2004 ler green marketing 190 lık olanların hepsi 5 ileri tek tük var trde... 210 luk otomatik bile gözümle gördüm ortaköyde.... mazda kendi getirdikleri direkt hepsi 231 manuel hepsi ve 06+dır...
2004 ler green marketing 190 lık olanların hepsi 5 ileri tek tük var trde... 210 luk otomatik bile gözümle gördüm ortaköyde.... mazda kendi getirdikleri direkt hepsi 231 manuel hepsi ve 06+dır...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
50-55 tane r3 satılmış diyorlar bence istifleyin şimdidenbende bi tane istiyorum
Burda yakıt paylaşmılşar 400-600 kuruş diyorlar ortalama sıkıştırmalı 800 kuruş kondisyonu düşükler 1 lira yakabiliyormuş..
Full Depo kaç km gidiyorsunuz ?
pahalı satarlar neden pahalı, ucuz satarlar neden ucuz?
bizim millete yaranılmıyor![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
R3 lullanicisiyim satiyim desem yerini doldurucak araba yok varsin yaksin
Buda rx8 hakkinda yazdgim bir konu ve arac tanitimi
http://www.techturkey.com/forum/otom...da-rx8-r3.html
rx-8 r3 sınıfına ve fiyatına göre çok mantıklı bence onu alan adamda yakıtını göze almıştır zaten
FN2-R
Aldığın zaman R3 al eski kasanın gideri yok mu diyorsunuz yani ? 2006 ların fiyatı cezbediyo ama eksilerini anlatabilecek biri varsa sevinirim aslında.
Mazda rotary i geliştiriyomuş facebookta modifiye üzerine ***** sayfada görmüştüm reklam olur mu bilmiyorum söyleyemedim![]()
kasa olarak çok hoşuma gidiyo geçenlerde ***** sitede vardı motor patlak çok uygun fiyata. öyle bişey alıp 2jz , rb serisi fln swaplıcan tadından yenmez![]()
rx ci bi kaç arkadaşın forumu vardı adresini bilen var mı ?
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
bu araçların difransiyel yapısı nasıl ? kilit varmı ? görüyorum dönmeye calısanları ama sanki araba can çekişiyor gibi ? Sanki silah zoruyla döndürüyolar![]()
RE78.NET Rotary Engine Mazda Rx-7 & Rx-8 Forum forumları hepsi burada rxcilerin 7'lerde var wankel şahinde
Adamlar yanlıyor kilitli mi var diyosun
S2000 gibi saçma sapan yanlamıyor.
Rx8 daha kontrollü yanlar.
Karbon saft beni benden aldı zaten. Eski kasa 3 ay kullandım.
Yakıt 1 tl 1km çok basitdi.
R3 alicam birgün inş bende.
Huqqadaki şekli yeter di bir keresinde ferrari kafası yaşattı o mekanda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)