HYOSUNG ile ilgili iyi şeyler duymadım.
Youtube da altın elbiseli adam denen abimiz incelemesinde
Pek geçer not vermedi malesef.
Motor yoksa tip olarak güzel![]()
HYOSUNG ile ilgili iyi şeyler duymadım.
Youtube da altın elbiseli adam denen abimiz incelemesinde
Pek geçer not vermedi malesef.
Motor yoksa tip olarak güzel![]()
Hyosung'un Altın elbiseli adam test videosunu motoru düşünenlerin izlemesi bendende tavsiyedir. Özellikle frenaj ağır sıkıntı yaratabilir.
bende hyo gv250 var bir sıkıntısı yok gv ler zaten pazarda kendini ispatlamış motorlar peynir ekmek gibi ikinci eli var sağlam kaliteli motorlar..
gt250r larda eski kasalar sorunlu değil altın elbiseli adamda sorunlu sıkıntılı demiyor ama acemi motoru değil diyor evet dediğide doğru 250cc falan ama acemiye ilk motor olucak bir motor değil dengesi bilhassa viraj dengesi eski kaslarda sıkıntılı usta pilotajı olana koymaz hatta keyif bile verir ama acemi yan yatıra bilir altından kaçırabilir zaten bu tipde kazalı gtr lar çok var..
eski nesildeki kronik sorunlar yeni lerde çok arındırıldı yeniler baya baya güzel misal eski nesillerde kesici yokdu millet redline yapardı motoru çok kucağa alan oldu öyle yeni nesillerde redline sınırı getirdiler kesiciye giriyor motor eskilerde fren sıkıntısı vardı altın elbiseli adamın test motoruda zaten eski kasadır yenilerde o sorun kalmadı frenleri çok iyi...
hyo genel olarak iyidir kötü değildir.. ikinci el pazarı çok sağlamdır kesinlikle elde kalmaz.. cbr dan bile iyidir diye bilirim..
250cc lik super sportta benim şahsi tavsiyem para varsa kesinliklikle ninja 250 derim ikinci cbr derim parasını her ne kadar bence haketmessede üçüncü gtr derim.. zaten başkada çinlilerin tek tük üretikleri racing makinalar var o kadar.. alternatifde yok fazla.. 250cc çıtasında.. scooter dışında..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
1998 model rover sahibiyim. Ailecek ilk sahibiyiz. Netten roverle ilgili yazıları görünce ben bile korkuyorum. Kullanıpta yorum yapanlar genelde memnun. Daysının oğlunun eniştesinin tamircisinden onuduydum bunu duydum diyen çok. O yüzden hyosung bana sıcak gelen bir marka. Fiyat/ performans oranı bana göre yüksek bir marka zira gv 650 modeli hd vrod kopyası, hd 45k tl hyo 15k tl. Hatta suziki vz800 intruder in yarısı.
Hyo yu karşılaştırılan 4 japon olması bile bence yeteri kadar iyi olduğudur,
racing için 250cc den başlamak doğru bir tercih olacağını söylediler bana.
kullanım pozisyonu virajlarda motoru yatırması falanı filanı yani acemiliği atabilmek için en iyi
250cc de ne olabilir ? Sonrası ***** hayalim 600rr.
ninja
Gtr
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
HYOSUNG baslangic suruculeri icin tehlike teskil edecek kadar kotu bir motor degil ama biraz limitlerini gormek istediginizde gercekten sacma sapan giden-duran-yatan bir motor. Tavsiye etmiyorum.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Hyosong bende araştırıyorum.Şikayetler firenler çok iyi tutmuyo denmiş genellikle kullanıcı kişilere sorduğumda fabrikadan çıkarken takılan lastikler berbat bunu iyi bir lastikle değiştirirseniz hem fren problemi hemde virajlarda yola tutunma artıyor denilmekte.2007 ye kadar olan 250 gtr lar karbüratörlü ve kesici olmadığı için krank kırma problemleri varmış.2007 ve 2008 ler orjinal kore malı diye özellikle belirtip bu motorların alınmasını tavisye ediyorlar.Bilginiz olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)