2006 model punto alıcam ama cam tavan yağ bakımımı ne varmış adam ondan kapanmasında ufak sıkıntı var dedi. böyle bi yağ bakımı gerçekten varmıdır ? sıkıntı yaşayan varmı cam tavanla ilgili ?
2006 model punto alıcam ama cam tavan yağ bakımımı ne varmış adam ondan kapanmasında ufak sıkıntı var dedi. böyle bi yağ bakımı gerçekten varmıdır ? sıkıntı yaşayan varmı cam tavanla ilgili ?
Arkadaşın cam tavan puntosu kapanmıyordu yarıya kadar gelip tekrar açılıyodu.. Elle kapamak zorunda kalmıştık.
Mercedesin sunroof yağı ile yağlayıp güzelce temizledikten sonra sorun kalkmıştı..
Ama yinede net cvp veremem
- Bize Her Yer TRABZON
cam tavanın ayağı mı ne bişeyi kırılıyo, hatırladığım kadarıyla 700 800 küsür lira bişey ama parça yok italyadan geliyoby_hannibal günay'a ulaş çok çekmişti zamanında
yarıya kadar gelip geri gidiyosa yağlayınca düzeliyo aynısını bende yaşadım daha 2 gün önce. Elle iteleyince kapanıyo yağlayınca düzeldi.
Bi sorun yoksa hiç ellemeyin WD40 ile ara ara sıkıp bu şekilde kullanin.
Dikkat etmeniz gerek tek şey sanruf acikken 70 km hızı sakin geçmeyin.
hem aracın yakiti cok artar tepesi acik rüzgardan dolayi hemde sanruf direncle karşilaştiği için sıkıntı cıkartiyor.
İçinde zincir sistemi var. yağsiz kalir zorlanir vs olursa zincir aşiniyo ve kırılma meydana gelir yedek çarpasi zor servisler zaten sökmek bile istemiyoruz o derece yetenekliler.
Ben kendim uğraştim söktüm camını indirdim baya kafa patlatmiştim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)