User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: Sıfır ama ikinci el

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok derler benide ara bende yok derim onun için bayiye gelmen gerekir, çunku yapılan bayilerde yasaktır, kimiside yan şirket kurar onların adına kiralama diye filo indirimli fatura keser, sonrada o araçları satar müşterisine ama herkese satmazlar kesinlikle bayi ile aranın iyi olması lazım.
    Tek sıkıntı olabileceği yer markanın dağıtıcısıdır herhalde bu oyun onu kandırmak için...

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle yoksa ciddi sıkıntılar yaşarlar bayilik bile kapatılabilir aynı olay defalarca tekrarlanırsa cunku aradakı destek farkını dagıtıcı veriyor bayi vermiyor.
    Alıntı furkane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek sıkıntı olabileceği yer markanın dağıtıcısıdır herhalde bu oyun onu kandırmak için...
    DRİLL
    Dr.Ecu

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ınsıgnıa yı boyle almıstım herhangı bır sorun yasamadm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortada nasıl bir sıkıntı oluyor ben anlamadım açıkçası?
    Bayi fatrua kestiği otomobilin parasını distribütör'e ödüyor. Vergisini devlete ödüyor. Üstelik kazanmadığı paranında da vergisini ödüyor. Müşteriye aracı satarken notere satış ödüyor. Müşteriye güzel bir indirim yapıyor.
    Ben sıkıntının nerede olduğunu çözemedim. En fazla ODD ve İstatistik Kurumu yanıltılıyor.

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı şu bu arada yapılan ındırım varya o rakamı distribütör ödüyor sen diyorsinki distribütör re ben filo satıyorum ındırım ver oda verıyor ama sen kalıp o ındırımı sıradan müşteriye veriyorsun ve aldıgın rakamı ortadan bölüyorsun yanı acık acık distribütör kandırıyorsun
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayi fatrua kestiği otomobilin parasını distribütör'e ödüyor. Vergisini devlete ödüyor. Üstelik kazanmadığı paranında da vergisini ödüyor. Müşteriye aracı satarken notere satış ödüyor. Müşteriye güzel bir indirim yapıyor.
    Ben sıkıntının nerede olduğunu çözemedim. En fazla ODD ve İstatistik Kurumu yanıltılıyor.
    DRİLL
    Dr.Ecu

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dağıtıcı firma yanıltılıyor markanın araçını müşteriye satmış gibi gösterip kendine satıyorsun sonra tekrar bu ıkıncı el olan aracı bu fırmanın bayiliğinde daha çok sıfır niyetinde tekrar müşteriye satıyorsun anlaşılan bu opelde biraz sık rastlanan bir durum

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı furkane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden marka vermıyorsunuz ? ben bu konuyu fırmayı kotulemek için acmadım , ayrıca bu kullanıcılar için iyi bi firsat tum ındırımlerın sonunda %10 bı extra ındırım daha olması
    Yanlış anladınız kötülemek için açmadığınız biliyorum konuyu akrabağımın işine bir sorun olmasın diye yazmıştım renault,ford,honda gibi büyük bir yerde satış müdürü aylık bir kotası var bu kotada bazen bir araç falan açık oluyo bunu doldurabilmek amaçlı sıfır bir arabayı kendi üzerine alıp plaka takıyo ve satıyo kullanmadan
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kia'dada görmüştüm güzel fiyat vermişlerdi aracımı almadan 2-3 ay önce kadar showroomda 0 gibi duruyodu satış elemanı olan bayan solemişti böle böle bayi üstüne diye
    1881 - 193

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende vectramı zamanında bayi üstünden amışdım kendi araçlarıydı oluyor öyle..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba;
    Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. 2013 Martı ayındaki 0 Aracımı yine Opel Bayisinin kotayı doldurması sonucu 31 Kasım'da faturalanmış ve plakası çıkması adına gerçekten güzel bir indirimle edinmiştim.
    Araç size satılırken 0 km olduğu için tüm haklarından aynı şekilde faydalanıyorsunuz. Aradaki indirim gerçekten iyi olduğundan bence gözardı edilmemeli bende o zaman çelikjantsız hali 31500civarında olan aracımı çelik jant+ karter koruma+park sensörü 29150 ye almıştım body kıt hediye.
    ayrıca tüm bu 29150 'ye alım satım, ilk 6 ay vergisi ve trafik sögortası dahildi.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben aracımı alırken aynı şey ford da vardı ancak istediğim başlangıç kalmamıştı sadece fuller vardı. Yine renoda vardı faturalı araç hemen hemen tüm bayiler bunları sağlayabiliyor. ellerinde bir önceki yılın son aylarından kalma faturalı araçta oluyor faturası da
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende eski arabamı bu şekilde aldım. 6 sene boyunca bir sorun yaşamadım. çekinmenizi gerektirecek bir şey yok.
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

Osmrdn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence kaçırmayın 2011 de kia ceed 1.6 crdi aldım aynen bu şekilde kota için plaka basmışlar 0 araca 5-6 bin tl ucuza aldım ve 6 ay sonra aynı fiyata sattım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)