Adaletini seveyim dünya. .. one lan :) gecmis olsun kardeşim hardcore yapmışlar sana :D
Printable View
Adaletini seveyim dünya. .. one lan :) gecmis olsun kardeşim hardcore yapmışlar sana :D
izle abi konusunu açtım
3.30 d x drive vs kangoo
Hemen bakiyorum hacı :)
3.30 tam gaz kalkmıyor mu ? Sen mi fazlasıyla tutunuyorsun ? :)
silckler vardı 330 otomatik ve 4 çeker olduğu için öyle kalkıyo benimki sökük
Polisler sıkıntı çıkarıyor diye hep duyuyorum arkadaslar harbiden boyle bişey varmı Çiftede ? Bayadır gelmiyorum ben ama duyduğum bu ne kadar doğru gidenler bilgi verirse iyi olur
adamlarda haklı cuma gunu cıftenın onu ıptal oluyor. trafık kılıt. otobana cıkınca 30 araba cıkıyor 3 serıtı kapatıp hatta 4 leyıp roll yapılıyor mıllet arkadan anı fren, korna ne ararsan var.
tabı yoldakıler polıse sıkayet edıyor. bır kac hafta cıftenın tam onune tezgah kuruyordu polısler 2 haftadır temız bır sorun yok
Bu aksam ufak deneme var arkadaşlar
Eyvallah saolasin bilgin için aynen dediğin ck doğru saçma salak gazlama yapıyorlardı mekanin önünde iceri boyna kesici sesi falan müşteriler bile rahatsız oluyor ki bizde icerde muhabbet bile edemez duruma gelmistik bi seferinde ... deniycek arkadaşlara kazasiz belasiz deneyisler diyorum dikkat edelim arkadaşlar saçma sapan davranışlar gösterenleri uyarın uyaralim hepimizin anası babası kardeşi arkadasi var kaza haberlerini görünce kötü oluyorum
Ksk tarafindayiz
Birkaç araba gelicek 200 bg üstü olucak genelde