Yeni honda civic :)
Printable View
Yeni honda civic :)
bazı modellerde skypack ses yapabiliyormuş. mmt vites eskisine göre daha iyiymiş.
yenı aurısle 3 defa test surusu yaptım oyle 2 tur atıp donmedım plazanın sahıbı tanıdık oldugundan en kısa surusum yarım saat oldu :D yenı touch sıstemı cıdden sahane olmus ayrıca sanzıman değişmiş mmt s mı ne olmus mmt gıbı hantal kalmıyor bagırmıyor araba plastık kalıtesı cok ıyı ayrıca cok sessız dizel kullandım her seferın de yakıtını konusmaya dahı gerek yok 2008 dızel aurısım vardı 4.0,5.5 arası yakıyordum suan 2010 dizel corollam var oda aynı oranalr da yakıyor. nedenını bılmıyorum ama yenı corolla daha cok cezbettı benı helekı 71.000 tl olanı :) iler de düşündüğüm araçlar ıcın de yenı corolla ya da aurıs zaten toyota nın pıs bı alışkanlıgı var demedı deme cogu arkadasım da toyotasını satıp yıne toyota alıyor benım gıbı :)
yeni kasa civic' im var dizel astra motor konusunda sinir krizlerine soktu beni ciddi anlamda gitmiyor. içi de benim arabama göre dardı.
Yeni kasa leon dizel dsg
manuel aurisin performansı iyi
Bizde bir önceki kasa var. Hatta kasa yenilemeden almıştık. 1.4 dizel motor 6 ileri. Gidişinden yakıt tüketiminden memnunuz gerçi o araba genelde kapalı garajda duruyor babamın comfort ekstra donanımda araç. Ben yeni aurise bir türlü alışamadım. Kullanım yönünden bilemem ama görünüş beni cezbetmedi.
leon, dolu alınırsa çok yakışıklı oluyor :)
Connecting site...
dolu bi astra j sedan alınır o paraya,
yeni i30ların dizaynı gerçekten çok iyi
Oylama yapsak i30 alip başini gitcek efe abi de zorla aurisi zirveye taşicak hahaa
i30'da direksiyon ve vites topuzu soyulma sorunları vardı, araçtan soğutabilir. bir de abs kızaklama problemi vardı, servise gidip güncelleme yaptırmak gerekiyordu.
sallamasyon değil, kullanıcıların yazdıkları sıkıntılar bunlar.
edit: yanlış anlama olmasın, i30'ları ben de beğeniyorum. şuan güncel fiyat listesinde elite paket 65 bin tl gibi bir rakam var. bu parayı hak ettiğini düşünmüyorum;
ama ikinci el olsaydı ciddi düşünürdüm, 2013 model elite paketler piyasada 54-57 bin tl arası rakamlara bulunabiliyor, f/p olarak zirvede.
bende kia pro ceed diyorum
Biz de peder beye yeni octavia tdi dsg (elegance) aldık. Pişman edecek bir araba değil ben de beğendim. Yani ben gidip o parayı ona vermem ama babalar için ideal :D Skoda eski skoda değil artık alınıp güzel güzel binilir.
Yetkili satıcıları zorlarsanız güzel bi indirim ya da multimedia paketini vs. hediye olarak alabilirsiniz :D