bir milyar küsür borcum vardı iyi iyi![]()
bir milyar küsür borcum vardı iyi iyi![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Ne yapmak gerekiyor beyler ?
Benim 900 küsür lira gözüküyor, bu borç neden yazılıyor ben anlamadım bir şey
af gelsede faizi silerler ana parayı siliceklerini hiç sanmam.. zaten bu gss yi ciddi ödiyen varmı çevremde hemen hemen herkesin gss ye borcu var daha bir tane ödiyen bir insan görmedim..
bu sistem çok güzelde bunu bedavaya hizmeti vermesi gerekir.. parayla sağlık güvenlik hizmeti olmaz.. milleti durup dururken borçlandırıp sonrada öde demek aklım beynim almıyor...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
şimdi bakdım bende 8 yıllık bağkurluyum banada 360 tl gss borcu yazmışlar ödiyeni öpsünler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
dün tv de izledim faiz borçları silinicek ana para silinmiyo 36 aya kadar taksitlenebilio
yani borcunuz hala birikiyo ama faizsiz
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Bu sistemi kuranlara lanet olsun. Her sigorta borcu gözüktüğün de borcumu ödedim Kasım ayı borcu çıkmadı ve ben ödemedim haliyle. Bugün göz doktoruna gittim muayene olmak için. Ancak sigortalı gözükmediğim ortaya çıktı. Telefon açıyorum çıkmıyorlar. Bu sistemi kuranlara kan kusuyorum. İnşallah kendileri daha beter durumlara düşerler. Sağlık ihtiyacın olup, saçma sapan getirdikleri sisteme ne olursa olsun konu sağlık olduğu için uymak durumunda bırakılıp, sağlık ihtiyacını karşılamak adına doktora gittiğin de hizmet alamamak. Öyle ötmesi kolay meydanlardan ama alayı yalancı ve en yakınlarını bırakın kendisinden başkasını düşünmeyen bu adamların sonu ne olacak bilemiyorum. Bitmiyorlar biri gider başkası gelir. Yaşam enerjimi aldılar artık. Öyle öfekliyim ki, şiddetin çözüm olduğunu düşünmezdim.
yeni yıldan sonra diş estetik vs bir kaç konuyu daha karşılamayacak ssk kısacası insanları soymaya devam edecekler..
gözlüğüm kırıldı, büyük ihtimal göz numaram da yükseldi. Rahatsız ediyor, çok acil bir durum değil gibi gelebilir. Kitap okuyamıyorum, bilgisayar ekranına uzun süre bakamıyorum vs. gözlerim yoruluyor. Sosyal hayatımı etkiliyor. Aynı göz numaraları için de gözlük almak istemiyorum. Hani kendimi geçtim çok acil bir durum değil idare edilebilir. Ancak yarın öbür gün acil bir mevzu olsa ne olacak? 4 sene git otur el kaldır orada her ay cebine 10bin tl girsin kendilerine sağlanan avantajlar+ kendilerine sağlayabilecekleri olası rantlar vs full sağlık hizmetleri de vardır bir de emekli olurlar 4 senede.Yazık ya, yazık. Şu toplumu, halkı düşünen o 550 kişiden bir tanesi çıkmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)