Şimdi geldim istanbul yolu opisteydim, çoğu satılmış arabaların. Fırsat güzel bence değerlendirilmeli. Cruze 2.0 dizel yok 1.4 turbo var. O parayı hakeder bence. Aveo sedan vardı hep 1.4 onlar duruyor henüz. Spark bende göremedim, yok sanırım.
Printable View
Şimdi geldim istanbul yolu opisteydim, çoğu satılmış arabaların. Fırsat güzel bence değerlendirilmeli. Cruze 2.0 dizel yok 1.4 turbo var. O parayı hakeder bence. Aveo sedan vardı hep 1.4 onlar duruyor henüz. Spark bende göremedim, yok sanırım.
Spark olsa al filo vur kiralamaya gitsin :)
az önce bayideydim , aveo 13.5 Sedan dizel Lt 75lığı 36.000, Ltz 90lığı 40.000TL
Bayiden geldim çok kalabalıktı bu hızla giderse hemen tükenir :)
çekilme bir süreçdir .. o süreç ancak düzenlemesi organizasyonu 1 yıl falan sürer bu iş araba satalım ile alakalı değil çekildikden sonrası servis parça tedariği bu hangi departmanların devam ediceği hangilerinin kapatılıcağı v.b gibi bir süreç.. bunların hepsinin tamamlanması ve çekilme süreci sanırım 1 yıl rahat sürer..
birde parça derdine takılmasın korelilerdeki online parça tedarik sistemi kimsede yok..
devamlı internetten parça aldığım için amerikan olsun alman olsun koreli olsun çok iyi kıyaslama yapabiliyorum korelideki online tedarik sistemi dünyada başka hiç bir ülkede yok..
bende sonata ve hysoung motorda var direk fabrikadan parça siparişi verebiliyorsunuz yada ordaki tedarikçilerin online sistemine girip istediğiniz a dan z ye her tür parçanın siparişini verebiliyorsunuz..
mesela hyusoung un kendi parça satış sitesi var direk a dan z ye her tür parçacının siparişini online verebiliyorsunuz fabrikadan.. hyundai kia chevrole (daewoo) içinde tedarikçiler tonla var.. olmayan parçanın siparişini bile verebiliyorsunuz onlar sizin için fabrikadan tedarik ediyorlar..
Izmirde bir bayiye gittim. Esim icin aveo pazarlik ettik. 33.200 +700Tl metalik renk farki dedikleri araca (siyah oldugu icin istemedik baska bayilerde varmi diye bakmaya gittik) 1 saat sonra kapora vermeye gittigimizde 35.000Tl oluverdi ayni araç. Birde dediki listede yanlis araca bakmisim liste 35.400+700tl dedi vatandasin biri. Bunlar cantada keklik nasil olsa baska arac bulamadilar alacaklar bu araci diye düşündü. Kendi masasindaki bilgisayardan internetteki fiyat listesini gosterdim o ozur dilerken ben masadan kalktigim gibi solugu baska marka bir arac pazarlik ederken bulduk ve satin aldik. Neye niyet neye kismet dedik artik. Yer Izmir Egem yapan şahıs Songül diye birisi aklinizda bulunsun.
can aveounun hangi modeliydş kardeşim
Spark için ekin 23.000 dedi opak renk için. Ama stokta yok, bulma sansinda pek yok dedi bu gün. Daha önce fiyat alan ya da stok olan bayi hakkında bilgisi olan var mi ?
Bende bugun gedizlerde inceledim bizim hatun için 1.4 otm.aveo araç bence güzel. Fiyat olarakta 34.000 tl dedi arkadaş. Yalnız şu an için ellerinde yok. Yeni gelicek parti içinde fiyat sözü veremedi arkadaş.
bugün çorlu bayinde gezdim spark vardı 22 bin fiyatı vardı.cruze otomatik 39 bin fiyatı vardı.
Bir arkadaş için bakıyorum, Cruze'un baz donanım 1.6'sı bulunur mu?
arkadşalar captiva soran oldu mu ?
antep teymur'da full captiva var bi tane, tam 90.000 lira dediler.
önceden 100 den fazlaydı 110 a yakın olması gerek, mantıklı aslında
bu arada teşekkürler abi
aynı araç 104.000 liraymış, indirimle beraber 90.000 olmuş. antep teymur'da iki adet manuel cruze ve biri otomatik iki de aveo sedan var düşünen olursa...