Arkadaşlar nette biraz araştırdım ama her forumda farklı bir şey yazıyor. Ciddi anlamda işe yarayan ve verilen parayı hak eden bir program önerebilir misiniz ?
Arkadaşlar nette biraz araştırdım ama her forumda farklı bir şey yazıyor. Ciddi anlamda işe yarayan ve verilen parayı hak eden bir program önerebilir misiniz ?
ESET Endpoint Antivirus...
Son dönemde çıkan yeni tip USB Flash Bellek virüslerinde de oldukça başarılı....
Son dönemde hepsinden test alıp denedim,
kaspersky, symantec, nod32
Nod32 sistemi de çok az yordu ve türlü türlü tehditleri denemelerim sonunda yakaladı...
en başarısızı symantec oldu kendi yaptığım testlerde...
bu konuda işin uzmanı norton bence , evde 4 pc var hepsinde norton kullanıyoruz
norton,kaspersky ve mcafee bu uçu dışında parasını hakeden program olduğunu duşunmuyorum
ozellikle mcafee intelin satın almasıyla birlikte çok gelişti diye düşünüyorum dahada iyi olucak
norton zaten pazar lideri eskisi gibi kasma vs gibi problemleri kesinlikle yok
kaspersky de aynı şekilde farklı zamanlarda farklı bilgisayarlarda kullandım yorumum hepsi için olumlu olduğundan en ucuz hangisini bulursan onu al![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Mcafee 40, symantec 70, eset 66 TL. Aman aman çok fark yok diğer markalarla da arasında ama hangisi güzel bir koruma sağlar o önemli. Özellikle de online alışveriş çok yapıyorum. Hele ki bir de şu son zamanlarda Facebook üzerinden yayılan virüsler falan iş çığırından çıkmış durumda![]()
fiyat performans konusunda norton hepsinden önde bence gidipde esete 66 vermek mantıklı değil , ben media marktan nortonun tanesi 10 milyona düştügünde 8-9 tane aldım hala kullanıyorum şuandada 18 tl 1 seneliği
bana göre
1-norton
2-mcafee
3-kav
ancak bu uygulamların sadece antivirus uygulamlarını değil, full paket olan versiyonlarını almanı öneririm.
Antivirüs'lerin tamamı imza tabanlı güvenlik sistemleridir. Yani kendi içlerinde bir database'leri vardır ve zararlı içerik bu database'e kayıtlı ise farkedilir. Zararlı içerikler farkedilip antivirüs firmalarınca imzaları yazıldıkça bu database'ler de gelen güncellemeler ile güncelleştirilir.
Antivirüslerin çalışma mantığı bu iken öne çıkan en önemli unsurlardan biri database'lerinin genişliği olduğu gibi global anlamda veri toplama ve yeni imza üretme hızıdır. Bu kıstas göze alındığında yaygın antivirüs firmalarından birini seçmek mantıklı olacaktır.
Kullanım bireysel olacak ise; yani tek bir noktadan 1'den çok clienta dağıtılmayacak ve çeşitli policyler yüklenmeyecek ise belli başlı antivirüs firmaları arasındaki fark makası iyicene daralacaktır.
Benim evimde ve şirketimde kullandığım ürün; Symantec'in End Point Protection ürünüdür. Piyasada daha çok bilindiği adıyla Norton.. Geçtiğimiz senelerde yapılan güç birliği sonrası Symantec gerçek anlamda ciddi bir global database ve veri akışına sahip oldu denebilir.. Antivirüs firmalarının global pazardaki yeri için gartner raporlarını incelemekte de fayda vardır.
Ancak başta da belirtildiği gibi antivirüsler sadece "hafif" bir kalkandır. Piyasaya yeni çıkmış ve kullandığınız antivirüs firmasınca henüz tanımlanmamış zararlı içeriklere karşı herhangi bir çözüm öneremezler. Bu tarz zararlı içeriklerden korunma yolları çok farklı ve maliyetlidir.. Ayrıca; kendisini saklayan, silinmeye izin vermeyen, yükleyeceğiniz antivirüs yazılımından çok daha önce sisteme bulaşmış zararlı içeriklere karşı da antivirüs yazılımı etkisiz kalabilir. Tavsiyem; temiz bir windows kurduktan hemen sonra lisanslı bir antivirüs yazılımını yüklemek ve güncellemelerini yapmaktır. Yedekler ve diğer programlar bu noktadan sonra yüklenmelidir.
Bitdefender ve Norton dışındakilerin işe yaradığını görmedim henüz. Eğer sisteminize güveniyorsanız kaspersky da tercih edilebilinir.
Drive to win!
Malwarebytes Anti-Malware ( Malwarebytes : Free anti-malware download ) bu konuda gerçekten başarılı. Free sürümünü indirip Malwarebytes Anti-Malware 1.75.0.1300 Serial Key - Uçan Karınca - Program Paylaşımları burdan crack atıp gönül rahatlığıyla lisansli ve güvenli bir şekilde kullanabilirsinumarım yardımcı olabilmişimdir. Bilgisayar bölümü, bölüm şefimin önerisidir. Kendisine bu tür konular da cok fazla güvenirim. Seçim sizin
![]()
"Bana göre" bu sıralama doğru..
İşim gereği yıllarca veritabanları ile uğraştım. Sıraladığım yazılımların hiç birisi bana en küçük bir sorun yaşatmadı.
Server 10 dakikalık off a geçtiği an firmanın 300bin usd kayıp yaşayacağı içinde 10larca server olan server farm korudum / koruttum bu uygulamların desteği ile yıllarca.. Windows laptop değil.. Güvenlik çıtamız çok yüksek olduğu için seçtiğimiz 5 tane yazılıma aylarca testler yapıldı.. En son Nortonda karar kılındı..
Bundan 10 yıl önce mcafee ve özellikle kav çok çok iyiydi.. Norton vasat üzeri bir performansı vardı.. Ancak son bir kaç yıldır norton aldı başını gidiyor, gerek güvenliği gerekse cpu ya yük bindirmemesi anlamında..
Seçimin hala yanlış diyorsan doğrudur derim ne diyeyim
PS: Evren ne diye şutladınız adamı yaw.. virüslü sohbet edecektik daha11!!!1![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)