ohaa Nihat ben senin yerinde olsam bu herife dikkat ederdim gözü göz değil :D
Printable View
gereken düzeltmeyi yaptım amacım kimsenin arabasına laf sokmak ve ye kötülemek değildi ama buğra abinin de dediği gibi kazası büyük bir araca orjinal parasını istemek mantıksız biraz...ben tekrar sölüyroum orda ki hikaye lafımını temizlik ve fiyat bakımından söledim....kimsenin aracına *** atmak gibi bi niyetim olmaz öle bi insan değilim sonuçta herkez belirli paralar harcayıp belirli şekillerde imkanlarını zorlayarak bişeyler yapıyoruz bu nedenle bu şekilde suçlanmamam gerekirdi...
buğra abi zaten gerekenleri sölemiş forumu kirletmek yerine pm yoluyla görüşebiliriz....
forum ortamında olabiliyor böle yalnış anlaşilmalar neyse sorun yok topiği kirletmeyelim :)
z edıtıon da sunroof olmaz zaten :)
sahibinden.com araba.com vs. den önce burda sordurmak lazım. süpersiniz herkez dedektif gibi :D
Harbi yaa mustiden sonra biz zemzemli bile sayılırız Osman o arabayı sattı gibi bişey zaten dert etmeye gerek yok her malın kendine gore alıcısı var burda dikkat etmek gereken sey bence arabanın sahibi benim arabam hatsız dierekmi satıyor yoksa arabamın arkadan kazası var diyerekmi satıyor :)
arabanın sahibi soluktan dolayı boyayıp sağ arka çamurluğu değiştirdiğini söluyor..ama tekerde ve ya dilgilde bir sorun yoktu diyor...
Konu kilit pls uzamasın gereksiz boş muhabbet sıkıldım ben kendi adıma ...