ceku guzel duruyo
cekuuu balımmm![]()
![]()
ceku
hera
mira
karyoka
matmazel
saşa
vertu
nays
porş
scarlet
carmen yakısır ufaklığa![]()
benim oğlanın adı remus,remus un oğlu oldu onada varex koyduk,varex inde yavrusu olursa adı cupra olacak![]()
Yasin Gürlek
YG Cupra
Temoleague of legendsde de pıtırcık bi hayvanın adı
![]()
arkadaşlar şuan ceku ve mira başabaş mücadele ediyorlar, arkalarından saşa geliyor
sanki ceku daha orjinal alışılmışın dışında duruyor, yalnız normal günlük konuşma zamanlarında cümlede kullanırsak 'ceku beni evde bekliyor', 'mira beni evde bekliyor' vs gibi olunca sanki mira daha tatlı duruyor
evet carmen de güzel isim fakat hızlı söyleyince dil sürçüyo o yüzden kısa isim seçmek daha avantajlı sanırım, elektra yürü git deyince bile bi cazibe oluyo ahahaha
karyoka da güzel isim evet ama o da uzun kalıyor
hera daha cok büyük köpeklere konuyo evet ama bunlar da onlardan aşagı kalmıyo sanki, büyük köpek gibi hissediyorlar sanırım![]()
vertu hep güzel isim gelmiştir bana fakat köpekler daha cok r t s ş duyarlı ise beni algılamaz mı şimdi bu
paris ismi cok çekici hilton'dan kaynaklı sanırım biraz da, fakat şehir olarak hiç beğenemedim paris'i bu zamana kadarama yine aklımın bi köşesinde var sonu s ile bittiği için
saşa da da bi süre sonra dil sürçüyoama güzel isim
chihuahuaşivava yani
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
arkadaşlar ceku veya mira olacak orası kesin, akşam 23'e kadar vaktim var, çekişme devam ediyor, birbirlerine cok yakın oy oranları![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Tek heceli isimler komutlarla karisiyor,3 heceliler de fazla uzun oluyor,seslenirken ilgisini cekemeyebiliyorsunuz.2 heceliler uzerinden fikrimi soylemem gerekirse ceku güzel bir secim oluraklima 'pati' geldi bir de..Bilmiyorum daha once koyan varmi,sizin ufakliga cok sirin bir isim olabilir
![]()
Arya olabiliryeğenimin kedisinin ismi
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
şivava cinsi köpeğim olsa adını
Vaio koyarım
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
2 tane dişi köpeğim olmuştu birinin adı olga öbürünün adı nana idi belki hoşunuza gider diye söylüyorum
Söylenmesi basit ve mümkünse tek heceli bi isim seçin komutlarda daha rahat edersiniz kızdığınız da sert bir şekil de söylensin nays mesela güzel bence![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Bence Tina. Hem köpek kolay alışıyor hem de şirin isim.
İlla listedense hera seçerdim. Ceku, vertu, porsche bugün var yarın yok![]()
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)