User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: 2004 3.8 mustang cobra paket

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ses konusunda mutabikiz goruntu olarak ise ayri dusuyoruz..ki buda cok dogal zevkler ve renklere giriyo olay..cok geyik yani porscheninde tipini begenmem mesela..ama moturu icin katlanilacak bi tipi var..ben ferrarinin yada lambonun tipini cok daha fazla seviyorum..yine goreceli olayina donduk

simdi biz afaki konustuk sinirli bilgimiz ile..arkadasa yardimci olmakta sana duser..belli motor basinda avk serviste zaman harcamissin..harcamasan 8 sec alamazdin..ne onerebilirsin bu araba icin? benim onerim alma yonunde
    fiyat yüksek
    görünte bence hoş
    typer geçsin kadar derse 10.000 tl
    500 hp subaru yürücem derse 20-25000 tl bütçe
    bencede alma
    bu kasanın 4.6 gt si bulursan 30 40 arası düzgün çok daha hayırlı olur Mustang hayranlıgı varsa
    yoksa bu kasa ile Mustang var aldında derken gaza gelirsin düzgün vtec bile geçer gider yanından ....
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

ragıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine destan yazacağım;

Şimdii, öncelikle cobra paket diye bir şey Ford Mustang'de yoktur. Cobra ön tampon, kaput koymak(ki kaput cobra kaputu değil, sadece hood scoop eklenmiş bir kaput) EŞİT DEĞİLDİR cobra paket. Ford Mustang Cobra vardır, ki muadili olan yıl 04, tr de de ben 03-04 Ford Mustang Cobra'ya rastlamadım. Dehşet bir araçtır sözünü ettiğim 03-04 cobralar. Neyse konumuza dönelim.

Bu araba marlboro müdürlerine verilen arabalardan biridir. Yeşilköyde güzel havalarda sahibi çıkar kullanır. Araba v6 da olsa, gayet yanlıyor, egzoz vs de var arabada, dolayısıyla sesi de v6 dan alınabilecek güzel bir ses bence.

Arabanın eksiği sis farı. Sis farı almak lazım çünkü bariz boş duruyor tamponun önü. Sis farı haricinde arabaya sadece yakıt koy gazla.

Bu makinayla pek bir şey yapamazsın, zaten 193 hp fabrika çıkış. Tork da v8 lere göre az, ama yine de iş görüyor. Ben birkaç kez denk geldim bu otomobile, gayet yeşilköy içinde keyifli gazlıyordu, araba da baktırıyordu kendine.

Cobra tampon olması güzel, fakat jantlar bana biraz ağır gibi geldi, daha hafif jant/lastik kombinasyonuyla daha da keyifli bir araba olur diye düşünüyorum.

Eğer amerikan alıyorum, vida sıksam beygir alırım/tork alırım motordan diyorsan, bu makinayı alma. Öyle bir makina değil. OHV makina olduğu için tek egzantrik alırsın, longtube headers koyarsın, belki 15 hp alırsın kranta. Beyin programı yaptırırsan bunların üzerine 25 hp alırsın kranta ki, yüzde 10 dan fazla bir güç artışı demek bu (bence iyi bir değer ama yine de otobanda sol şeritte seni bir çok araç doğrar bu v6 ile)

Ama modifiye etmeyeceksen, sadece yakıt-sigorta yapar binerim diyorsan aracı alabilirsin bence. Tabi kesinlikle baktır araca. Fiyat konusunda bir şey demiyorum, o sana kalmış, ama araba kozmetik olarak güzel bir v6 Mustang.

Rutin bakım olarak çok rahat. Parçası herhangi bir amerikan parçacıda var. Zaten arabaya orta halli bakım yapılmışsa bile yıllarca binersin, masraf açmaz. Ama arabaya bakım yapılmamışsa masraf edebilirsin.

Parça fiyatları ucuzdur. Mesela 09 bir dizel corolla'dan daha ucuz parça fiyatları.

Şehir içinde 11-12 litre yakarsın basmadığın takdirde. Basarsan 16 falan yakar. Şehir dışında 7-8 litre yakar.

Özetle alıp keyifle binersin, kalkış yaparsın, her köşede yanlarsın, arabana bakılır, parçası ucuzdur, ama motoru 193 hp dir çok şey beklemeyeceksin. Ve motor modifiyesine çok açık olmayan bir otomobildir.

Arabadaki kaputun niye hood scooplu olduğunu, tamponun niçin cobra olduğunu da araştırman faydalı olur, bunlar keyif için mi yoksa başka sebeplerden mi yapıldı baktırman yararına olacaktır.

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence alicaksaniz 4.6 gt alin derim . Mahallede bir abimizde vardi lacivert. Bursadan gelmisti otomatik olmasina ve lpg olnasina ragmen deli gidiyordu ses desen korkunc birde 4.0in manueli 4.6nin otomatiginden daha seri deniyor dogruluk payi nedir?
    Hakkı Can Eryüzlü...

timmaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyat yüksek
    görünte bence hoş
    typer geçsin kadar derse 10.000 tl
    500 hp subaru yürücem derse 20-25000 tl bütçe
    bencede alma
    bu kasanın 4.6 gt si bulursan 30 40 arası düzgün çok daha hayırlı olur Mustang hayranlıgı varsa
    yoksa bu kasa ile Mustang var aldında derken gaza gelirsin düzgün vtec bile geçer gider yanından ....

Alıntı ragıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine destan yazacağım;

Şimdii, öncelikle cobra paket diye bir şey Ford Mustang'de yoktur. Cobra ön tampon, kaput koymak(ki kaput cobra kaputu değil, sadece hood scoop eklenmiş bir kaput) EŞİT DEĞİLDİR cobra paket. Ford Mustang Cobra vardır, ki muadili olan yıl 04, tr de de ben 03-04 Ford Mustang Cobra'ya rastlamadım. Dehşet bir araçtır sözünü ettiğim 03-04 cobralar. Neyse konumuza dönelim.

Bu araba marlboro müdürlerine verilen arabalardan biridir. Yeşilköyde güzel havalarda sahibi çıkar kullanır. Araba v6 da olsa, gayet yanlıyor, egzoz vs de var arabada, dolayısıyla sesi de v6 dan alınabilecek güzel bir ses bence.

Arabanın eksiği sis farı. Sis farı almak lazım çünkü bariz boş duruyor tamponun önü. Sis farı haricinde arabaya sadece yakıt koy gazla.

Bu makinayla pek bir şey yapamazsın, zaten 193 hp fabrika çıkış. Tork da v8 lere göre az, ama yine de iş görüyor. Ben birkaç kez denk geldim bu otomobile, gayet yeşilköy içinde keyifli gazlıyordu, araba da baktırıyordu kendine.

Cobra tampon olması güzel, fakat jantlar bana biraz ağır gibi geldi, daha hafif jant/lastik kombinasyonuyla daha da keyifli bir araba olur diye düşünüyorum.

Eğer amerikan alıyorum, vida sıksam beygir alırım/tork alırım motordan diyorsan, bu makinayı alma. Öyle bir makina değil. OHV makina olduğu için tek egzantrik alırsın, longtube headers koyarsın, belki 15 hp alırsın kranta. Beyin programı yaptırırsan bunların üzerine 25 hp alırsın kranta ki, yüzde 10 dan fazla bir güç artışı demek bu (bence iyi bir değer ama yine de otobanda sol şeritte seni bir çok araç doğrar bu v6 ile)

Ama modifiye etmeyeceksen, sadece yakıt-sigorta yapar binerim diyorsan aracı alabilirsin bence. Tabi kesinlikle baktır araca. Fiyat konusunda bir şey demiyorum, o sana kalmış, ama araba kozmetik olarak güzel bir v6 Mustang.

Rutin bakım olarak çok rahat. Parçası herhangi bir amerikan parçacıda var. Zaten arabaya orta halli bakım yapılmışsa bile yıllarca binersin, masraf açmaz. Ama arabaya bakım yapılmamışsa masraf edebilirsin.

Parça fiyatları ucuzdur. Mesela 09 bir dizel corolla'dan daha ucuz parça fiyatları.

Şehir içinde 11-12 litre yakarsın basmadığın takdirde. Basarsan 16 falan yakar. Şehir dışında 7-8 litre yakar.

Özetle alıp keyifle binersin, kalkış yaparsın, her köşede yanlarsın, arabana bakılır, parçası ucuzdur, ama motoru 193 hp dir çok şey beklemeyeceksin. Ve motor modifiyesine çok açık olmayan bir otomobildir.

Arabadaki kaputun niye hood scooplu olduğunu, tamponun niçin cobra olduğunu da araştırman faydalı olur, bunlar keyif için mi yoksa başka sebeplerden mi yapıldı baktırman yararına olacaktır.
    bu bilgiler yeterince açıklayıcı oldu benm için bu araç için beklentilerim değişti en azından fiyat konusunda mutabık kalırsak haftasonları tıntın gezinti amaçlı garaja eklemeyi düşündüğüm bir araç artık..
    no car no fakin fuel

ragıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence alicaksaniz 4.6 gt alin derim . Mahallede bir abimizde vardi lacivert. Bursadan gelmisti otomatik olmasina ve lpg olnasina ragmen deli gidiyordu ses desen korkunc birde 4.0in manueli 4.6nin otomatiginden daha seri deniyor dogruluk payi nedir?
    Bu araba 4,0 değil. 3,8.

94-95 GT auto, 99-04 3.8 v6 manuelden daha hızlıdır.
    96-98 GT auto 99-04 3,8 v6 manuelden daha hızlıdır.
    96-98 GT auto 05-10 4.0 v6 manuelden daha hızlıdır.

Standart, bakımlı, fabrika çıkışı, modifiye görmemiş araçlar (hem v6'lar hem gt'ler) için konuşuyorum.

Ama şunu da söyleyeyim, piyasa gerek 94-04 olsun gerek 05-09 olsun leş gibi mustang kaynıyor. Niye bakmıyorlar otomobillerine anlamıyorum.

koluman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedim ya en başta zaten mustang performance arabası degildir

güzel ses tonu olan görüntü gezi arabasıdır

ama eger performance olsun dersen diger v8 ler gibi çok fazla seçenek mevcuttur
    ve ucuzz ciddi ucuz

1999-2004 Mustang Parts - Free Shipping!

seç begen al
    bu arkadaşlar tr ye kargo yapamayız diyolardı sen alışveriş yapıyomusunbunlardan abi
    34 VAY 68 törkiş hatrot

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence direk orconun mustang alınır nacizane fikrim
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı koluman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arkadaşlar tr ye kargo yapamayız diyolardı sen alışveriş yapıyomusunbunlardan abi
    evet ben nerdeyse bütün parçalarımı ordan aldım diyebilirim

evet 3 5 gün daha uzun sürüyor çeşit ve güvenirliği tartışılmaz benim için
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence direk orconun mustang alınır nacizane fikrim
    eyvallah kanka benim satma niyetim yok ilan koydum iş olsun diye

he sunu söylerim bir mustang hayranı olsam

hem sesi hem gidişi olarak hiç düşünmem

çünkü arabanın para harcanak sadace 4 amartisör ve eger cam olsun dersen

boya yaparım sonra N/a 450 hp 100 shot bassan bile sorunsuz zevkine göre

inanılmaz zevkli bir araca sahip olurum
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben mustang alıyorsam ugrasmam gelirim yanına direk ...
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben mustang alıyorsam ugrasmam gelirim yanına direk ...
    adamsın kanka çok emek var be kanka valla hani istese biri veririm gibi geliyor

ama sonra çokda uzulurum gibi neyse bi kaç hızlı geçeyim bari derim ama diyorum

motoruma çok güveniyorum garanti bile veririm eger kırılsa yaptırmak koşullu

500 shot nos + yada yagsız çalıştırma fantazisi yapmamak sartı ile hahahaha
    DR.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)