Octavia yada kia ceed dizel en mantıklı seçenek olur o fiyatlara.yeni leon tdi veya megane 1.6dci
Printable View
Octavia yada kia ceed dizel en mantıklı seçenek olur o fiyatlara.yeni leon tdi veya megane 1.6dci
c4 ehdi excusive dizel otomatik cam tavan ve navigasyon güzel bir seçim olur
leon tdi olabilir ama navigasyonlu araçlarda sıkıntı vardı gümrük girişinde halen öyle mi öğrenmek lazım.. bir de sıra muhabbeti var, bence en mantıklı seçenek i30 veya ceed olur günay..
toyota auris skypack toyota touch dokanmatik ekran ve navigasyon orcinalden katlanır aynalar vsvs :D
yeni leon tdı nokta olur bence :) yada cıvıc hb dizel de düşünebilirsiniz :) hayırlı olsun
Astra'nın yeni kasası ya da büyük bi makyaj gelmesi yakındır bence. (Insignia gibi bi makyaj.) Yeni kasa C4 olabilir ama onun da otomatik vitesi hakkında pek iyi yorum okumadım manuel'i daha mantıklı olur. Navigasyon opsiyonu var mı bilmiyorum ama Fiat Bravamıydı Bravomuydu neydi o olabilir.
Fiyatlari yuksek ihtimal bu civarlarda ya da az biraz fazla olur; 2014de astra 1.6 cdti 136 hp motorla gelicegi soyleniyor. Sedani da yemede yaninda yat o motorla :)
Araba almaktan ya vazgeccem yada efe abi zorla auris aldircak ahahaha :)
Kial ceed cok ufak cok begenmedim astra j donanim ve goruntu olarak iyi duruyo.
Auris onden gorunusu bi garip geldi aliskin olmadigimizdan mi acaba bilemedim.
olum eski bir doblodan daha iyi bir araç yeni bir doblo olabilir :D
Sende bursadaymissin yeni farkettim gel bi gun gezelim arabayla gerci beninkisi benzinli ama en azindan donanimlarini icinin ferqhligini gorursun
Volkswagen Yetkili Satıcısı General
arkadasım 2 hafta once Scirocco 1.4 TSI 122 PS aldı 55 bine burdan, su an bıraz daha zamlı durumda sanırm kur yüzünden araştır derim...
Olabilir fikir olur en azindan.
Fotoraflardan grandepunto kadar bi araba gibi geldi bana cülyetta yada yeni bravo kadar mi yolda da hiç dikkat etmedim :D
Abi babam kullancak bekar olsa o iş olur da :D Anne falan var sıkıntılı olur hahaha
İstediğim bu paraya ailecek kullan en donanimli arabayi seçmek dizel olacak tabi :D
Dizel ceed aldı eski işverenim..En dolusunu 62.000 tl ye.. Bundan 4-5 ay önce.. Gayet güzel ve giderli bir araç.. Yakıtı biraz yüksek diğer dizellere göre..
c4'te düşünebilirsin :)
wolsvagen tiguan