rebel Nickli Üyeden Alıntı
daha once bıkac aracla denedım tamamen hırs olmadan ve ıddaasız hatta vıdeo bıle yok
kango yüklü dizel (110/120 ps aralığında)
caddy 1.9 tdi chipli(kac bg/tork bılmıyorum)
50-190 60-190 aralığında bunları gectım diyemem ama aynı yürüdük diyebılırım hatta 1 boy geride kalıyorum.
corsa 1.7 dti chipli 2de ben 60 da o 3te 60 ta bastık sonuc 1.4is gibi oldu malesef arada çok acıldı
156 1.6 120 ps stok fakat 18'lik ağır jantlı bı aracla denedık sıteden cok durust bı arkadas onu gecmıstım bıraz.
en son ies ve 1.4 is le denedım sonuclar bunlar. bende sasrdım fakat bukadar aractan sonra benımkınde anormallık var sanrıım. hepsı benden hızlı cunku fazlasıyla :D
opet konusa gelırsek evet fazla yakıyor ama cok ıyı gıdıyor . yağlı olmasına bağlıyorum. normalde basmıyorsanız hangısınden aldıgınızın pek onemı yok ama uzun gıden olarak shell ve bp derım fakat benım aracım nedense opette cok farklı sevıyor kerata :D
son benzın fıyatları ağır vurdu . normalde izmirde yazdı tabı 27 krs yakardım rollıng yaptıgımda bıle 35 krs yakardı . fakat sımdı normal 35 krs yakıyorum rolııng gunu 47 48 krs yaktım :( dusunun yanı sız farkı