Yazılımıda yaz:)
beyler coffeemania var sölediğim benzinliğe yakın çayımızı içeriz ordan çıkarız yola uygun mudur?
Printable View
sasalı cok uzak arkadaslar. ortak nokta olsun ki haksızlık olmasın. bıcok kısı cıftede takılıyor dıye cıfte dedım ama olmassa bornova otoban olur .
setupları can abı gıbı yazssın herkes ılk sayfaya eklıycem
cıftede olucaz büyük ihtimalle :) hataydamı buluşcanız :D
hacı ben zaten yesılyurtta otuyorum :D bana bu tarafta olmak sartıyla heryer parıs :D
Çifte olursa benim yalan olur söliyim gelemem açıkcası oraya bornova tarafı olursa her zaman denemeye çay içmeye sohbete varım birlikte vakit geçirelim isterim görüşmek isteyen kim varsa memnuniyetle gelirim..Yarın için bu tarafta olan bi organizasyon olursa tamam derim 05053154991 numaram bi alo demeniz yeterli:D
Bu akşam bornova tarafında denemek isteyen varsa ben 23.30 gibi musait olucam 200-250bg arası araçlarla denerim.
Aracim Bertone turbo stage 1
http://www.techturkey.com/forum/sohb...l-partisi.html
Arkadaslar hepinizi bekliyoruz,burdan denemede cıkar,muhabbette cıkar :)
belki bende gelirim yer zaman bildirirseniz :)
Güncel çekelim konuya :)
bu aksam narlıdere de cıkıyoruz gelıcekler mesaj atsın . 9/9bucuk gibi bulusucaz
rs ve vw passat var . arabalara eşit guctekı araclarla denerız
ben bu gece çalışıyorum gece 12 ye kadar ama yarın bornovada olucam, buluşmaya mangala gidicem ordan denemek isteyen yakın araçlarla denerim, size kazasız belasız.
Beyler yokmu deneyecek 1 saat sonra buluşuyoruz biz
Suan ciftedeyiz. 5078485617 isteyen arasin beyler .
Dun baya bi arac vardi techten kimseyi goremdin. Ies ve is ile denedim denemeler iyiydi
ben yetişemedim daha yeni geldim izmire araçta sorun cıktı kusura bakmayın yarın felan buluşalm derseniz sohbete gelrm
hocam vıdeo cekmedık. ilkinde 3lü kalktık daha doğrusu ben aralarında denerken salça oldum:D 2.vıtes 50 kapattık ikisinide gectım ama sanırım ya vtec altı kaldılar yada başka bısey oldu bı anda uzadım ben. bunu saymayalım diğerlerinde
2.deneme 1.4 is le denedim arada baya bi farklar oldu :) 2.vites 60km
3.deneme 1.6iesle denedim 1 boy geçti beni tahmini hız 180 gibi braıkmak zorunda kaldık
temiz ve bakımlı bi ies e benzıyodu sahıbıde cok efendı arkadaş bızım sıteden mı gercekten bılmıyorum
sonuç 1.4is(2kişi) ile çok açık ara oluyor. (spec nedır bılmıyorum) ama fark baya bi var.
1.6ies(2 kişi) sadece son son sustucu var dedi
passat(2 kişi )bizdede sadece kat iptalı var.
o benzınle sıktı ben lpg(iman power) :D
bahane değil sonuc olarak 1 boy gecıldım fakat bırdahakı cuma denk gelırsem opetten lpg alıp bırazdaha guzl vıtes atarak o boyu kapatıp yarım boy öne bile gecebılrım dıye dusunuyorum. araba opetın gazla cok farklı yuruyor nedense. ogun bp den almıstım. shellde alsam aynı. bı opette acayıp gıdıyor onu farkettım :) arkadası yakalarsam vıdeo cekelımmı dıye sorucam :D
passat kılosuna gore sanırım gayet ıyı gıdıyor arada 300 kg olmasına rağmen