senin canın uzunyolda istiycek 2 tekerle görürsün demedi deme![]()
senin canın uzunyolda istiycek 2 tekerle görürsün demedi deme![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
güzel olmuş.bende 1200cc ilk aldığımda söylemedim.hayabusayıda söylemeyecektim ama söyledim.
göstergeye baktı çok hızlı değil 220 yapıyor dedim.mildir kesin o 300 yapanlardandır dedi.bişey diyemedim![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Acilsa guzel olur, kullanici cok.
Ben deTR'de baslayan zehiri New York'da damarlarimdan atarim diye dusundum ama yanildim. Zehir devam ediyor
Iki motorum var;
1978 Honda cb750. gerci bu eski foto. simdilerde tavuk gibi yolundu, toplanmakta.
2005 Ducati S2R 800
Motosiklet kullanicisi olmak kendim icin yaptigim en iyi seylerden biri. Aracdan cok yasam tarzi, stres ilaci, zaman kurtarici, karakteristik bir olay. Hic kimsenin lafini ve gozdaglarini kaale almadim motosiklet sahibi olurken. Ozgurlugune duskun herkesin tatmasini cok accayip tavsiye ediyorum. Disaridan bu kadar kaos gibi gorunup de aslinda cok huzurlu bir sey olan baska bir onyargi bilmiyorum.
///Mürüvvette endaze olmaz.
mustafa bunu canlı gordum elektrikci mustafa abi geldi bunla arkadası almıs, dijital bir gosterge paneli var onun haricinde guzel duruyordu
hazır motorsiklet konusu varken yazıyım 2012 beyaz honda pcx var düşünen olursa link atarım abilerim duyurulur
Bu da reklam videosu :
Hyosung GV 650 - YouTube
motorsiklet bölümü olsa iyi olur bencede.
forumda çogu kişide hem araba hem motorsiklet var.
ben çoğu zaman motorsiklet kullanıyorum, Manta GT/R aracımda
1 yıldır projede çıkmasına çok az kaldı 2013 bitmeden yoların tozunu dumana katacagım)
yerine göre araba yerine göre motorsiklet sürüyorum.
Turbo Rider
Yamaha 1000r
@Mechanix ya abi blogunu okudum, “Motosikletli nasılda öldü” kısmında yarıldım.Güzel bir anlatım dilin var. Ayrıca kişisel tavsiyem motor ile drift blogunu ayırmalısın , eğer zamanın olur da motosiklet blogunada drift kadar zaman ayırırsan güzel şeyler ortaya çıkacağına şimdiden eminim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)