Gel abi alfa verim :D
Printable View
Gel abi alfa verim :D
en mantıklısı octavia olur o fiyatlarda. D segmentine yakın boyutlarıyla tam baba arabası. Konforlu, geniş, donanımlı, tasarımı güzel. Daha ne olsun
Bende 65 civarı araç bakıyorum, sana önerim ya ikinci el Golf veya Jetta yada Sıfır olacaksa Full Leon Manuel.. Auris baktım,skoda baktım, kia ve Hyundai baktım bence 60-70 bin tl arası fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum test etmedim. Auris olacaksa yine ikinci el 1,2,3k km de ilanlardaki Manuel araçlara bakın. 60-70 ciddi paralar Alman'dan şaşmayın bence. Bol şans.
Astra 1.3 motoruyla saç baş yolduruyor, özellikle 65 bin tl gibi bir rakam verilecekse golf 7 comfortline alabilirsiniz.1.6 tdi'ler güncellenecek sanırım 110 ps + 6 ileri manuel olacaklar ne zaman bilemiyorum.
full+full aradığınız özellikte makyajsız 0 km superbler var neden düşünmüyorsunuz? d segmenti araç burda sayılan çoğu araçtan daha kaliteli ve dolu olduğu da kesin..
Acıkcasi ben cülyetta istiyorum. Bana göre diğer araçlardan cok daha albenisi olan bi araç.
Babama kalsa gidip linea alir o pek lüx araba sevmiyor tek istediği o ekranda navigasyon görecek adam :D
octavia bende cok beğendim sedan ve güzel duruyor + olarak 1.6 tdi-dsg ile cok rahatlik olur düşüncesindeyim.
1.5 ay kadar önce aldık şirkete sw ceed dizel. En full paket gerçekten kia aşmış kendini. Araç donanım ve konfor olarak çok üst düzey. Yakıtı biraz fazla otomatik vitesinde vermiş olduğu etki ile. Komple cam tavan. Nav. ekran. Geri görüş kamerası . Tam bir aile aracı bence.