User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
123 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Sevimli Küçük Köpek Önerisi

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jack ciddi olarak tavisye etmiyorum burda sana ben dahil birçok kişi vaz geç yada kedi al diyecek sorumluluklarında dertlerinden vs bahsedicek ama sen dinlemiyceksin ve bir köpek alacaksın 15 sene civarı köpek beslemiş olan birisi olarak yine vaz geç bak git güzel bir b. short hair al diyorum tabi sen bunuda dinlemiyceksin

Köpek tavsiyeme gelince, benim için en önemli konu koku ve boyut neyse baktım çok uzatıcam en iyisi fotoları koyıyım ben sen anla

Kuzenimin Sofia daki ufaklık

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUGCA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    naparsanız yapın jack russel almayın, ömrümü yedi.......
    hayatınızı ziker diyolar genelde evet yerde olan köpek 1 sn sonra omuzda olabilir diyorlar, ben evde yokken terör estirir o bana hiç uygun değil o zaman

Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pug olabilir tersten işeyenini bile gördüm videoda
    çirkin geliyo onlar bana, tatlı şirin bişey lazım

Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teacup sifir bedenlere verilen isim.Maltese icin teacup bir erkek yavru eriskin oldugunda yaklasik 4-4.5 kilo olurken 1 beden hemen hemen 7 kilo kadar olur.Kilo farki az gorunuyor ama teacup 25-30 cm civari boylarda iken 1 beden 50 cm civari olur.Teacup olanlar cok daha narindir 1 beden olan ise safi ruzgar olmakla beraber sizden aldigi cesaret ile parkta kedi kovalayabilir

Jack ruselldan uzak durun , ben boyle bir cins gormedim hele ki erkekse hayattan sogutur bir kopek bir dakika olsun durmaz mi,uyumaz mi,oturmaz mi evde cisini genelde de duvarlara yapar.Bir arkadasimin soylemi ile adini duvara yazar

Yavruyu secerken anne ve babayi mutlaka gorun,2 ay en az anne ile kalmis olsun.Her konuda bilgi alis verisinde bulunabiliriz.
    adını duvara yazan köpek ahahahaha benden uzak allaha yakın olsun, bana gelmez o ev temizliğ vs.. köpekler yurtdışından geliyormuş, anne baba görme şansımız yok sanırım

Alıntı ILongBoardDude Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle pomeranian abi.
    evet siparişle getirebiliriz diyorlar hatta 250 tl'ye traş ediyorlarmış, ama sadece istanbulda oluyormuş o da 6 ayda bir.. ve sürekli taramak gerekiyormuş

Alıntı HardCore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jack russel lar başına buyruk köpeklerdir abi, çimde koşsun diye bırakırsın... belki bir daha geri dönmez
    kedi gibi nankörler yani

Alıntı Rawr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana göre büyük bi köpek tabi tatlılıgı cok şirin

Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jack ciddi olarak tavisye etmiyorum burda sana ben dahil birçok kişi vaz geç yada kedi al diyecek sorumluluklarında dertlerinden vs bahsedicek ama sen dinlemiyceksin ve bir köpek alacaksın 15 sene civarı köpek beslemiş olan birisi olarak yine vaz geç bak git güzel bir b. short hair al diyorum tabi sen bunuda dinlemiyceksin

Köpek tavsiyeme gelince, benim için en önemli konu koku ve boyut neyse baktım çok uzatıcam en iyisi fotoları koyıyım ben sen anla
    evet bu görsel benim aklımı cok karıştırdı şmdi, yorkshire'ler cidden cok tatlı imiş, bu kucakta olan versiyon büyümüş hali dimi? eğer öyle ise büyüklüğü de çok güzel bu da düşüneyim ben, şimdi chihuahua ve yorkshire arasında kaldım diyebilirim, bi alternatifim daha var o da pomsky imiş, pomeranian ve husky kırması..

( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bro bu pomsky olur en çok bunu tuttum york shire terier bizim pazarlamacıda var hatta doğuracak hamile şuanda ama tip olarak hiç sevmiyorum onu
    54 YL 820

ATLETİC SPOR CENTER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Form > Function

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anne babayı görmeden yavru almayın.Şiledeki çiftlik ve Bursa'daki çiftlikten alırsanız seceresi belli,anneyi emmiş,büyüdüğünde nasıl birşeye benzeyeceği bir yavru sahibi olurusunuz.

Yurtdışından geldi vs. bunlar seceresinde kayma olan hayvanları safkan diye satmak isteyenlerin genelde tercih ettiği bir yöntem.Anne ile 2 aydan kısa süre vakit geçiren yavru büyüdükçe hasta olmaya daha meyilli oluyor.Aklınızda bulunsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.cihangir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bro bu pomsky olur en çok bunu tuttum york shire terier bizim pazarlamacıda var hatta doğuracak hamile şuanda ama tip olarak hiç sevmiyorum onu
    valla bro ne zaman doguracakmış o sakaryada mı?

Alıntı Rawr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorkshire değil mi bu?

Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anne babayı görmeden yavru almayın.Şiledeki çiftlik ve Bursa'daki çiftlikten alırsanız seceresi belli,anneyi emmiş,büyüdüğünde nasıl birşeye benzeyeceği bir yavru sahibi olurusunuz.

Yurtdışından geldi vs. bunlar seceresinde kayma olan hayvanları safkan diye satmak isteyenlerin genelde tercih ettiği bir yöntem.Anne ile 2 aydan kısa süre vakit geçiren yavru büyüdükçe hasta olmaya daha meyilli oluyor.Aklınızda bulunsun.
    bursaya mı gitmem gerekiyo bunun için? iletişim adresleri vs var mı? ankaraya kargo oluyo mu mesela?

hatta bi petshop ile konuştum, yurtdışından getiriyoz vs dedi, dedim o zaman neden bursadan getirmiyonuz, onu bizim patron bilir dedi, işkilendim aslında?

bu arada cok tatlı değilmi bu da

( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Küçük ırk köpek almayın alacaksanız da beagle dışında bi hayvan tercih etmeyin
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikli soru şu olmalı daha önce köpek sahibi oldunmu?

Olmadıysan vazgeçmek daha hayırlı olur gibi. Zor zanaat gerçekten
    Ama;
    Oldun ve büyüttün tüm şımarıklıklarına yaramazlıklarına katlanabildin ise bir iki örneği okuduktan sonra aşağıdan devam et. (mesela rotweiller cinsi dişi bir köpeğim var 45 civarında kilo olarak ama kendini pekinez zannettiği için kucağımda uyumaya çalışıyor. Çok zaman eşimden kıskanıyor. büroda kendi koltuğu var... falan filan... Ve ya ablamın labrador cinsi bir köpeği var ve beni askerlik arkadaşı sanıyor. Rahatsız edici derecede benle oyun oynuyor aklınca. Üstelik binlerce lira masraf çıkaracak kadar kemirme huyu var. Kapalı alanda yanlız bırakamadığımızdan dışarıda bakılıyor artık. Bir kaç veterinerin ortak kararı hiperaktivite. Zaten hareketli bir hayvanın hiperaktif olması gerçekten rahatsız edici. Üstelik kısırlaştırdık sakinleşsin diye.)

Sadede gelirsek; boxta (transfer box değil) bakabileceğin bir köpeğin olursa daha sorunsuz büyüyen bir köpeğin olur. Eve gelip yaptığı şeyler yüzünden ona bağıracağına, ve kendine küstüreceğine küçük bir köpek sahibi olup yeterli egzersiz yaptırmak şartı ile boxta bakarsan hiç bir sorun yaşamadan büyütürsün.

Edit:
    http://www.petozel.com/kopek-kafesi-...5x69x74cm-1145

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küçük ırk köpek almayın alacaksanız da beagle dışında bi hayvan tercih etmeyin
    beagle'ın evde beslenmesi zormuş petshop'daki öyle demişti, ayrıca bi kız arkadaşım 2 sene boyunca bakmış bi tane beagle'a, kulakları kokuyormuş, ve bikaç eksi özellik daha söylemişti, o yüzden düşünmedim hiç beagle..

Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikli soru şu olmalı daha önce köpek sahibi oldunmu?

Olmadıysan vazgeçmek daha hayırlı olur gibi. Zor zanaat gerçekten
    Ama;
    Oldun ve büyüttün tüm şımarıklıklarına yaramazlıklarına katlanabildin ise bir iki örneği okuduktan sonra aşağıdan devam et. (mesela rotweiller cinsi dişi bir köpeğim var 45 civarında kilo olarak ama kendini pekinez zannettiği için kucağımda uyumaya çalışıyor. Çok zaman eşimden kıskanıyor. büroda kendi koltuğu var... falan filan... Ve ya ablamın labrador cinsi bir köpeği var ve beni askerlik arkadaşı sanıyor. Rahatsız edici derecede benle oyun oynuyor aklınca. Üstelik binlerce lira masraf çıkaracak kadar kemirme huyu var. Kapalı alanda yanlız bırakamadığımızdan dışarıda bakılıyor artık. Bir kaç veterinerin ortak kararı hiperaktivite. Zaten hareketli bir hayvanın hiperaktif olması gerçekten rahatsız edici. Üstelik kısırlaştırdık sakinleşsin diye.)

Sadede gelirsek; boxta (transfer box değil) bakabileceğin bir köpeğin olursa daha sorunsuz büyüyen bir köpeğin olur. Eve gelip yaptığı şeyler yüzünden ona bağıracağına, ve kendine küstüreceğine küçük bir köpek sahibi olup yeterli egzersiz yaptırmak şartı ile boxta bakarsan hiç bir sorun yaşamadan büyütürsün.

Edit:
    Dr. Sacchi Köpek Kafesi - 105x69x74cm - Petozel.com
    daha önce köpek sahibi olmadım bu zamana kadar zor zannat diye alamadık aldırmadılar, bu sefer zoru başarmak niyetindeyim açıkcası küçük bi köpekle zorlukların üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum, köpek büyük olursa golden gibi hem tüy problemi olacak hem de gidilen yere götürülemicek, sıkıntı cıkaracak, bu kafeslerden alayım bi tane cidden güzelmiş, kucuk bi kopek için de yürüme alanı da mecvut
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Abi birde white terrier lere bak istersen biz 15 sene baktık tek kötü huyu biraz kıskançtı genel olarak uslu ve akılılar dır ama bazılarıda yaramaz oluyo benim köpeğim yaramazlardandı onlar biraz zorluk çıkartır ama fazla bir zorlu olmaz
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu kadar küçük bile değil micro köpeklere bakıyorsan güzel bir cins kedi alsana kendi enerjine uygun.. doğru kedide seni mutlu edebilir.. onlarca kedi cinsi her kedi cinsininde kendine göre karakteri huyu var sahibine çok düşkün olanıda var hatta köpekden beter..
    sahibini hiç iplemeyenide var hesabına geldimi yanına gelir kendini sevdirir falan..

Bakım istemez temizlik istemez kendini temizliyor hayvan gezidirme derdi yok gezdirme istemez.. hayatını ona göre programlamak zorunda kalmassın köpek kadar o konuda kaprisli değildir yani tatile iş için seyahate çıksan küsmez trip atmaz yemek yememezlik yapmaz..
    kedi olduğu için birde teslim edicek emanet edicek yerde çok bulursun gezdirme ve ağır bakım temizlik ilaç v.b istemediği için..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakmayın ama siz yanınıza aksesuar arıyorsunuz. Evi dağıtıyormuş, kulağı kokuyormuş, tüyü dökülüyormuş vs. dertlere şimdiden başladıysanız, cinsi ne olursa olsun, köpek bakamayacağınız çok aşikar.
    Hele kafeste bakma fikri başlı başına köpek gibi bir hayvanın sizin için ne kadar yanlış bir tercih olduğunu bas bas bağırıyor. 2 ay sonra verecek yer arayacaksınız, verdikten sonra siz oh derken, köpek acı çekecek. Lütfen bu kötülüğü ne kendinize ne de köpeğe yapın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi birde white terrier lere bak istersen biz 15 sene baktık tek kötü huyu biraz kıskançtı genel olarak uslu ve akılılar dır ama bazılarıda yaramaz oluyo benim köpeğim yaramazlardandı onlar biraz zorluk çıkartır ama fazla bir zorlu olmaz
    maltese terrier diyorsun sanırım evet onlar da ev ortamı için cok uygunmuş, yalnız chihuahua'ya göre büyük tabi onlar, bakalım canlısını görmedim daha, görürsem fikrim değişebilir.. aslında şuan ankara batıkentte bi kız arkadaşın köpegi dogurmuş, pincher var elinde 2 tane biri kız biri erkek, onlara bi bakmaya gidicem, herkese de vermek istemiyormuş o beni ikna ederse bende onu ikna ederim köpeklere iyi bakacagımdan ötürü

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar küçük bile değil micro köpeklere bakıyorsan güzel bir cins kedi alsana kendi enerjine uygun.. doğru kedide seni mutlu edebilir.. onlarca kedi cinsi her kedi cinsininde kendine göre karakteri huyu var sahibine çok düşkün olanıda var hatta köpekden beter..
    sahibini hiç iplemeyenide var hesabına geldimi yanına gelir kendini sevdirir falan..

Bakım istemez temizlik istemez kendini temizliyor hayvan gezidirme derdi yok gezdirme istemez.. hayatını ona göre programlamak zorunda kalmassın köpek kadar o konuda kaprisli değildir yani tatile iş için seyahate çıksan küsmez trip atmaz yemek yememezlik yapmaz..
    kedi olduğu için birde teslim edicek emanet edicek yerde çok bulursun gezdirme ve ağır bakım temizlik ilaç v.b istemediği için..
    kedileri sevmiyorm genel olarak fakat iran kedileri cok hoşuma gidiyor, bi arkadaşımda var, fakat onlar da sürekli intihar veya kaçma egiliminde, dediğini bi düşüncem ama köpek sevgisi daha başka bende, hep istemişimdir olmamıştır bu zamana kadar, belki de bu yüzden, genel olarak ulaşamadıgım şeyi daha cok isterim..

Alıntı sena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmayın ama siz yanınıza aksesuar arıyorsunuz. Evi dağıtıyormuş, kulağı kokuyormuş, tüyü dökülüyormuş vs. dertlere şimdiden başladıysanız, cinsi ne olursa olsun, köpek bakamayacağınız çok aşikar.
    Hele kafeste bakma fikri başlı başına köpek gibi bir hayvanın sizin için ne kadar yanlış bir tercih olduğunu bas bas bağırıyor. 2 ay sonra verecek yer arayacaksınız, verdikten sonra siz oh derken, köpek acı çekecek. Lütfen bu kötülüğü ne kendinize ne de köpeğe yapın.
    evet biraz makyajlanmak istedim o yüzden bu arayışa girdim, kızları bu şekilde tavlamayı düşünüyorum bu zamana kadar hiç kız arkadaşım olmadı da

makyaj da bi yere kadar sonuçta, tabi ki irdelicem, kız arkadaşım kesinlikle beagle almamaı söyledi kokudan dolayı, kendisi tam bi köpek manyagı halı hazırda 2 köpegi daha var, öyle bi insan bile bunu diyoyrsa vardır bi bildiği diye düşünüyorum
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

aeraus1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maltese terrierı düşünün geçen yıl ev arkadaşımın 12 yaşında dişisiyle 1 yıl geçirdim gerçekten çok akıllı ve eve uyumlu idi kendisi.
    Şuan aynı arkadaşımın iki adet bir dişi bir erkek terrier ile aynı evdeyim beşer aylıklar tuvalet eğitimlerini falan veriyoruz akıllı mutlu ve şımarıklar. Aşırı bir havlama yok. Mama konusunda hem mama hem biz ne yersek yiyorlar. Erkek olan tatlı tatlı horluyor uyurken bi tek.
    Düşünmelisiniz bence

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece kafes mevzusundaki yanlış bilinen bir nokta için yazıyorum.

Şahsen sahibini bildiğim ve sahibiyle tanıştığımız bir çok ödül almış köpek box'ta sadece sahibi ile muhattap kalarak büyütülmüştür. ( Geçtiğimiz günlerde Yetenek yarışmasında Afyondan katılan zannedersem adı Naz olan golden cinsi köpeğin sahibinin tüm çabalarına rağmen hiçbir sözünü dinlemeyişinin tek sebebi budur. Hayvan sahibi ile beraber etraftaki insanların komutlarınıda takip etmeye çalıştığı için çok fazla kafası karışıyor. Daha sonra açıklayacağım bu konuyu) Yavru köpeğinizi 1 gün boyunca box içinde terk ederseniz evet o şartlar altında bakılmaz. Ancak köpeğinizi sıkılmasın diye evinizin içerisinde serbest bırakırsanız da ilk köpeğinizi büyütürken benim gibi köpeğinizin yanına döndüğünüzde kapıların ve hatta duvarlardaki sıvaların dahi kemirilmiş olduğu bir durumla karşılaşabilirsiniz. Box ise köpeğinizi siz evde iken ve ya değilken kontrol altında olmasını sağlar. Bir yere pislerken arkasından kovalayacağınıza, daha yavruyken bile tuvaleti için ağladığında boxtan çıkartıp sokağa pislemesini sağlamak, halıdan temizlemekten daha kolay. Bu en basit sebebi. Bir diğer sebebi ise köpeğin sağlıklı eğitim kurabilmesiyle alakalı. Sosyal köpek sokakta her gördüğü insana kendini sevdirmeye çalışan köpekler değildir. Yukarıdaki gibi. Sadece sahibine bağlı ve komutları düzgün dinleyen köpek sosyal köpektir. Yolda yürürken bile köpeğiniz bir ağacın dibini kokladığında tasmasından tutup çekiştirirseniz köpek bunu fark ederse negatif algılar ve inatlaşır. Halbuki siz kafasını eğdiği anda aksi bir yöne dönüp ona bakmadan ters istikamette yürürseniz ve tasma gerilimi siz köpeğinize bakmadığınız bir anda olursa köpek şu şekilde algılar "bu adamın ne yönde gideceği belli değil en iyisi sahibimin yürüyüşünü izlemek." Ancak bu iletişimi kurmak evde sizin istemediğiniz bir şeyi yapmasını engellemekle olur. Yeterli egzersiz ile hiçbir sakıncası yok box'ın. köpeğiniz ile doğru frekans her ne kadar acımasızca gözüksede sadece box ile oluyor. Günde 15 km koşabilirsiniz sonrasında kaç saat dinlenir yemek yer ve diğer ihtiyaçlarınızı giderirsiniz?

Forumdan tartışmaya girmeyi hiç sevmem ve bunun içinde yukarıdaki bilgileri yazmadım. Tartışmaya girmek istemeyişimin sebebi ise anlatmak istediğimi tabuları olan insanlara anlatamıyorum. Yinede umarım anlatabilmişimdir.

blackweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bir dobermanım var 2 aylıkken almıştım şuan 1 buçuk yaşında

Pek sevimli sayılmaz ama tavsiye ederim

Daddy Cool..

BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aeraus1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maltese terrierı düşünün geçen yıl ev arkadaşımın 12 yaşında dişisiyle 1 yıl geçirdim gerçekten çok akıllı ve eve uyumlu idi kendisi.
    Şuan aynı arkadaşımın iki adet bir dişi bir erkek terrier ile aynı evdeyim beşer aylıklar tuvalet eğitimlerini falan veriyoruz akıllı mutlu ve şımarıklar. Aşırı bir havlama yok. Mama konusunda hem mama hem biz ne yersek yiyorlar. Erkek olan tatlı tatlı horluyor uyurken bi tek.
    Düşünmelisiniz bence
    dişilerde sıkıntı çıkıyo mu acaba evde? çünkü zor oluyomuş regl dönemlerinde filan? o yüzden erkek mi seçmeliyim? tuvalet egitiminde size danışabilir miyim bi arkadaş sahibi oldugumda ? mama harici beslemelerde evde koku oluyormuş yediklerinden mütevellit? öyle birşey duydum

Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece kafes mevzusundaki yanlış bilinen bir nokta için yazıyorum.

Şahsen sahibini bildiğim ve sahibiyle tanıştığımız bir çok ödül almış köpek box'ta sadece sahibi ile muhattap kalarak büyütülmüştür. ( Geçtiğimiz günlerde Yetenek yarışmasında Afyondan katılan zannedersem adı Naz olan golden cinsi köpeğin sahibinin tüm çabalarına rağmen hiçbir sözünü dinlemeyişinin tek sebebi budur. Hayvan sahibi ile beraber etraftaki insanların komutlarınıda takip etmeye çalıştığı için çok fazla kafası karışıyor. Daha sonra açıklayacağım bu konuyu) Yavru köpeğinizi 1 gün boyunca box içinde terk ederseniz evet o şartlar altında bakılmaz. Ancak köpeğinizi sıkılmasın diye evinizin içerisinde serbest bırakırsanız da ilk köpeğinizi büyütürken benim gibi köpeğinizin yanına döndüğünüzde kapıların ve hatta duvarlardaki sıvaların dahi kemirilmiş olduğu bir durumla karşılaşabilirsiniz. Box ise köpeğinizi siz evde iken ve ya değilken kontrol altında olmasını sağlar. Bir yere pislerken arkasından kovalayacağınıza, daha yavruyken bile tuvaleti için ağladığında boxtan çıkartıp sokağa pislemesini sağlamak, halıdan temizlemekten daha kolay. Bu en basit sebebi. Bir diğer sebebi ise köpeğin sağlıklı eğitim kurabilmesiyle alakalı. Sosyal köpek sokakta her gördüğü insana kendini sevdirmeye çalışan köpekler değildir. Yukarıdaki gibi. Sadece sahibine bağlı ve komutları düzgün dinleyen köpek sosyal köpektir. Yolda yürürken bile köpeğiniz bir ağacın dibini kokladığında tasmasından tutup çekiştirirseniz köpek bunu fark ederse negatif algılar ve inatlaşır. Halbuki siz kafasını eğdiği anda aksi bir yöne dönüp ona bakmadan ters istikamette yürürseniz ve tasma gerilimi siz köpeğinize bakmadığınız bir anda olursa köpek şu şekilde algılar "bu adamın ne yönde gideceği belli değil en iyisi sahibimin yürüyüşünü izlemek." Ancak bu iletişimi kurmak evde sizin istemediğiniz bir şeyi yapmasını engellemekle olur. Yeterli egzersiz ile hiçbir sakıncası yok box'ın. köpeğiniz ile doğru frekans her ne kadar acımasızca gözüksede sadece box ile oluyor. Günde 15 km koşabilirsiniz sonrasında kaç saat dinlenir yemek yer ve diğer ihtiyaçlarınızı giderirsiniz?

Forumdan tartışmaya girmeyi hiç sevmem ve bunun içinde yukarıdaki bilgileri yazmadım. Tartışmaya girmek istemeyişimin sebebi ise anlatmak istediğimi tabuları olan insanlara anlatamıyorum. Yinede umarım anlatabilmişimdir.
    verdiğiniz bilgiler cok gzüel, cok tşk ederim, bunun gibi bilgileri nereden temin edebilirim, güzel bi kitap önerisi veya kaynak ögrenmemi saglar diye düşünüyorum, cok ince ayrıntılar gerçekten en önemli mevzu da zaten egitim kısmı.. iyi bi egitimle üstesinden gelirim diye düşünüyorm

kankamla böyle hareketler yapacaz hergün

BORKED

Alıntı blackweb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bir dobermanım var 2 aylıkken almıştım şuan 1 buçuk yaşında

Pek sevimli sayılmaz ama tavsiye ederim
    aynen cok büyük bi köpek fakat bunlar tehlikeli allah bagışlasın ahaha
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

blackweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emin ol tehlikesiz sandığın hayvanlardan daha tehlikesizler çünkü çok ama çok akıllılar
    Daddy Cool..

BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aklında olsun dişi kopek her zaman sahibine daha sadıktır.
    dişi köpek erkeği kendine cagırır
    erkek kopek her zaman dişinin peşinden gider
    erkek kopek sahıbıne ustunluk kurmaya çalışır
    dişi kopek gozunun içine bakar
    regl dönemlerinde altını bezleyebilirsin

öyle kan gövdeyi goturmuyo tabiki aama damla damla damlatırlar.Zaten genel olarak kendi kendini temzliyo ama dediim gibi gene altını bezlemen mümkün.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)