User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: Impreza GC8 hakkındaki görüş ve önerileriniz

twstr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu ara 2003 2004 model wrx lere yoneldım.. Zaten hepsi motor kırmıs ve aftermarket parcalarla toplamıs araclarını.. Motoru sti parcalar ve aftermarket parcalarla toplanmıs bır subaru sızce alınır mı ?
    -Su sanzuman olayına cozum en malıyetsız oalrak nedır ?
    -vites kutusu problemlerı cok malıyetlımıdır?
    -Yeni toplanmış motor başıma tekrar iş açar mı ?
    -Kaç barda kullanırsam uzun süreli kullanabilirim?

Cevapları benım ıcın cok onemlı cunku bu tarz seylerle daha once karsılastım ve hem evde eş ile hemde aileyle problemler yaşadım. Kaşıntım geçmedi ama

eran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur200sx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde derken Gs plaka gri renkli gc8 ekin de değil mi? Yine mi sattı bu çocuk arabasını haber vermeden Dediğim araçtan bahsediyorsak yeşilköy de park halinde çok gördüğüm bir araçtı.Hatta ist da son stock ellenmemiş gc8 olduğuna inanıyorum.Daha temizini görmedim.
    Bizde derken, sahibi Ekin, 3-5 tane Subaru'cu kankayız, ondan bizden dedim, sadece baktığım degil aynı zamanda kullandığım da bi araba
    Insta : Nardohawkeye

Insta : Autolyewax

onur200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde derken, sahibi Ekin, 3-5 tane Subaru'cu kankayız, ondan bizden dedim, sadece baktığım degil aynı zamanda kullandığım da bi araba
    Güle güle kazasız belasız kullanın hep beraber.Ekin e slmlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorun hangi parcalarla toplandigi ne kadar onemli ise kimin/nerde topladıgı da o kadar belki daha da fazla önemlidir. Sanzuman olayını cozmek icin tek secenek 6 ileri sti sanzumanı.yeni toplanmış motor nerde toplandığına baglı olarak problem olmaz. Kaç bar hikayesine gelirsek, benzine bağlı olarak 0.8 barda tehlikelidir, 2 bar da tehlikelidir.

Alıntı twstr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu ara 2003 2004 model wrx lere yoneldım.. Zaten hepsi motor kırmıs ve aftermarket parcalarla toplamıs araclarını.. Motoru sti parcalar ve aftermarket parcalarla toplanmıs bır subaru sızce alınır mı ?
    -Su sanzuman olayına cozum en malıyetsız oalrak nedır ?
    -vites kutusu problemlerı cok malıyetlımıdır?
    -Yeni toplanmış motor başıma tekrar iş açar mı ?
    -Kaç barda kullanırsam uzun süreli kullanabilirim?

Cevapları benım ıcın cok onemlı cunku bu tarz seylerle daha once karsılastım ve hem evde eş ile hemde aileyle problemler yaşadım. Kaşıntım geçmedi ama

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı eran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senkromeçler oldukca zayıf, 2 kere cırtladı mı sanayi spec
    Kısa ve net oldu, teşekkür ettim.

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısa ve net oldu, teşekkür ettim.
    Eski Subarumda defalarca vıtes kacırdım yenısınde 1 kere yaşadım Allah'a sukur dıger arkadasların dedıgı gıbı aracın bakımlıysa duzenlı degıstırılmesı gereken parcaları da degıstırıyorsan levent bır sorun yaşamazsın abı ne bu plastık mı cat pat kırılsın herzaman hataların telafı payı var bınmek ısteyen alır bıner onemlı olan kımden aldıgı aracın ne kadar bakımlı oldugu bu her arac ıcınde gecerlı mıyadı dolduysa parcanın kırılması normal zaten 2000 model gc 8 alıyorsun sanzumanı fabrıkanın taktıgıysa o metal ne kadar dayanabılır kı zorlamaya doldur bosalt bıle yapsan kırılma ıhtımalı var ama adam kırmıstır senden once uzerınde yenı sanzuman vardır ornegın 2-3 senelık ben kırabılecegını sanmıyorum abartmadıgın surece ben 18g ıle kullanıyorum çok şükür tık yok.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende sti şanzıman var alın kurtulun motor patlayana kadar gazlayın

hakkaten sti haricinde hangi subaruyu alırsan al şanzıman cort.ppg alırsanda prizdireki ortadan 2ye bölüyor .

komple sti yürüyene geçmek lazım gt yada wrx aldıgınızda yoksa adam gibi gazlayamazsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski Subarumda defalarca vıtes kacırdım yenısınde 1 kere yaşadım Allah'a sukur dıger arkadasların dedıgı gıbı aracın bakımlıysa duzenlı degıstırılmesı gereken parcaları da degıstırıyorsan levent bır sorun yaşamazsın abı ne bu plastık mı cat pat kırılsın herzaman hataların telafı payı var bınmek ısteyen alır bıner onemlı olan kımden aldıgı aracın ne kadar bakımlı oldugu bu her arac ıcınde gecerlı mıyadı dolduysa parcanın kırılması normal zaten 2000 model gc 8 alıyorsun sanzumanı fabrıkanın taktıgıysa o metal ne kadar dayanabılır kı zorlamaya doldur bosalt bıle yapsan kırılma ıhtımalı var ama adam kırmıstır senden once uzerınde yenı sanzuman vardır ornegın 2-3 senelık ben kırabılecegını sanmıyorum abartmadıgın surece ben 18g ıle kullanıyorum çok şükür tık yok.
    Dediğim gibi İlker, ara sıra hayvanlığım tutabiliyor ciddi anlamda. Daha önceden çok zorlanmamış stock veya yakın kalmış bir araç olursa ben de pek sorun çıkaracağını düşünmüyorum açıkçası, Subaru o kadar tölerans bırakmıştır üretirken limitte veya limit altında dayanıma sahip parça kullanacaklarına pek ihtimal vermiyorum

Vites kaçırmak dediğim de 8 senede 20 yi geçmez benim de, bağımlılık durumunda değilim yani

Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende sti şanzıman var alın kurtulun motor patlayana kadar gazlayın

hakkaten sti haricinde hangi subaruyu alırsan al şanzıman cort.ppg alırsanda prizdireki ortadan 2ye bölüyor .

komple sti yürüyene geçmek lazım gt yada wrx aldıgınızda yoksa adam gibi gazlayamazsınız.
    Ben GT yada WRX alsam, pek yükleme gibi bir düşüncem yok açıkçası Efe, neredeyse oem olarak binebilirim o yüzden STi'a geçiş çok mantıklı olmaz o durumda "bence"

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    levocan oem olarakta kırılıyor zaten basmadıktan sonra niye wrx gt alasınki 1.6 impreza al tüp tak 2de kanat taktınmı tammdır

yani öyle arabalara binince basıyosun ister istemez basmıyorum diye yalan söyler az basıyordur sadece 10 gt wrx ten 8inin şanzımanı kırılır sti yürüyen satıyorum diye söylemiyorum ama bu böyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bro basıp basmamak değil olay yahu basarım ama öyle hart hurt zorlamam, yüklemem onu yani o anlamda 1.6 sına binene kadar d4d de o kadar gidiyor hatta daha bile hızlıdır belki

TeamKARAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3. Gc8 imi kullanıyorum biri gt30 turbolu gerci onda ppg vardı sekromeç hariç şanzıman sıkıntım olmadı 2 tane de vf35 li kullandım ki birini daha haala kullanıyorum cok şükür hiç bi sıkıntım olmadı şanzımandan yana motora da yağ sıcaklıgına dikkat ettiğin sürece ve öncesinden motor yapılıp güzel toplandıysa yine bi sıkıntı yaşanmaz. bence forget falan standart motora gereksız. şu an kullandığım 98 model gc8 imi yaklaşık 8000km dir kullanıyorum bi kaç parca takmak için motoru indirdim ve üzerinden cıkan kol yatakları 0.25 yani düzgün toplandıysa kolay kolay bişey olmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)