cem_subasi Nickli Üyeden Alıntı
Bağlanan herkese geçmiş olsun. 32 madde muayene gerektirmeyen bir cezaymış ama meni kaldırmaya gittiğinizde çakllık yapıp polisi kandırmaya çalışırsanız polis sizi muayeneye sevk ediyormuş :) ben pazar sabahı selamiçeşmeye gidip izin belgesini aldıktan sonra yediemin otoparkına gittim aracımı almaya. İşlemler yapıldıktan sonra bir ekip otosu yanaştı dün araçları toplayanlardan bir kaçı vardı ve cumartesi gecesi direnmeme karşılık beni kenara çekip bi kaç bişey söyleyen polis geldi. Dediki dün seni haksız yere aldılar ama yapıcak bir şey yok kurunun yanında yaşta mecburen yanıyo dedi. Cumartesi gecesi 3 noktada 3 kişi sivil varmış. Birincisi alptunun cuprasının orda birisi starbucksın önünde ve diğeri yukarda çıkışın orda bekleyen sivil polis aracı herkesin çıkmasını bekliyolarmış. Yani bunun daha önceden planlı olduğunu söyledi. Ve bununda son zamanlardaki şikayetlerin aşırı artmasından dolayı ve oradan çok noktadan kaçışların olmasısından böyle bir plan yapmılmış. Bu konuşmaların ardından bana hemen selamiçeşmeye gidip menimi kaldırmamı söyledi hatta aracına hiç bakmıcaklarını bile söyledi ve gerçekten öle oldu. Gittim menimi kaldırmak için; Polis; Cam filmi egzoz vb. şeyleri söktürdün mü dedi bnde ewet dedim tamm diyip kaldırdı :) Ama son zamanlarda s virajınında tamamen ölmesiyle tüm apaçi arkadaşların atasehire doluşması yalandan makaraya gelip bi aşağı bi yukarı VTEC açanlar egzoz patlatanlar olduğu sürece daha çok bağlanırız. Ve şöylede bir gerçek var şuanda şu konuyuya yorum yazan öle kişiler var ki VTEC açıp cayır cayır aşağı yukarı sıkan, 1.8 t golfle egzoz patlatan arkadaşlarıda kınıyorum...