kmler kaclarda olmali motorlarda? ikinci el alirken kac km ustune bakmamak lazim?
kmler kaclarda olmali motorlarda? ikinci el alirken kac km ustune bakmamak lazim?
yapılan km den cok nasıl yapıldıgı onemlı
lakın guzel ulkemde buna degıl de senın sordugun gıbı belırlı bır km ustu psıkolojık sınır oldugu ıcın neredeyse hıcbır motor 30000 den sonra devır sayacını calıstırmıyor![]()
kymco xciting 500 olabılır suzuki burgman k7 kasa olabılır istersen 250 lık vespa var bende
ful çıtır düşünürsen kırmızı full aksesuar
Acaba bir imza kampanyasımı yapsak büyük patron görsünBende ilgileniyorum artık motorlarla adımı yazın listeye
Motorlarla ilgili konu açıcam ama ilgi olmaz veya kitlenir diye cekinip acmıyorum genelde.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Connecting site...
scooter dan 1 adım sonrası için uygun bence..
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
yzf 125 gayet şık görünüyormuş kronik sıkıntıları var mı acaba.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
#126 çok samimi içten olmuş örneklemeler harikateşekkürler Yiğit.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Yaz başında başlayan ilişkimiz henüz 950 km oldu ama kesinlikle çok memnunum. Hem iki tekere geçmek hem de işe gitmek için aldım. E-5 e de çıktım ara yollarda da gezdim köprü de geçtim hiç bir sıkıntı yaşatmadı. Hızlanması, dengesi çok iyi, son hızı ***** 108-109 km/h. Bana yetiyor. Düşünenlere / gücü yetenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Bu da şimdilik hayalim KTM duke 390. pcx in her şeyi mükemmel olsa da ata biner gibi oturmak, dengeyi bacaklarla da sağlamak istiyor insanSirf bu yüzden değiştirmek istiyorum. Daha keyifli olacağına eminim. Tüm iki teker üzerindeki arkadaşlara keyifli kazasız sürüşler.
![]()
Konuyla alakasız olacak ama bende bir konuyu dile getirmek istiyorum şu son 3-4 senedir elektriki bisiklet diye bir moda başladı güzel ülkemde hiç ses çıkartaman 50 km/h hızla gidebilen garip bir alet bunlara ehliyette sorulmuyor heralde çünkü ne zaman görsem hep 12-17 yaş arası elemanlar var üstünde siz arabayla seyir halindeyken sessiz sessiz gelip sağınızdan solunuzdan lan lan lan çarptı efektleriyle geçip gidiyorlar.Birde bunların gece trafikte şarjı bitmesin diye farını kapatıp görünmez şekilde sessiz sessiz sağdan soldan çıkanları var Allah herkesi onlardan korusun
Ohh be rahatladım![]()
yazmış oldugun mesaj ıcın ben cok tsk edıyorum kardesım yaklasık 2 hafta once dedıgın olay gecenın 1ınde basıma geldı ıs aracıma sagdan gecerken vurdular ındım baktım arkadasımla bırlıkte arabadan daha 12-15 yasında 2 cocuk abıcım bıseyınız varmı dedım yok dedıler ısrar ettım ıyıce bakın kendınıze hastaneye gotureyım dıye ancak abı bızde bısey yok sendede yoksa gıdelım bız dedıler tamam dedım hadı allaha emanet ıcıme sınmedı oyle gıtmelerı ,ancak aracı park ederken fark ettım ki bızım sag camurluk selamın aleykum 3-4 yerınden gocmus gece gece hatıra bıraktılar bende bısıkletlerıde sagı solu kırıldı kulaklarınıda cınlatmayayım dedım saglık olsun cana gelmesın mala gelsın dedım ama dedıgınız dogru havalar sımdı sogudu cok kunlanılmıyorlar bınılmıyorlar ama yazın yada baharda havalar ısınınca patlamaya hazır bomba gıbı gezıolar trafık bılgısı olmayan alkollü ınsanlar oldukca fazla kunlanıyorlar keske bunlar ıcınde fazlası ile önlem alsalar.![]()
![]()
ef sedan squad-
old is cool!
Dün ilk kez bir cross ile araziye çıktım. Drift ten sonra , bir şeyden ilk kez keyif aldım. Çok zevkli bir işmiş gerçekten. Motorumda çok yeterli geldi.Sadece asfalt lastikleri ile çamura girmek pek akıllıca değil![]()
Forumdan eski NGZ S13'ü ile tanıyacağınız Muffy 'de de Honda XR650 var , ancak motoru serviste olduğu için beni araba ile takip etti.![]()
![]()
Uzun zamandır otomobil sporlarının ve modifiyenin içinde olmama rağmen motosiklete geçiş benim için oldukça zor oldu. Ama sonunda başardım ve özgürlüğüme kavuştum. Bu da yazısı beyler![]()
Sil Baştan – İki Teker Günlükleri | Drift Days
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)