Anlaşamadık değil, ben düşünme sürecindeydim. Sti yürüre herkes daha iyi diyor bende dogbox yerine bunu düşünüyorum o yüzden. Aynı sağlamlık derken akslar vs.. değiştiği için kırılma oranı daha düşük değilmi stida? Şimdi şanzımanı değişiyoruz dogboxta akslar difransiyel orjinal kalıyor, gazladığımda şanzıman sağlam kalıpta dayanıksız başka biryerden cortlatmayalım arabayı? Benim sıkıntım, kırmayacağım bir setupa sahip olmak. Motor kısmı allaha şükür iyi duruma geldi, tam caddede kullanmalık araba ama yürür kısmı gücsüz kaldı. Bir şeye para harcıyayım birdaha aklımda kalmasın şeklinde düşünüyorum. Artık ucuzunda değilim işin. Bir kere olsun tam olsun benim olsunBen şuan subaruya yabancıyım. Siz daha tecrübelisiniz. O yüzden 2 kez konu açtım ama bir sonuç alamadım konularda. Sti mı dogbox mu , ne yapayım bilemedim :S
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Gc8 yürüyenide gayet sağlamdır 500hp proje arabalarında aks kıran vs duymadım sıfırdan hergün dikmediğin sürece ki sanırım senin setup böyle bir proje setup'ı değil.
Maddi anlamda müsaitsen harcıycam diyorsan Sti daha iyidir diyecem ama aldığın malzemede sıfır değil ki senden öncesi nasıl kullanıldı muamma.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Orası dediğin gibi. Artık ne çıkarsa bahtıma o kaçsın ....ma. Sti takarda gene kırarsam direk satarım, gider kendime bitane mobilet alır, üstüne yatarım onla gazlarım ,bırakırım araba işlerinideBen sıfırdan gazlıyim, öyle gideyim şuna saplıyim modunda binmiyorum arabaya. Hava güzelse çıkarıyorum, bir iki gazlayıp bırakıyorum. İşe giderim vs.. Ama yürürü değiştirirsem aklıma eser muhabbet olsun diye Akhisarda bir kaldırayımda derim. Öyle sezon kovalamam ama gelmişken gireyim derim , aklı selim bir yapım yok o konuda
Dccd'li sistemi bizim arabalara uyum sağlıyormu? Ekstra bişeler almak lazımmı?
Benim de kafamda olan oydusti yürüyenli gc8
Ben de az çok anlarım motor mekanik vs. işinden ama subaru farklı bi dünya bildiklerim bilmediklerimin yanında çok küçük kalıyor
O yüzden gc8 imi sattım forester aldım kafam rahat haaa bir de düğün dernek işleri var![]()
İnşallah ilerde direk sti almayı düşünüyorum
Setuplarımız hemen hemen aynıymış ben 1 sene sıkıntısız kullandım
Siz tahminen 10-15k para harcıyacaksınız sanırım arabaya
Nacizane fikrim biraz daha zorlayıp 2003-2005 sti almak![]()
Şuan şanzıman kırık. Yaptırıp satacağıma yaptırıp binerim. Aracım temiz olduğu için satmayada kıyamıyorum açıkcası. Birde düşük fiyata alınan sti ne kadar temiz?
Tabiiki haklısınız arabayı satma kararı almak oldukça zor.
Ortalama olarak söylüyorum aracınızı sattıktan sonra üstüne en az 25-35k TL koymak gerekir, bu da maddi olanaklara bağlı.
Ben o olanakları bekliyorum açıkçası
bizim GC8 de dogbox var 2.5 lt 30R turbo ile 2 bar basıyoruz akslar falan sapasağlam. Drag yapmıyoruz ama sıkıyoruz. Akslar bir kere tornaya girdi ilk aldığımızda o kadar. Sıkıntı hep şanzımanda.
IN BOOST WE TRUST
Valla girdik bir yola. Güzel bir fiyata anlaştık sanırım. Yakında gelir şanzımento![]()
Şanzımanın ve yanında alıcaklarının araca takma parasını işçiliği düşsün, onun yerıne versın kargoya antalyada tak olmazmı ?
DR. OWL
1 gün harcayıp malı yerinde görmek bence en temizi.ben 0.5 bar basıyorum type-ra şanzıman var bu haldeyken bile acayip bir tırsma varsizin setupta en temizi sti yürürü temizini bulduktan sonra bir daha sorun olmaz.bir ara forumda vardı gaziantepte nickini hatırlayamadım aynı kişimi acaba ?
Valla foruma üyemi değilmi inanın bilmiyorum. Mersinde adamın yeri. İş yerinden izin alamadığım için kendisi aldığım parçaları arabaya koyup yola çıktı. Bugün saat 4-5 gibi Antalyada olacak. Burada kendi ustam araca monte edecek, sonrasında ödemeyi yapıp uğurlıycaz. Bi aksilik yaşadık yoksa şuan takılıyordu. Artık gece boyu arabayla uğraşıcaz. İnşallah bir sıkıntı çıkmadan iyi bir sonuç alırız. Bilgi veririm zaten burdanda
Antepte olan mustafa abi mersindeki farkli bir kisi uzun zamandir mustafa abi sti vs isleri ile ugrasmiyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)