Sabah sabah çok üzüldüm Allah rahmet eylesin...
Sabah sabah çok üzüldüm Allah rahmet eylesin...
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Gerçek hayatta tanımadığım biri için bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim. Mekanı cennet olsun. Adam küçüklüğümün idolüydü be. Yazık oldu...
![]()
Bi üzülen ben değilmişim çoğu kişinin sevdiği birisiymiş kendisi. Her ne kadar yüzyüze tanımasakt a ekranlardaki sıcak yüzüyle, rolleriyle ısınmıştık ona. Böyle kötü bir kazada vefat etmesi üzdü. Ecel demekten başka birşey demek yakışı kalmaz.
gercekten çoook kötü olmuş
kaza gecirdigi video
https://www.facebook.com/photo.php?v=354927537985105
insan üzülüyor cidden hızlı ve öfkeliyle büyüdük nerdeyse böyle değerli bi insanı böyle bi şekilde kaybetmek daha üzücü.rest in peace..
Allah tahsiratını affetsin. Sağ koltukta oturmayı buyüzden sevmiyorum işte . Kontrol sende değil ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Çok üzüldüm mekanı cennet olsun![]()
Crm performance
Sanki en yakın arkadaşlarımdan biri ölmüş gibi üzüldüm![]()
Skyline öksüz kaldı.
Edit: Gürcistanlı M5 sürücüsüde bu şekilde direksiyon başında degilken ölmüştü...
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
seni asla unutmayacağız O'conner abimiz.
Face te kendi sayfasında yazılana göre aracı yanındaki kullanıyormuş belki de o kullansaydı böyle birşey olmazdı ama kader işte yazık. Hiçbir ünlünün ölümüne bu kadar üzülmemiştim Allah geride bıraktıklarına sabır versin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun![]()
Hayırlısı be gülüm
hayatta tanımadığım bir aktörün ölümüne bu kadar üzülemezdim….yazık olmuş 40 yaşında…..
www.s2000turkiye.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)