vay be zamanında o kadar söyledim açılmadı
demekki bazen baskı işe yarıyor
hayırlı olsun foruma
vay be zamanında o kadar söyledim açılmadı
demekki bazen baskı işe yarıyor
hayırlı olsun foruma
evet degisik bir islem olmus orada, Ozgun'un farkli bir fikri var sanirim.
Built to fall....
bu ninja 250 değil ama 300
@Yiğit Y
eğer ss te ilerlemeyei düşünüyorsan ninja 300 en iyisi diyorlar viraj fren ve tepkileri olarak.sonrasında 600e geçmenin tek farkı daha hızlı bir motora binmek
birde 2 sene sonra 600e geçerim 5000km yapıp demişsin.2 senede 5000km yaparsa insan motor kullanmayı unutur nerdeyse
ben mayısta başladım motora, 7 ayda 15-16.000km yaptım.
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
hadi hayırlı olsun.
araba merkezli bir siteye motorsiklet ayrı renk katar umarım..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Avcı, Rallici ve Motorcu hepsi iyi atar.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
hacmin hızın bir sonu yok ama doyumun bir sınırı var elbetki..![]()
bir arkadaşımın güzel bir sözü var ya doyarsın yada bir gün gözünü kara toprak doyurur..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
benım anlatmak ıstedıgım sadece delı gıbı gazlamak,top speed degıldı
o tork varya... anlatılmaz yasanır dıyorum.. devır farketmeksızı hızlanma ıstegı.100-200 un gundelık hayata tasınması felanama ısın kotusu daha onu kullanırken 600lugu de ozluyorsun.4-5 motorlu bı garaj lazım.araba gıbı gercekten.hepsı ayrı zevk
![]()
Bugun hava fena degil bir şile yapilir .
dalga konusu olduk burda zaten, kar yağıyor adam hayabusayla geziyor diye![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Üstadlar Allah izin verirse motosiklet ehliyetine yazıldım.İlandaki motoru alsam motoru ıvırı zıvırı kaça patlar sizce.Ayrıca başlangıç motoru için mantıklımı sizce?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)