User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
83 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: İzmir Hava Durumu

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında ankarada su altında kalmıştı ki bu akp yönetimindeydi... ondan dolayı parti olarak baz almıyorum olayı... pekte siyaset konuşma taraftarı değilim forumda....

hepimize geçmiş olsun. geldi gitti inşallah bu felakette....

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dogal afettir dogrudur herzaman olmaz. Ancak izmirin durumu cok kotu. Belediye gercekten isi bilmiyor. Sadece bayramlarda fakir fukaraya! Dagitilan paralar, kis oncesi 3 katli evi olan insanlara yapilan komur yardimlari vs. Hatta ve hatta NarBel konutlari var tepede. Dunya para verip bir yol yaptilar oraya, otobus duraklari vs. Ya birak otobusu Benim araba bile zor cikti o yokusu birkere gittimde oraya. yol kullanilmiyor yine daracik sokaklardan gidiyorlardi . otobusler. Nasil olsa secilicem diye bi halt yapmiyorlar yapsalarda bu isi bilmediklerini kanitliyorlar bukadar net.
    Benim oyum kime mi? Malesef yine Aziz Bey'e.

Dip not: fakir fukaraya dagitilan paralari alanlarin cogunun memleketleri ayni. Ilcelerine kadar. Parayi alanda bdp il binasinin onunde aliyor solugu eylem yapmaya.
    Fusion35 ------> OnurD.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aziz doldurmuyor ama ilçe belediyeleri dolduruyor. Bakınız Karşıyaka Belediyesi ve ailesi..
    İlçe belediyeleri için bişey diyemem Bucada oturuyorum Cemil Şeboy dan sonra Ercan Tatının zengin olmasını izliyoruz bu dönemde

Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu daha düşen ilk yağmurdu. Bunun bütün kışı ve ilk baharı var. Senede kaç sendrommuş görücez.

Adam dürüstmüşte bilmemneymiş. Bunu biz bilemeyiz sadece tahmin ederiz. Oda tayyip gibi oğluna ait firmaya tüm şehir kaldırım taşları işini vermedimi? 2-3 yılda bir kaldırım taşı değiştirmeye para var. Trilyonlar ötesi trilyonlar harcanan Adnan Saygun sanat merkezi. Hani şu dıştan içten heryeri mermerden olan en büyük sanat merkezini yapmaya para var. Alt yapıya ayırmaya bile gerek yok demi?

Bırakalım artık at gözlüğü ile bakmayı. Zaten Aziz başkanda bu halkına güveniyor. AKP li neyse İzmirde CHP lide o benim için.
    İzmir çetesi - Yılmaz ÖZDİL - Hürriyet dürüstlüğü ile ilgili ufakta olsa bilgiler var.. birde taha aksoyla katıldıkları seçim zamanı televizyon programı.
    Neyse Türkiyenin Başkentine (ki belediye imkanları kaynakları borcu İzmirin 3-5 katı) mevsim normalinin üstünde yağmur yağdı çok değil 2 sene önce balık adamlar altgeçitlerdeydi.. ki taşması muhtemel bi deniz yok ankarada..

At gözlüğü falanda yok Adam tabiiki mükemmel değil herşeyi bütün hizmetleri dört dörtlükte değil ama kim gelse farklı olmayacak belki şehrin göz alıcılığı biraz daha değişecek vs.vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maalesef 35 yaşımdayım bunun 20 yılı belediyeciliğe vakıfsam. Bizim hep alt yapı sorunumuz var. Benden öncede vardır, herkeste bilir. Peki niye tek bir kuruş harcanmadı bugüne kadar?

Türkiyenin en zengin belediyesi İzmir diye hava atmayı biliolar aq. Sök götüne parayı bana harcamadıktan sonra. Arkadaş bir dönem Burhan Özfatura diye DYP li bir adama şans verdiler. Adam metroyu yaptı, İnciraltı komple onun eseridir. Ama malesef Atatürk'ümüzün kurduğu parti diye oy veriyor salak halkım. Yoksa hizmet varmı asla yok...
    Çoğu kişi Burhan Özfatura'yı hatırlamaz veya bilmez mesela metro onun eseridir ayrıca büyük kanal projeside onun eseridir.
    Sorun şu Burhan Özfatura büyük kanal projesini başlatırken tam ölçüleri hatırlamıyorum ama boruların çapını 10 metre olarak planlatmış proje başlamış ama ilerleyen dönemde belediye el değiştirince Piriştina 10 metre ile pahalı olucak diye boru çaplarını 5 metreye düşürmüş. Aynı olay metroda da var en ucuz metroyu yapıyorum diye hava atarken 10 kere fiyat artırımı için başvurdular metro gecikti.

Bir arkadaş belediye kötü diye akp'yemi oy vereyim demiş akp'ye vermiyceksen mhp'ye veya başka partiye ver. Senin gibi düşünen %65 yüzünden adam kendini belediyeciler kralı sanıyor. Oyu bi azalsın ki ders alsın hizmet etsin.

Okullara süt evlere kömür dağıtıcağına benim altyapımı yapsın. Kemer köprü yılda 5 kere yağmur yüzünden kapanıyor hepsinde mi deniz taşıyor. Veya deniz taşması ile buca ne alaka İstanbul'da deniz taşınca taksim meydanı su altında mı kalıyor.

Gene söylüyorum kimse kemer köprünün dolmasını afet falan ile karıştırmasın yılda 5 kere dolan bi baraj gibi çalışıyor. Ve unutmayın itfaiye ve 3 hastane o alt geçidi kullanıyor.

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlçe belediyeleri için bişey diyemem Bucada oturuyorum Cemil Şeboy dan sonra Ercan Tatının zengin olmasını izliyoruz bu dönemde

İzmir çetesi - Yılmaz ÖZDİL - Hürriyet dürüstlüğü ile ilgili ufakta olsa bilgiler var.. birde taha aksoyla katıldıkları seçim zamanı televizyon programı.
    Neyse Türkiyenin Başkentine (ki belediye imkanları kaynakları borcu İzmirin 3-5 katı) mevsim normalinin üstünde yağmur yağdı çok değil 2 sene önce balık adamlar altgeçitlerdeydi.. ki taşması muhtemel bi deniz yok ankarada..

At gözlüğü falanda yok Adam tabiiki mükemmel değil herşeyi bütün hizmetleri dört dörtlükte değil ama kim gelse farklı olmayacak belki şehrin göz alıcılığı biraz daha değişecek vs.vs.

cemil şeboy yıllarca cebını doldurdu hatta yolsuzlukları cıktı beledıye bınasından jandarmalar gelıp aldı falan ama adam en azından hem yıyıp hem hızmet edıyordu her ne kadar gunahım kadar sevmesemde bu boyle. ercan tatı nın bır kac kere konusmalarını dınledım konusmayı bılmeyen bır adam.hızmet desen yok. yolsuzluk desen cok. daha secıldıgı ılk sene temızlık ıslerı yolsuzlugu ortaya cıktı.
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nabalım akp yemi oy verelim.
    İstanbul Ankara yı kaç dönemdir iktidar partisi alıyor. Oralarda yağmurda karda trafik olmuyor mu? Ankarada yollar göl olmuyor mu?
    Olayı şu parti bu parti diye başka yöne çekmiyelim. Genel olarak planlı programlı bi belediyecilik yok Türkiye'de. Esas sorunlar yerine hep kozmetik sorunlarla uğraşıyorlarki insanlar görsün oy versin. Alayı böyle...
    AKP lafı edenmi oldu arkadaşım? Nerden çıkardın?

Konu tamamen siyasetten uzak olarak açıklamak istiyorum. Konu siyaset olduğu için ne kadar başarabilirim bilemiyorum ancak kesinlikle bir parti tutmuyorum ve şu gelsin bu gitsin demeyeceğim.

İzmirden seçilen vekillerden biri NTV muhabirlerinden birinin "10 yıldır metroyu(izbandan bahsediyor Torbalı tarafı hala yapım halinde ) bitiremediniz, Devletten yardımı kabul etmiyorsunuz bu konu hakkında ne diyeceksiniz" sorusuna "20 yılda geçse 30 yılda geçse "o devletten" yardım almayacağız ve kendi imkanlarımızla bitireceğiz" cevabını vermişti. O devlet olarak nitelendirdiği yerde sen yaşamıyormusun? Ben yaşamıyormuyum? Peki neden verdiğimiz vergilerle diğer şehirlere yatırım yapılırken İzmir yardımı kabul etmiyor?

İzbeton Bergamada ve Torbalı tarafında da taş ocağı olmasına rağmen trilyonlarca fazla para verip neden söylediğim bölgelere izmir merkezden malzeme gönderip trilyonlarca nakliye veriyordu yakın bir zamana kadar? Bir tarafta ton başına 6 TL nakliye ödenirken İzmirden geldiği zaman aynı malzemeye Ton başına 28 lira nakliye ödeniyordu. 4,5 katı farkı sen cebinden ödemedinmi sanıyorsun? 600.000 Ton malzemede ton başına 22TL nakliye farkı ne kadar ediyor farkındamısın mesela? Malzemenin izmirden alınmasından dolayı daha pahalı alınmasından bahsetmiyorum bile.

Bunların hepsini belediyeyle çalışan bilir. Belediyeden anladığın çöpünün toplanması çiçek dikilmesiyse bişey diyemem.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AKP lafı edenmi oldu arkadaşım? Nerden çıkardın?

Konu tamamen siyasetten uzak olarak açıklamak istiyorum. Konu siyaset olduğu için ne kadar başarabilirim bilemiyorum ancak kesinlikle bir parti tutmuyorum ve şu gelsin bu gitsin demeyeceğim.

İzmirden seçilen vekillerden biri NTV muhabirlerinden birinin "10 yıldır metroyu(izbandan bahsediyor Torbalı tarafı hala yapım halinde ) bitiremediniz, Devletten yardımı kabul etmiyorsunuz bu konu hakkında ne diyeceksiniz" sorusuna "20 yılda geçse 30 yılda geçse "o devletten" yardım almayacağız ve kendi imkanlarımızla bitireceğiz" cevabını vermişti. O devlet olarak nitelendirdiği yerde sen yaşamıyormusun? Ben yaşamıyormuyum? Peki neden verdiğimiz vergilerle diğer şehirlere yatırım yapılırken İzmir yardımı kabul etmiyor?

İzbeton Bergamada ve Torbalı tarafında da taş ocağı olmasına rağmen trilyonlarca fazla para verip neden söylediğim bölgelere izmir merkezden malzeme gönderip trilyonlarca nakliye veriyordu yakın bir zamana kadar? Bir tarafta ton başına 6 TL nakliye ödenirken İzmirden geldiği zaman aynı malzemeye Ton başına 28 lira nakliye ödeniyordu. 4,5 katı farkı sen cebinden ödemedinmi sanıyorsun? 600.000 Ton malzemede ton başına 22TL nakliye farkı ne kadar ediyor farkındamısın mesela? Malzemenin izmirden alınmasından dolayı daha pahalı alınmasından bahsetmiyorum bile.

Bunların hepsini belediyeyle çalışan bilir. Belediyeden anladığın çöpünün toplanması çiçek dikilmesiyse bişey diyemem.
    Yahu aliağadan cumaovasına kadar yaptılar adamlar izbanı onu konuşan yok.
    Bunu belediyeyi borca sokmadan yaptılar. Bi çok belediye borç batağında gırtlağına kadar.
    Yukarıda bahsettiğin olay nedir ne değildir bilmiyorum o yüzden yorum yapamam.
    Hayır bak samimi söylüyorum nedir yani neyini beğenmiyorsunuz. İzmirde gözle görülür ne gibi problemler var diğer büyükşehirlerden farklı olarak.
    Altyapı problemi var kabul ediyorum çözülür mü çözmek isteyen kafaya koyan çözer.
    Ne eksik sizin gözünüzde izmirde.

10 sene önce bayraklıdan geçerken nefes alamazdık. Deniz leş gibiydi. Toplu ulaşımda sıkıntılar vardı. Şehir desen benim nazarımda türkiye nin en güzel şehri görsel olarak.
    Elinizi vicdanınıza koyunda evet hiç birşey yapmadılar diyin. İstanbul ankara izmirden çok mu iyi durumda.
    Everyday I ** çapuling...

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akp den bir yetkiliden duyduğumu söylüyorum size arkadaşlar izmirin yıllık harcaması 4 katrilyonmuş
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 katrilyon mu? Harcamalar ile ilgili detay verdi mi?

Açıkçası başa kim gelirse gelsin parti vs demiyorum. Kim gelirse gelsin anca vaad de bulunur. Baştan kokuşmuş bir düzen varken anca kendimizi kandırırız. Kim seçilirse seçilsin daha iyiye gideceğini düşünmüyorum. Başka alternatif isimler seçilebilir mantıklıdır tabi ki.

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu aliağadan cumaovasına kadar yaptılar adamlar izbanı onu konuşan yok.
    Bunu belediyeyi borca sokmadan yaptılar. Bi çok belediye borç batağında gırtlağına kadar.
    Yukarıda bahsettiğin olay nedir ne değildir bilmiyorum o yüzden yorum yapamam.
    Hayır bak samimi söylüyorum nedir yani neyini beğenmiyorsunuz. İzmirde gözle görülür ne gibi problemler var diğer büyükşehirlerden farklı olarak.
    Altyapı problemi var kabul ediyorum çözülür mü çözmek isteyen kafaya koyan çözer.
    Ne eksik sizin gözünüzde izmirde.

10 sene önce bayraklıdan geçerken nefes alamazdık. Deniz leş gibiydi. Toplu ulaşımda sıkıntılar vardı. Şehir desen benim nazarımda türkiye nin en güzel şehri görsel olarak.
    Elinizi vicdanınıza koyunda evet hiç birşey yapmadılar diyin. İstanbul ankara izmirden çok mu iyi durumda.
    Kim gelirse gelsin birileri mutsuz olacak. Benim bahsettigim zamanda henüz izban dahi bitmemiş haldeydi. Bugün hala bitmedi. Sadece izmir merkezdeki ve Aliağa tarafindaki vatandaşlar kullanabiliyor. Altyapı yok. Daha ne olsun. Yolsuzluk yapmayan yok. Ilce belediyeleri bu olayi abartmis durumda hatta. (Kim gelirse yapacak adam secimde milyonlar harcayip ayda 5 bin lira maaşa talim etmez.)

ne yok degil ne var izmirde diye sormak lazim? Kordona fabrika cikisi 30 yanak lastikli arabanla girme kabusunu yasadinmi hic? Ben 3.35 ile giremiyordum. Dunyanin en pahali parkina arabanla girmeye aciyorsun. Arabana yazik zira.
    10 sene onceki gibi aynen kokuyor korfez cok zaman bu arada.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim gelirse gelsin birileri mutsuz olacak. Benim bahsettigim zamanda henüz izban dahi bitmemiş haldeydi. Bugün hala bitmedi. Sadece izmir merkezdeki ve Aliağa tarafindaki vatandaşlar kullanabiliyor. Altyapı yok. Daha ne olsun. Yolsuzluk yapmayan yok. Ilce belediyeleri bu olayi abartmis durumda hatta. (Kim gelirse yapacak adam secimde milyonlar harcayip ayda 5 bin lira maaşa talim etmez.)

ne yok degil ne var izmirde diye sormak lazim? Kordona fabrika cikisi 30 yanak lastikli arabanla girme kabusunu yasadinmi hic? Ben 3.35 ile giremiyordum. Dunyanin en pahali parkina arabanla girmeye aciyorsun. Arabana yazik zira.
    10 sene onceki gibi aynen kokuyor korfez cok zaman bu arada.
    Kordona girme iş çıkışı 2. kordondan git talatpaşadan git en olmadı basmaneden git.
    Kordonu geç oranın trafiğe kapatılması en hayırlısı olur bence ki yazın belli saatlerde yapıyorlar.

Toplu taşımayı pek kullanmıyorsun sanırım zira ben çok ekstrem bi hava olmadığı müddetçe metro kullanıyorum ve izbanı kullanan insanları her gün görüyorum. Herkes kullanıyor gayet rahat birşekilde. Bende çok kez kullandım havaalanına gitmek için.
    Kaç senedir izmirdesin bilmiyorum ama ben küçükken o anadolu caddesinden köprülü kavşağa kadar kokudan durulmazdı şu an çok nadir olarak hava kötü olduğunda kokuyor ama eskisine nazaran lavanta sayılır. Şimdi 3-4 yıla kadar belli bölgelerden körfeze girilebileceğini söylüyorlar.
    Yolsuzluk diyorsun doğrudur yanlışdır bişey diyemem ama bi belge sun beni ikna et yoksa herkes hakkında birsürü şey söyleniyor.
    Everyday I ** çapuling...

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çoğu kişi Burhan Özfatura'yı hatırlamaz veya bilmez mesela metro onun eseridir ayrıca büyük kanal projeside onun eseridir.
    Sorun şu Burhan Özfatura büyük kanal projesini başlatırken tam ölçüleri hatırlamıyorum ama boruların çapını 10 metre olarak planlatmış proje başlamış ama ilerleyen dönemde belediye el değiştirince Piriştina 10 metre ile pahalı olucak diye boru çaplarını 5 metreye düşürmüş. Aynı olay metroda da var en ucuz metroyu yapıyorum diye hava atarken 10 kere fiyat artırımı için başvurdular metro gecikti.

Bir arkadaş belediye kötü diye akp'yemi oy vereyim demiş akp'ye vermiyceksen mhp'ye veya başka partiye ver. Senin gibi düşünen %65 yüzünden adam kendini belediyeciler kralı sanıyor. Oyu bi azalsın ki ders alsın hizmet etsin.

Okullara süt evlere kömür dağıtıcağına benim altyapımı yapsın. Kemer köprü yılda 5 kere yağmur yüzünden kapanıyor hepsinde mi deniz taşıyor. Veya deniz taşması ile buca ne alaka İstanbul'da deniz taşınca taksim meydanı su altında mı kalıyor.

Gene söylüyorum kimse kemer köprünün dolmasını afet falan ile karıştırmasın yılda 5 kere dolan bi baraj gibi çalışıyor. Ve unutmayın itfaiye ve 3 hastane o alt geçidi kullanıyor.
    Biraz daha yaşı olanlar bak nasıl biliyorlar kimin ne yaptığını. 1 kere CHP li olmayan bir adaya şans tanıdılar. Adam kanal projesini başlattı, metroyu o yaptı, Turkuaz ile başlayan inciraltı onun eseri. Hatta kordonun bugünkü halide yine onun döneminin icraatidir.

Tabiki AKP demiyoruz ama artık lütfen şu CHP den bir sıyrılın ya. Türkiyede anti chp demiyorum, lütfen izmirde belediyecilikte artık bu adamlar oolmasın diyorum.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Körfez kokusu eskiden yazın berbat olurdu gece uyuyamazdık. Şu anda bu konudan şikayet etmek yersiz. 1. kordonun trafiğe kapatılmasını bende istiyorum. Yolun kapatılıp yürüme alanı genişletilmeli. Metrodan bende memnunum çok dakik işliyor. Gittikçe yaygınlaşacak. Büyük devletler/şehirler 1800-1900 yılları arasında yapmışlar ve gelişen şehirler ile paralel metro ağınıda genişletebilmişler. Biz de ise zaten yetersiz alt-yapı ve çarpık kentleşmenin en iyi örneklerinden biri olan şehrimize, 20. yüzyıl sonlarında projenlendirilmesi en büyük sorunlardan biri haline gelmiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 katrilyon mu? Harcamalar ile ilgili detay verdi mi?

Açıkçası başa kim gelirse gelsin parti vs demiyorum. Kim gelirse gelsin anca vaad de bulunur. Baştan kokuşmuş bir düzen varken anca kendimizi kandırırız. Kim seçilirse seçilsin daha iyiye gideceğini düşünmüyorum. Başka alternatif isimler seçilebilir mantıklıdır tabi ki.
    bayraklıdaki akp binasından aldığımız bir bilgiydi şaşırdık kaldık resmen öğrendiğimizde neyse yeni seçimlerde görcez kim gelicek acaba?
    doğuştan araba manyağı

tunerviper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkedeki sorun şu parti yada bu adam değil bence. Sorun bizim halkımızın olanları çabuk unutması ve hatırlamaması. Her yıl bir yada iki kere su basar. Bir hafta belediye suçlanır sonra ne oldu, unutuldu gitti. Bunu bilen siyasetçide ülkede ne olursa olsun zaten unutuluyor mantığı ile korkmuyor. Halkın büyük kısmı zaten okumaktan bi haber. Berberde, kahvede arkadaşından duyduğu her şeyi gerçek sanıyor çevresine de yalan yanlış aktarıyor. İzmir'de ki bu sel olayı da bir hafta geçmeden unutulur. Seçim zamanı aynı mantık devam eder. Ne zaman iyi hizmeti yada kötü hizmeti unutmayan bir millet olacağız. ne zaman okumaya doğru bilgiye ulaşmaya çalışacağız o zaman bir şeyler yoluna girmeye başlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayraklıdaki akp binasından aldığımız bir bilgiydi şaşırdık kaldık resmen öğrendiğimizde neyse yeni seçimlerde görcez kim gelicek acaba?
    Katrilyonun ne anlama geldiğini anlatsa ilk önce iyi olur. Sıfırları atmamış sanırım. 4 trilyon bile çok fazla. 4 milyar dese belki inanırdım.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ınsanlar iktidar ve belediyecilik terimlerini karıştırıyorlar malesef. belediye demek hizmet demektir. halka daha iyi refah düzeyi sağlamak görevlerindendir.

izmirde alt yapı yok,asfalt yok,hizmet yok,projeler desen tam bir yılan hikayesi...

kim nereye verirse versin ama hizmeti kim yapıyorsa ona versin. elindekini kaybetmeden hiç bir zaman değerini anlamıyacaklar.bi izmiri kaybetsinler bakalım bidaha böyle sallama hizmet vericeklermi.

Ben doğma büyüme izmirliyim '''IZMIR TURKIYENIN SON DİRENEN KALESİ !!! ''' bu olaya asla katılmıyorum. AKP geçsin demiyorum siyasi görüşüm beni ilgilendirir ama bukadarda saçma bi hizmeti kimse hak etmiyor. Sürekli şehir dışına çıkarım iş için diğer şehirleri görse izmir halki BÜYÜKŞEHİR KÖYÜ'nde yaşadığını görür.

Adamlar 'BELEDİYECİLER KRALI' sanıyor yorumuna sonuna kadar katılıyorum. ve diğer yorumlarınada...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu hatayın dili olsada konuşşa kac kez kazılıp yapıldı.
    1) doğal gaz geçerken kazıldı.
    2) metro yapılırken komple yol kapatıldı.
    3) alt yapı kanazilasyon için kazıldı.
    4) asfalt yapıldı tabikide bunlar yapılırkende taşlar döşendi.
    ya arkadaş bir işlem bir kez yapılır. Bütün herşeyi planlarsın bir kerede yaparsın.
    Olurmu hiç nasıl zengin olcaklar , yapan kişiler trilyonları götürsünler bravo valla düşündükçe sinirim tepeme geliyor neyse bu konu çok uzar ve gider.
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ınsanlar iktidar ve belediyecilik terimlerini karıştırıyorlar malesef. belediye demek hizmet demektir. halka daha iyi refah düzeyi sağlamak görevlerindendir.

izmirde alt yapı yok,asfalt yok,hizmet yok,projeler desen tam bir yılan hikayesi...

kim nereye verirse versin ama hizmeti kim yapıyorsa ona versin. elindekini kaybetmeden hiç bir zaman değerini anlamıyacaklar.bi izmiri kaybetsinler bakalım bidaha böyle sallama hizmet vericeklermi.

Ben doğma büyüme izmirliyim '''IZMIR TURKIYENIN SON DİRENEN KALESİ !!! ''' bu olaya asla katılmıyorum. AKP geçsin demiyorum siyasi görüşüm beni ilgilendirir ama bukadarda saçma bi hizmeti kimse hak etmiyor. Sürekli şehir dışına çıkarım iş için diğer şehirleri görse izmir halki BÜYÜKŞEHİR KÖYÜ'nde yaşadığını görür.

Adamlar 'BELEDİYECİLER KRALI' sanıyor yorumuna sonuna kadar katılıyorum. ve diğer yorumlarınada...
    Bir Kayseri belediyesini görseler derler bizim belediye ne iş yapıyor diye

Belediye'nin tanımına katılsam bile ne yazık ki partiler aday gösterdikleri ve reklamını yaptıkları için olay öyle gelişemiyor. Doğrusu dediğiniz gibidir ancak bunu değiştirmek pek mümkün gelmiyor bana. Antalya yaptı bunu bir faydasını gördü mü? Bilen var mı? Ne değişti? Güzel örnek olabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)