iyi aksamlar arkadaşlar kardeşim motorla trafik polisinin dur ihtarına uymamış plakaya arkadan ne ceza gelir onu merak ediyoruz bilen varmı . TEŞEKÜRLER ŞİMDİDEN
iyi aksamlar arkadaşlar kardeşim motorla trafik polisinin dur ihtarına uymamış plakaya arkadan ne ceza gelir onu merak ediyoruz bilen varmı . TEŞEKÜRLER ŞİMDİDEN
Eve gelir çevirmeden kacma cezasi bana gelmişti tam ne kadar hatirlamiyorum toplu vermistim ama gelebilir
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
plakadan soruşturup sizi bulmazlarsa çok bişey yazmazlar
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
trafikte insan hayatını tehlikeye atmaktan yazarlarsa 519tl gelir...bana sarı arabamdan gelmişti ordan biliyorum
hocam neden boyle bişey yapmışki...allah korusun yanlıs anlayan bir polise denk gelir arkasından tutup silah ceker....yada kader o ya o civarda aranan bir sahıs olur...hic ilgisi olmayan bir sekilde tutup sen güme gidersin....bu tip seylerden kardesini uyar....
Arkadaş aklı başında birisi ise zaten uyayır kardeşini ki uyarmıştırda.
Neden böyle yaptığının ne önemi var ki bize göre?
Yaptığı son derece yanlış bi hareket orasi belli.
Çocuk polisten kaçtıysa mutlaka bi sebebi vardır,belki hastaneye yetişmesi lazımdı cezayı göze alarak kaçtı.
Belkide makarasına keyfe keder kaçtı..
Bunu bilmeden yargılamamak gerekli diye düşünüyorum.
Belki dövmüstür,belki ceza vermiştir belkide ihtar etmiştir.
Burda arkadaşın öğrenmek istediği kaç tl ceza geleceğidir.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
vardır illaki nedeni sorgulamak kimseye düşmez
roll yaparken sivil ekip ikaz etmişti ekiple birlikte gazladık 3 korna sonucu 3 maddeyide doldurmş. dur ihtarı tehlikeli araç vs 343tl di sanıorum. sadece dur ihtarına uymamak ise fazla değil cezası.
Dilediği gibi doldurur.
* Dur ihtarına uymamak
* Trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanmak
* Bozuk far donanımı
vs vs vs.....
Okumadan imzalamam.....
Bulunduğu noktada mobese yoksa buna trafiği tehlikeye atmak,kırmızı ışıkta geçmek eklenince 480 gönderdiler bana![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
bana 2 yıl kadar önce motorla kaçınca 65-70 gibi bir şey gelmişti. 400 - 500 tl abartılı, hangi kanun maddesi?
motorlu niye kaçar ki hem kask yoktur, ehliyet yoktur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)