User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
52 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bu adam kimdir? Kim tanır?

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi yerden dogbox bulsak hiç uğraşmiyacaksın ama bulmak dert.
    Benim 6000 km'deki Dogbox Sulhideydi ama anlaşamadılar sanırım oda satmış zaten.

Ben zaten bu Sti yürüyen ile uğraşanları anlamıyorum aynı sağlamlığa daha ucuz maliyetle Dogbox ile ulaşılır. Gerçi bugün getirmeye kalkışsan Dog'u ortalama maliyet 12k-14k arası olur.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dccd'siz model. Ama elinde Dccd olanıda var. Fiyatı biraz daha değişiyor tabi.
    İmkan varsa Dccd'li olanı tercih et çok daha keyifli olur %65 arkaya verebilmek

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim 6000 km'deki Dogbox Sulhideydi ama anlaşamadılar sanırım oda satmış zaten.

Ben zaten bu Sti yürüyen ile uğraşanları anlamıyorum aynı sağlamlığa daha ucuz maliyetle Dogbox ile ulaşılır. Gerçi bugün getirmeye kalkışsan Dog'u ortalama maliyet 12k-14k arası olur.
    Anlaşamadık değil, ben düşünme sürecindeydim. Sti yürüre herkes daha iyi diyor bende dogbox yerine bunu düşünüyorum o yüzden. Aynı sağlamlık derken akslar vs.. değiştiği için kırılma oranı daha düşük değilmi stida? Şimdi şanzımanı değişiyoruz dogboxta akslar difransiyel orjinal kalıyor, gazladığımda şanzıman sağlam kalıpta dayanıksız başka biryerden cortlatmayalım arabayı? Benim sıkıntım, kırmayacağım bir setupa sahip olmak. Motor kısmı allaha şükür iyi duruma geldi, tam caddede kullanmalık araba ama yürür kısmı gücsüz kaldı. Bir şeye para harcıyayım birdaha aklımda kalmasın şeklinde düşünüyorum. Artık ucuzunda değilim işin. Bir kere olsun tam olsun benim olsun Ben şuan subaruya yabancıyım. Siz daha tecrübelisiniz. O yüzden 2 kez konu açtım ama bir sonuç alamadım konularda. Sti mı dogbox mu , ne yapayım bilemedim :S
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Anlaşamadık değil, ben düşünme sürecindeydim. Sti yürüre herkes daha iyi diyor bende dogbox yerine bunu düşünüyorum o yüzden. Aynı sağlamlık derken akslar vs.. değiştiği için kırılma oranı daha düşük değilmi stida? Şimdi şanzımanı değişiyoruz dogboxta akslar difransiyel orjinal kalıyor, gazladığımda şanzıman sağlam kalıpta dayanıksız başka biryerden cortlatmayalım arabayı? Benim sıkıntım, kırmayacağım bir setupa sahip olmak. Motor kısmı allaha şükür iyi duruma geldi, tam caddede kullanmalık araba ama yürür kısmı gücsüz kaldı. Bir şeye para harcıyayım birdaha aklımda kalmasın şeklinde düşünüyorum. Artık ucuzunda değilim işin. Bir kere olsun tam olsun benim olsun
    Gc8 yürüyenide gayet sağlamdır 500hp proje arabalarında aks kıran vs duymadım sıfırdan hergün dikmediğin sürece ki sanırım senin setup böyle bir proje setup'ı değil.

Maddi anlamda müsaitsen harcıycam diyorsan Sti daha iyidir diyecem ama aldığın malzemede sıfır değil ki senden öncesi nasıl kullanıldı muamma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gc8 yürüyenide gayet sağlamdır 500hp proje arabalarında aks kıran vs duymadım sıfırdan hergün dikmediğin sürece ki sanırım senin setup böyle bir proje setup'ı değil.

Maddi anlamda müsaitsen harcıycam diyorsan Sti daha iyidir diyecem ama aldığın malzemede sıfır değil ki senden öncesi nasıl kullanıldı muamma.
    Orası dediğin gibi. Artık ne çıkarsa bahtıma o kaçsın ....ma. Sti takarda gene kırarsam direk satarım, gider kendime bitane mobilet alır, üstüne yatarım onla gazlarım ,bırakırım araba işlerinide Ben sıfırdan gazlıyim, öyle gideyim şuna saplıyim modunda binmiyorum arabaya. Hava güzelse çıkarıyorum, bir iki gazlayıp bırakıyorum. İşe giderim vs.. Ama yürürü değiştirirsem aklıma eser muhabbet olsun diye Akhisarda bir kaldırayımda derim. Öyle sezon kovalamam ama gelmişken gireyim derim , aklı selim bir yapım yok o konuda Dccd'li sistemi bizim arabalara uyum sağlıyormu? Ekstra bişeler almak lazımmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Orası dediğin gibi. Artık ne çıkarsa bahtıma o kaçsın ....ma. Sti takarda gene kırarsam direk satarım, gider kendime bitane mobilet alır, üstüne yatarım onla gazlarım ,bırakırım araba işlerinide Ben sıfırdan gazlıyim, öyle gideyim şuna saplıyim modunda binmiyorum arabaya. Hava güzelse çıkarıyorum, bir iki gazlayıp bırakıyorum. İşe giderim vs.. Ama yürürü değiştirirsem aklıma eser muhabbet olsun diye Akhisarda bir kaldırayımda derim. Öyle sezon kovalamam ama gelmişken gireyim derim , aklı selim bir yapım yok o konuda Dccd'li sistemi bizim arabalara uyum sağlıyormu? Ekstra bişeler almak lazımmı?
    Sen komple Sti al başına bişi gelir günahı bana kalmasın

Dccd'li olanda uyuyor bizim arabalara. Sti'dan çıkanların tamamı sana geçecek.

Ceco'nun Mavi Gc8'de vardı. Ankaradan Fatih yapmıştı arabayı detayları bilebilirler.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araban kaç hp abi şuan ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araban kaç hp abi şuan ?
    Valla dynoda ölçmeden birşey diyemem. Setup belli, 18g turbo, fmic, headers, 76 lık egzoz, 850 enjektör, 1.3 bar basınç. Stock 210 hp sanırım. Benimki ne çıkar bilmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen komple Sti al başına bişi gelir günahı bana kalmasın

Dccd'li olanda uyuyor bizim arabalara. Sti'dan çıkanların tamamı sana geçecek.

Ceco'nun Mavi Gc8'de vardı. Ankaradan Fatih yapmıştı arabayı detayları bilebilirler.
    Ö.M göndereyim bakalım ilgilenecekmi benimle

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim de kafamda olan oydu sti yürüyenli gc8

Ben de az çok anlarım motor mekanik vs. işinden ama subaru farklı bi dünya bildiklerim bilmediklerimin yanında çok küçük kalıyor

O yüzden gc8 imi sattım forester aldım kafam rahat haaa bir de düğün dernek işleri var

İnşallah ilerde direk sti almayı düşünüyorum

Setuplarımız hemen hemen aynıymış ben 1 sene sıkıntısız kullandım

Siz tahminen 10-15k para harcıyacaksınız sanırım arabaya

Nacizane fikrim biraz daha zorlayıp 2003-2005 sti almak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan şanzıman kırık. Yaptırıp satacağıma yaptırıp binerim. Aracım temiz olduğu için satmayada kıyamıyorum açıkcası. Birde düşük fiyata alınan sti ne kadar temiz?

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tabiiki haklısınız arabayı satma kararı almak oldukça zor.

Ortalama olarak söylüyorum aracınızı sattıktan sonra üstüne en az 25-35k TL koymak gerekir, bu da maddi olanaklara bağlı.

Ben o olanakları bekliyorum açıkçası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim GC8 de dogbox var 2.5 lt 30R turbo ile 2 bar basıyoruz akslar falan sapasağlam. Drag yapmıyoruz ama sıkıyoruz. Akslar bir kere tornaya girdi ilk aldığımızda o kadar. Sıkıntı hep şanzımanda.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla girdik bir yola. Güzel bir fiyata anlaştık sanırım. Yakında gelir şanzımento

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şanzımanın ve yanında alıcaklarının araca takma parasını işçiliği düşsün, onun yerıne versın kargoya antalyada tak olmazmı ?
    DR. OWL

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 gün harcayıp malı yerinde görmek bence en temizi.ben 0.5 bar basıyorum type-ra şanzıman var bu haldeyken bile acayip bir tırsma var sizin setupta en temizi sti yürürü temizini bulduktan sonra bir daha sorun olmaz.bir ara forumda vardı gaziantepte nickini hatırlayamadım aynı kişimi acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla foruma üyemi değilmi inanın bilmiyorum. Mersinde adamın yeri. İş yerinden izin alamadığım için kendisi aldığım parçaları arabaya koyup yola çıktı. Bugün saat 4-5 gibi Antalyada olacak. Burada kendi ustam araca monte edecek, sonrasında ödemeyi yapıp uğurlıycaz. Bi aksilik yaşadık yoksa şuan takılıyordu. Artık gece boyu arabayla uğraşıcaz. İnşallah bir sıkıntı çıkmadan iyi bir sonuç alırız. Bilgi veririm zaten burdanda

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla foruma üyemi değilmi inanın bilmiyorum. Mersinde adamın yeri. İş yerinden izin alamadığım için kendisi aldığım parçaları arabaya koyup yola çıktı. Bugün saat 4-5 gibi Antalyada olacak. Burada kendi ustam araca monte edecek, sonrasında ödemeyi yapıp uğurlıycaz. Bi aksilik yaşadık yoksa şuan takılıyordu. Artık gece boyu arabayla uğraşıcaz. İnşallah bir sıkıntı çıkmadan iyi bir sonuç alırız. Bilgi veririm zaten burdanda
    İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.görüşlerinizi bekliyoruz ilerde bizede lazım olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antepte olan mustafa abi mersindeki farkli bir kisi uzun zamandir mustafa abi sti vs isleri ile ugrasmiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)