aynen ağzına sağlık valla.
ölmeyi bayılmak zannediyor sanırım arkadaş.. sanki dünyayı kurtarıyor gereksiz...
o değil de kendine zarar verecek olması hiç sorun değil. bir ailenin başını yakacak ona üzülürüm...:ofk:
Printable View
Biz bursadan maslaga ayara geldik.. Pazar günü draga gidicez diye 1-2 rol teklifini değerlendirdik, ataşehirde yüro rooster a ayar yaparken orda bekledik..ilk defa geldim bir dahada gelmem... Karşıdan sıkanları görünce abi gidelim artık dedim geldiğim gibide gittim..yalnız ne olursa olsun bizim polisimizinde bir ayarı kalmadı.. Neye nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar..
Tamam kanki öyle yapalım haber verirsin bana :)
Dün çok sinirlendim ama iyiki gelmedin,Ali Kemal'le beraberdik baya bi sövüldü.
O kadar komikki araba bağırsın diye kıçlarını yırtıyorlar ama hala aynı yerdeler.
Geçen ay mı ne adamın birisi viski şişesi fırlatmış camdan aşşağıya düşünsene adamdaki öfkeyi Alperen.
Gayet olması gereken ve yerinde bi uygulama olmuş bencede.sadece kurunun yanında yanan yaşlara yazık olmuş.saçma sapan hondaların pejoların eksoz sesleri kesici sesleriyle milleti rahatsız ediyolar sonra bide çıkıp şikayet ediyolar.toplasınlar öyle araçları zaten elensin biraz gereksizler,temizlensin piyasa.apaçiler yüzünden kimse aracıyla rahat çıkamaz hale geldi artık.egzozlu vtecleri görünce küçük viteste gezen gazlayan vs o berbat gürültüsünden ben bile rahatsız oluyorum.kimse boşuna yakınıp durmasın kaşınanı kaşıyolar sadece.orda herkesin toplanma amacı belli kimse çaya kahveye gitmiyo.orda o ortamda bulunan göze alıcak bu riskleri.
Arkadaslar ve adminler şöyle bir durum daha varki sanırım forumda takip ediliyor.
Şöyleki geçenlerde bir pm geldi bana profiline girdim baktım 1 veya 2 mesajı vardı nicki hatırlamıyorum pm ide silmişim pm şöyleydi.
Bu akşam toplanıcağınız bir yer varmı.
Tanımam etmem ama gerçekten dikkatimi çekti
Sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık
Otobanda yol kapatıp duracak kadar yavaşlamak roll yapmak başka insanların hayatını tehlikeye atmıyor haklısınız sizde.
Kimse birbirini boklamasın o yüzden .
dün gece araçları bağlanan tüm arkadaşlara gecmiş olsun.inş en kısa sürede sıkıntısız bi sekilde araçlarına kavuşurlar..
bizde o tarafa gecicektik arkadaşm uyardı.. onlarada tsk ederim..
Organiz olun Aranızda imza toplayın belediyeye karayollarına falan gidin görüşün konuşun kör yol yapsınlar size güzel bir yerde ..
2-3 km lik .. sapağı hiç bir yerle bağlantısı olmayan hiç bir sivil aracın girmiyeği bir yol..
sabah akşam 24 saat orda gazlayın..
Mesaj yazanlari okudumda guzel rol kesiyosunuz :)
Geçmiş olsun herkese..
İzmirdede her hafta aynı şey yaşanıyor.. Gelenler bilir Çifte kumrular da buluşulur cuma akşamları.. Giriş önü dar zaten iki tarafına parkedip trafiği kitleyenler , yolun bi sonuna bi başına durmadan gazlayan çıkış yolunda yanlayanlar.. Yıllardır gelen giden bu işi bilinçli yapanlar içerde çay kahve keyfinde halbuki.. şikayet edildimide (ben olsam belki bende ederim boş boş gazlayan elemanları) polis 3 çıkışın tamamını kesiyor gece 2 ye kadar çiftede kilit kalıyoruz.. yada insanlar sıkılıyor bile bile lades diyip çıkıyor.. ki artık otoban dönüşlerini kesmeye başladılar...
Sanırım önemli olan bu gereksiz gazlayan zırt pırt egzoz patlatanları aradan temizleyebilmek..
baglanan arkadslara geçmiş olsun.
Herkese geçmiş olsun, artık bir süre huzur vermezler oralarda..
Bu tarz şehir içi trafite magandalık yapanların videoları dönmesi olayının etkisi yok demesin kimse, çok.. Shell' apaçiye dönmüş, starbucks biraz daha iyiceydi, ama artık orasıda aynı. Kücük gruplar halinde sözleşip farklı yerlerde buluşmakta fayda var..
Vag'cılar herhafta bululuyor nerdeyse kendi aralarında ve yeni insanlarda gelip gidiyor muhtemelen ve degil polis, bir çogunuz bir çogumuz bile haberdar olamıyor.. Keyifle yapılıyor herşey.. ***** yer diye bir şey olmamalı artık. Yoksa daha çok kişi mağdur olur.
63owen63 birkac hafta once vag cilarla inceden gazladik yapili 1.8t ler , s3 ler vs.. Hicbiri de bilinen araclar degil ki cogunda ciddi emek var..Egerki amac oturup muhabbet etmek gece sonu yada oncesi gazlamak ise ortam kesinlikle o sekil olmali yok macera aricam, baglanmayi goze aliyorum ise Atasehir tek adres olmaya devam etmeli :)
Nedense olayın başkahramanlarından bazılarının sesi soluğu hiç çıkmamış yazı bile yazmamış...kusura bakmayın diye.