User Tag List

Sayfa 11/13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
246 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Ataşehir Gazileri Parmak Kaldırsın

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bağlanan herkese geçmiş olsun. 32 madde muayene gerektirmeyen bir cezaymış ama meni kaldırmaya gittiğinizde çakllık yapıp polisi kandırmaya çalışırsanız polis sizi muayeneye sevk ediyormuş ben pazar sabahı selamiçeşmeye gidip izin belgesini aldıktan sonra yediemin otoparkına gittim aracımı almaya. İşlemler yapıldıktan sonra bir ekip otosu yanaştı dün araçları toplayanlardan bir kaçı vardı ve cumartesi gecesi direnmeme karşılık beni kenara çekip bi kaç bişey söyleyen polis geldi. Dediki dün seni haksız yere aldılar ama yapıcak bir şey yok kurunun yanında yaşta mecburen yanıyo dedi. Cumartesi gecesi 3 noktada 3 kişi sivil varmış. Birincisi alptunun cuprasının orda birisi starbucksın önünde ve diğeri yukarda çıkışın orda bekleyen sivil polis aracı herkesin çıkmasını bekliyolarmış. Yani bunun daha önceden planlı olduğunu söyledi. Ve bununda son zamanlardaki şikayetlerin aşırı artmasından dolayı ve oradan çok noktadan kaçışların olmasısından böyle bir plan yapmılmış. Bu konuşmaların ardından bana hemen selamiçeşmeye gidip menimi kaldırmamı söyledi hatta aracına hiç bakmıcaklarını bile söyledi ve gerçekten öle oldu. Gittim menimi kaldırmak için; Polis; Cam filmi egzoz vb. şeyleri söktürdün mü dedi bnde ewet dedim tamm diyip kaldırdı Ama son zamanlarda s virajınında tamamen ölmesiyle tüm apaçi arkadaşların atasehire doluşması yalandan makaraya gelip bi aşağı bi yukarı VTEC açanlar egzoz patlatanlar olduğu sürece daha çok bağlanırız. Ve şöylede bir gerçek var şuanda şu konuyuya yorum yazan öle kişiler var ki cumartesi akşamı kırmızı vti ile VTEC açıp cayır cayır aşağı yukarı sıkan, 1.8 t golfle egzoz patlatan arkadaşlarıda kınıyorum...
    CUP Edition

Finansinvest

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem_subasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bağlanan herkese geçmiş olsun. 32 madde muayene gerektirmeyen bir cezaymış ama meni kaldırmaya gittiğinizde çakllık yapıp polisi kandırmaya çalışırsanız polis sizi muayeneye sevk ediyormuş ben pazar sabahı selamiçeşmeye gidip izin belgesini aldıktan sonra yediemin otoparkına gittim aracımı almaya. İşlemler yapıldıktan sonra bir ekip otosu yanaştı dün araçları toplayanlardan bir kaçı vardı ve cumartesi gecesi direnmeme karşılık beni kenara çekip bi kaç bişey söyleyen polis geldi. Dediki dün seni haksız yere aldılar ama yapıcak bir şey yok kurunun yanında yaşta mecburen yanıyo dedi. Cumartesi gecesi 3 noktada 3 kişi sivil varmış. Birincisi alptunun cuprasının orda birisi starbucksın önünde ve diğeri yukarda çıkışın orda bekleyen sivil polis aracı herkesin çıkmasını bekliyolarmış. Yani bunun daha önceden planlı olduğunu söyledi. Ve bununda son zamanlardaki şikayetlerin aşırı artmasından dolayı ve oradan çok noktadan kaçışların olmasısından böyle bir plan yapmılmış. Bu konuşmaların ardından bana hemen selamiçeşmeye gidip menimi kaldırmamı söyledi hatta aracına hiç bakmıcaklarını bile söyledi ve gerçekten öle oldu. Gittim menimi kaldırmak için; Polis; Cam filmi egzoz vb. şeyleri söktürdün mü dedi bnde ewet dedim tamm diyip kaldırdı Ama son zamanlarda s virajınında tamamen ölmesiyle tüm apaçi arkadaşların atasehire doluşması yalandan makaraya gelip bi aşağı bi yukarı VTEC açanlar egzoz patlatanlar olduğu sürece daha çok bağlanırız. Ve şöylede bir gerçek var şuanda şu konuyuya yorum yazan öle kişiler var ki VTEC açıp cayır cayır aşağı yukarı sıkan, 1.8 t golfle egzoz patlatan arkadaşlarıda kınıyorum...
    Buradan çıkacak sonuç belli. Bu kişileri temizlemek için kendi elimizle şikayet edicez ve yıldırıcaz. Bu kişiler arkadaşımız ise uyarıcaz. Bundan daha belli bişi yok artık ortada.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik, arac kullanimi konusunda TR cennet ulke. Polisten kacma, sehir icinde donut ve aptalca gazlama, ara sokaklarda yanlama, emniyet mudurlugu yaninda kesici, alkollu arac kullanma... Bunlarin herhangibirini gelismis ulkelerin birinde yapsaniz bir daha araba yuzu goremezsiniz yada ne sartlarda gorursunuz Allah bilir. Aranizda bu kafada olan insanlari barindirmayin, altindaki arac, maddi durumu ne olursa olsun pohpohlamayin ucu bir sekilde sizlere dokunuyor iste.

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaç araba bağlandı sayı olarak?
    bizim viaportun önünde bağlandığımız 62 araba rekorunu geçtimi?

bağlananlara geçmiş olsun..

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20-25 araç bağlanmıştır
    CUP Edition

Finansinvest

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harundan konu bize geldi iyimi sen zaten meleksin oraya kahve icmeye geldin.. orda o adamlar zaten pusuya yatmisti sen herturlu baglancaktin. Bi anda gelmediler. Kendinde yazmisin orda bekliyolardi diye. Konu her hafta orda toplanilmasi. Gecen haftada sen gazliyodun yukari dogru duman ata ata ? Kendin melekmisin gibi bide yazmamismisin beni benden aldin suan cem yalansa yalan de. Bi kisiyi suclamadan once kendi yaptiklarini dusun kardes
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kimse kimseye yüklemesin bence. herkes hatalı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse kimseye yüklemesin bence. herkes hatalı.
    Gecen hafta yukari dogru sara sara gidiyodu ayni yerde komigime giden bu . Smdi melek oldu

ÇağLAR

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12de ***** yerdeyim
    akşam ***** yerde buluşalım
    yarın ***** yere gelin
    ***** yerde şenlik var
    vsvsvs

arkadaşlar kusura bakmayın ama polisler de aptal değiller, her ortamı izliyorlar ben kendimden biliyorum, siz burada bir birinize aklınızca kaş göz yaparken kendi kendinize eğlenirken emin olun onlar da size gülüyorlar... ben zamanında kızım gibi sevdiğim 3.25imi sattım, neden mi? fırıl fırıl dönen BMW ler yüzünden... gece İvedik'te yarış olur, sen ertesi günü işine gücüne gidersin polislerle tartışırsın, kaç kere sebepsiz durduruldum, arandım GBT ye girdim içeride arkadaşlarım varken çakal muamelesi gördüm... neden? arabacılığı, motorseverliği, modifiyeciliği egsoz takıp kaynaklı diff.lerle araba döndürmek zannedenler yüzünden, e30 camiası benden nefret eder, onları ortamlarımıza almadığım için, hiç bir videolarını yayınlamadım, bu tarz hareket edenleri kulüpten attım, yol ortasında tehlikeli işler yapanı, kulübe yanlışı olsun olmasın direk yolladım...

bence burada yapılması gereken de o, adam forumda çok efendi ama dışarıda çakal, eğer öyle olduğu kesin biliniyorsa atın gitsin, bir daha paylaşım vs lerde bulunamayacağı için ortamlara dahil olması zor olur, kendi kendine kuruyup düşer...

ayrıca deneme yapıp boy boy videolar çekip yayınlayanlar da bu konuda sütten çıkmış ak kaşık değiller... sizler belki gecede 2 depo benzin bitirip İstanbul'un 100 km ilerisinde deneme yapabiliyorsunuz ama, size özenip günü 15 liralık LPG ile geçiren tayfa şehrin göbeğinde neler neler yapıyor, bazı şeyler dışarıya çok çıkmamalı afişe olmamalı, gerekirse diğer üyelerin göremeyeceği bölümler olmalı kulüpte, yakın çevre buralarda konuşup organize olmalı, böylece gereksiz özentilerin önüne geçilmiş olunur (belki de vardır gerçekten bilmiyorum)...

bu işin polisiye kısmı henüz, bunun devamındaki hamleler şu olur, Allah korusun bir ölümlü kaza olur orada, ilesi şikayet eder yarışıyorlardı diye, bu kez arabayı bırakır kendinizi çıkartmaya çalışırsınız içeriden...

herkese geçmiş olsun ama ders alınacak çok nokta var bu olayda...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harundan konu bize geldi iyimi sen zaten meleksin oraya kahve icmeye geldin.. orda o adamlar zaten pusuya yatmisti sen herturlu baglancaktin. Bi anda gelmediler. Kendinde yazmisin orda bekliyolardi diye. Konu her hafta orda toplanilmasi. Gecen haftada sen gazliyodun yukari dogru duman ata ata ? Kendin melekmisin gibi bide yazmamismisin beni benden aldin suan cem yalansa yalan de. Bi kisiyi suclamadan once kendi yaptiklarini dusun kardes
    Dümbük sen gazladığın zaman çıkan sesle dizelin çıkardığı ses bir mi? İnsanlar sesten rahatsız oluyor hızlı gitmelerinden değil. Sen ses çıkardığın içinde insanlar şikayet ediyor. Oradan senin arabandan 10 kat hızlı bir sürü araba vardı hangisi senin yaptığını yapıo. Eline ne geçio hava attığını mı sanıosun. Havan kime koçum? Bizim gibi insanca geçsen olmuo mu? Operasyon sizin çıkardığınız ses yüzünden şikayet edildiğimiz için yapılıo. Onu da mı anlayamıosun?
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dümbük sen gazladığın zaman çıkan sesle dizelin çıkardığı ses bir mi? İnsanlar sesten rahatsız oluyor hızlı gitmelerinden değil. Sen ses çıkardığın içinde insanlar şikayet ediyor. Oradan senin arabandan 10 kat hızlı bir sürü araba vardı hangisi senin yaptığını yapıo. Eline ne geçio hava attığını mı sanıosun. Havan kime koçum? Bizim gibi insanca geçsen olmuo mu? Operasyon sizin çıkardığınız ses yüzünden şikayet edildiğimiz için yapılıo. Onu da mı anlayamıosun?
    Sen kimsin lan bana ole konusuyosun dürzü kac yasinda adamsin az insan ol forumda takildigin yerde sevsinler seni mal herif.

ÇağLAR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orda cikarken hepsi gazladi gitti polislerden kacanlar

ÇağLAR

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kelalper yine sahnede
    Oturup yemek yicektik bi ara hala denk gelemedik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen kimsin lan bana ole konusuyosun dürzü kac yasinda adamsin az insan ol forumda takildigin yerde sevsinler seni mal herif.
    Sen bi daha gelecen oraya nasılsa. Arabanın egzosuna sokarım görürsün kim olduğumu.
    IN BOOST WE TRUST

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı şeyleri herkes yapmıştır zamanında ortamı germenın anlamı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen bi daha gelecen oraya nasılsa. Arabanın egzosuna sokarım görürsün kim olduğumu.
    Gel sok buaksam geliyim istersen. Herkesle ters konusma kimin ne oldugunu bilmeden az insan ol tek gazlayan ben degildim. Kimse sucsuz degildi orda baglananlardan.

ÇağLAR

BlackGetz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oooooo mevzu nerelere geldi nerelere.
    O akşam bi aşağı bi yukarı sıkan beyaz jetta melek mi ?
    mavi golf melekmi?
    stı melekmi?
    ve sayamadıklarım da bunlardanmı
    evet ilk gelirken önde sıkan çağlardı arkasındaki kırmızı ben. geldik araçları park ettik.
    Bana burda kimse memur ağzıyla konusmasın abilerimdende özür dilerim kardeşlerimdende.
    HBB nin konustuğu memur başka konusur benim aracıma giden amir başka konusuyo.
    HBB o gece aracı kurtarıcam diye bin türlü kelime cambazlık yaptı biz azımızı açıp memura kelime bile yapmadık kaldiki kim sölediyse artık 3. memur geldi aracıma baktı cut out u gördü bunuda kendini kurtarmak için HBB sölemiş olabilir desem etik olurmu.

@kelalper abi
    ne olmuşa çare bulabiliriz ne olacağa herkes üzüldü herkes mağdur oldu herşeyde bi hayır vardır böyle oldu olacağını bilsek zaten orada olunmazdıki senden 5 dk sonra ben geldim
    Ben ne X kişisinde kılçık ararım nede Y kişisinde oranın müdavimde olur ilk gelenide
    sonuçta stock Evo bile 7emindeydi. Sıktımı hayır.

Birbirimize *** atmaya kalksak ne arkadaslık kalır nede dostluk.
    Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI
    34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+

BlackGetz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem_subasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bağlanan herkese geçmiş olsun. 32 madde muayene gerektirmeyen bir cezaymış ama meni kaldırmaya gittiğinizde çakllık yapıp polisi kandırmaya çalışırsanız polis sizi muayeneye sevk ediyormuş ben pazar sabahı selamiçeşmeye gidip izin belgesini aldıktan sonra yediemin otoparkına gittim aracımı almaya. İşlemler yapıldıktan sonra bir ekip otosu yanaştı dün araçları toplayanlardan bir kaçı vardı ve cumartesi gecesi direnmeme karşılık beni kenara çekip bi kaç bişey söyleyen polis geldi. Dediki dün seni haksız yere aldılar ama yapıcak bir şey yok kurunun yanında yaşta mecburen yanıyo dedi. Cumartesi gecesi 3 noktada 3 kişi sivil varmış. Birincisi alptunun cuprasının orda birisi starbucksın önünde ve diğeri yukarda çıkışın orda bekleyen sivil polis aracı herkesin çıkmasını bekliyolarmış. Yani bunun daha önceden planlı olduğunu söyledi. Ve bununda son zamanlardaki şikayetlerin aşırı artmasından dolayı ve oradan çok noktadan kaçışların olmasısından böyle bir plan yapmılmış. Bu konuşmaların ardından bana hemen selamiçeşmeye gidip menimi kaldırmamı söyledi hatta aracına hiç bakmıcaklarını bile söyledi ve gerçekten öle oldu. Gittim menimi kaldırmak için; Polis; Cam filmi egzoz vb. şeyleri söktürdün mü dedi bnde ewet dedim tamm diyip kaldırdı Ama son zamanlarda s virajınında tamamen ölmesiyle tüm apaçi arkadaşların atasehire doluşması yalandan makaraya gelip bi aşağı bi yukarı VTEC açanlar egzoz patlatanlar olduğu sürece daha çok bağlanırız. Ve şöylede bir gerçek var şuanda şu konuyuya yorum yazan öle kişiler var ki cumartesi akşamı kırmızı vti ile VTEC açıp cayır cayır aşağı yukarı sıkan, 1.8 t golfle egzoz patlatan arkadaşlarıda kınıyorum...
    Cem Eyvallah 2 dakikada sayande Apaçi olduk ama senin gibi 2 dakikada DANSÖZ olmadık.
    Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder

34 GE 5563 - BlackGetz
    34 KA 0667 - matKAp VTI
    41 KK 495 -- KKing VTI
    34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Orada bulunan herkes hatalı büyügünden kücügüne kadar.

Toplanıp roll ayinleri yapın sonra bağlanınca bağırın çağırın.

Emniyet müdürlüğü var hemen yanda oraya gelmeden yürek mi yeniyor anlamıyorum ki

sonra ondan dolayı bundan dolayı senin orada ne işin var arkadaş. uyanık ol arka sokalara çek migrosa çek komik olmayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)