önden sen dısarıya fırLamadan bıLe cıddı yaraLanıLacak bı kaza da şase kımseyı korumaz arkadasım yapma
Printable View
tamam abi o noktada mengene ile düzellttiğin atacı al eline tekara kıvırmaya çalışınca basiittçe kıvrılır ...
neden çünkü mukaemeti gitmiştir yani eski sağlamlığı yoktur hatta örnek ataç içinsöülüyorum sağa sola 1-2 eğ çıt eder kırılır ...
düzelmez demedim düzelir ama mukavemeti biter ...
şu başlık altında birçok fotom var drift yaparken ;) Kırmız s13- shb plaka...
Aras olm ben Aras aloooooooooo :icon_wack
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/16113-drift_meeting_15_06_08_a.html
200sx 'i önden çeker gibi kullanırsanız, kazalı fotodaki gibi bir durumla karşılaşmanız an meselesidir, şakası olmayan gayet ciddi bi arabadır, beklemediğiniz anlarda arkadaki araba ile kafa kafaya gelebilirsiniz, o yüzden daily drive isteyen, piknik miknik yapacak olanlar gidip civic alabilirler :)
Ben söyleyim olayı satamazsa zaten araç kalıcak Kanada dönüşü parçaların bi bikaçı dışında hepsi duruyor gelince yükler keyif arabası yapar paraya ihtiyacı olan bi adamda değil hevesinide alamadı zaten boşa yormayın parmaklarınızı edeceğinden fazlada kimse vermez
200 için çoğu kişi kaporta bakmaz bende alırken sadece Savaşa motoru gösterdim misal hadi konu şase ama onunda robotu var bilmemnesi var orjinali gibi yapıyolar
neyse alana satana hayırlı olsun diyelim şimdiden
acaba arabanın sahibi şu anda ne yapıyo :D nerde yanlıyo kafasına göre takılıyo gezio. bizde burda lamını cimini yapıoz :D
ben şase olayını sadece sx için konuşuyorum hocum burada, alt tarafı çıkıp yanlıycaksın, zaten amacın arabayı kopartmak, yoldan çıkartmak, gidip ethem genimin süresinimi zorlayacaksın körfezde, amacımız nedir yani ?
takarsın gergileri, basarsın kaynağı, zaten döner yani o araba, ayrıca konuyu açan arkadaşın daha ne yapacağına karar verdiğinide sanmıyorum, sx ile beraber bi sürü farklı araç düşünüyor, neyse herkese iyi geceler, konu benim için kapanmıştır :)