Mondial 125 ZNU beğeniyorum bende. Sanırım yaza doğru alıcam. Tecrübe etmiş olan var mı ?
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
burayada koyayım o zamanmavi benim, kara arkadaşın
@Mechanix
Abi senin er-5 e bayaa niyetlendiydim, fiyatta çok uygundu, hatta aprilia atlantic sprint 500 düşünürmüsün diyede soracaktım maxi scooter takası düşündüğünü yazınca sonra gittim resimdeki fj1200ü aldım.bakınca er-5 ten çok mantıksızdı ama 1 kere bile pişman olmadım.sende er-5i sattın galiba
fj 1200 çok acayip motosikletti.5000 küsür km kullandım sattım,niye sattığımıda bilmiyorum
![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Motor işi degişik kullandıkca yetmiyor.daha hızlısı daha ıyısı olsun diyorsunuz toplam 4 ayda 10.000 km ye yakın yaptım yarısı xmaxle ,30 gun sonra sattım 2013 er6f aldım.Allahtan havalar sogudu tam racing bakınmaya baslamıstım.ama buyuk kolaylık..ozellıkle ıstanbulda...
ayarsız bi insan olmadıkça sıkıntı yok
çok iyi bir hayabusa kullanıcısı değilim zaten ilk iki vites redline yaparak kaldırabilecek tecrübede değilim şuan mesela.
motosiklet kullanan insanlara 300 gibi hızlar çok fazla gelecektir ama binip kullanmayan onun o hızı ne kadar çabuk ve rahat yaptığını bilmeyenleri ürkütür hayabusa sadece
kadran devirmek değil ama bazen bazı hareketleri beni ürkütüyor.hani şakaya gelmez diyorlar ya, ciddi kullanırken bile ürkütebiliyor.
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Cevabınız için teşekkür ederim.Allah nasip ederse bu ay evdeki patrondan gizli motor ehliyeti almak için başvuruyorumDaha önce hiç motor tecrübem yok. boy 180 kilo 93 olduğu için iri bir motor almak istiyorum.Hyosongta diğerlerine nazaran biraz daha ucuz olduğu için bakınmıştım.Sizlerin tavsiyesi ne olur benim boyutumdaki bir insan için motorsiklet tavisyesi?
sym fiddle 125 japondan sonra alınabilecek en iyi scooterlardan bence. yakıt-parça-performans-sorunsuzluk olarak kötü diyeni görmedim.
çok temiz sıfır ayarında denk getirmiştim ama satmaktan vaz geçti arkadaş. yine öyle birşey bulamazsam sıfır alıcam bende. 3700 su anda sıfırı.
bide kymco like serisi var ama onun da parça sorunu olduğunu ve konforsuz olduğunu soyluyorlar, ikisi arasındayım.
fiddle
like
![]()
arkadaslar mondial aldim ilk motorum
150 cc karb. lu hali 250 cc karb lu piaggiodan cok yakiyor.
500 tl ye zor sattim
Eski model honda sym kymco filan alin çin almayin
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)