınıyor ve bir daha google kullanmıyorum.
Atamıza saygımdan ötürü sen artık kullandığım her nette yasaksın google.....
bu sancaktar dergisinin yediği ilk nane değilki çok daha ağır ithamlarda bulunuyor haysiyetsizler.
bir parçası olduğum gerçek bir tarih dergisi olarak attıkları mesnetsiz iftiralara tek tek kaynaklarıyla cevap verilmişti zamanında..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Türkiye Cumhuriyeti düşmanı köpekler... Vatan toprağı kabul etmez bunların leşlerini.. Yerleri cehennem olsun, Rabbim cezalarını misliyle versin...
Dün ankarada anıtkabirdeydim, orada pırıl pırıl milyonlarca insanı görmek son zamanlarda içimi serinleten tek şey oldu...
Rahmetle minnetle şükranla anıyoruz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü.
Oğlum daha 4,5 aylık, her sabah sayesinde erken kalktığımızdan dünde hep beraber ATA'mız için kalktık, saygı duruşunu evde yaptık, şimdiden bilsin, öğrensin. Seneyede Dolmabahçe Sarayı'na götüreceğiz.
Akit'i de hecelere ayırınca ne oldukları ortaya çıkıyor.
Sadece sesi bile yeter ATAM'ın.
http://youtu.be/SpNOTZHrml8
Nur içinde yat, hakkını helal et ATAM. Henüz sizlerin çektiğiniz sıkıntıları çekmediğimiz için sabretmemizden dolayı senden özür diliyoruz.
Ama emin ol ATAM bir tek sen yoksun, emirlerin de burada, askerlerin de .
Osmanlı'nın da torunuyum, Mustafa Kemal 'in de askeriyim.
Dün Gelibolu Belgeselini izledim bir kez daha içim ürpererek, verilen mücadeleyi fedakarlığı bugün verecek bir lider, başka bir insan yok, Ruhun şaad olsun ATAM.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)