User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
54 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bu adama ne yapılabilir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu adama ne yapılabilir ?

Herkese iyi günler,biraz uzun ama bilgiye ihtiyacım var

Kız arkadaşımla beraber Isparta'da okuyoruz .Devlet yurdu çıkmadı yedek listedeydi sıra gelene kadar oda özel bi yurda kayıt yaptırdı senelik 3.600 lira ücret karşılığında senet imzaladı.

Ama senedi imzalarken devlet yurdu çıkarsa yurttan ayrılırım demiş bunuda senede yazılmasını istemiş.Yurt müdürüde tabi çıkarsa verdiğin ücreti bile iade ederim demiş.Oda imzalamış şimdi devlet yurdu çıktı adamla çıktı die konuşmaya gitmiş.

Ağzımı bozmucam adam kızın üstüne yürümüş sen yalan söylüyosun ben öyle bişi sölemedim beni kandıramazsın yurttan çıkarsanda çık ben paramın tamamını alırım bide üstüne bir sürü tehdit adama saldırmamak için zor tutuyorum kendimi beni durduranda adamın elinde senet olması.

Ben adamla sert bi dille konustum adamda senedin yarısını verme karşılığı senedi verceğini söledi yani bizden 1.800 lira para talep ediyo zaten 1.200lirasinı adama verdik.

Şimdi devlet yurdunda kaldığına dair belge aldık kaymaklıkla valiliğe başvurunca senedi alma gibi bi imkan varmış.Yarın onu denicez en kötü ihtimal adama 600 lira verip senedi alcaz.Ama ben bu adamın peşini bırakmak istemiyorum ya sağlam bi sopa yicek benden yada yasal yollardan nasıl hakkımızı arıya biliriz.

Şimdi savcılığa veya polise gitsek kız arkadaşımın üstüne yürüdüğü için tehdit hakaretten şikayetçi olma imkanımız varmı adamı karakola ifadeye çağırsa bile bana yeter.nasıl bi yol izlememiz lazm bilen varsa yardımcı olablirmi.

bu arada karşı tarafıda dinlemek gerek diyenler olabilir.Karşıdaki adamda nasıl bi insansa öğrencileriyle mahkemelik olmuş bu seneye kadar kendi yurduna girmeside yasakmış.

yurtta Isparta Güleş Seçkin kız öğrenci yurdu hüseyin uçman

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aga madem böyle şerefsiz biri neden o yurdu tercih ettiniz ki ? Tercih ettikten sonra öğrendiğinizi varsayıyorum. Geçen sene benim kardeşim Edirnede aynı haltı yedi. Okucam dedi gitti orda bi senelik senede imza atmış. Telefonla iletişime geçtiğimizde aynı sizdeki gibi konuştular. Sonra benim peder kızdı atladı gitti oraya. Pederde biraz ağırdır benim boy pos bakımından. Eski meyhane işleten adam Neyse gidince iş yüz yüzeye gelince sadece bi aylık senedin parasını vererek bütün senetleri almış geldi. Şimdi sizi genç görüyor dümene yatıyorsunuz diye düşünebilir. Adamın başına neler gelmiştir. Bir büyük alıp gidip yüz yüze konuşmak işi çözücektir bence. Ama Öylede çözülmezse artık Allah nerde verdiyse..

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam yapilcak sey belli.
    Bir guzel sick n diyecegim olmayacak... topla arkadaşlarıni 9 10 eleman gidin. Burayi yikarim basina huzur vermem deyin..
    Ben kiz arkadaşıma benzer sorunu yaratan yurt sahibine ' burayi yakarim body guard siz gezemezsin demiştim bir ton tehditle, tavsip etmesem de psikopatlik gerekiyor bazen.. kaldi ki yapacaktim da.. iki cam cerceve indirince vermisti senetleri.

Korkutun polisle molisle. Para falan da vermeyin. Aksi halde polise gidin.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer bi kere ifade için bile çağrılırsa bence uğraşmak istemez. Zaten mevzuları olan bir adamsa... sizi sindirmeye çalışmıştır, Türkiye'nin %90'ı ezik olduğundan bu tipler alışmış zoru görünce boyun bükenlere.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ispartaya gelei bı hafta olmuştu nerden bile bilirdikki böyle bi kansız olduğunu vala beni görende 19 yaşımda oldguma ınanmıyo yaşla alakalı bişi deil adam çamura yatıyo yeni yeni öğreniyoruz burda kalan herkes paçasını zor kurtarıyomuş. şimdi kızın babasıda adamla konuşmuş onada yarsını verin demiş oda avukata vercem seni demiş Ankaradanda babası uğraşıyo.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben zamanında okuldan ilişik kesme belgesi alıp senedimi sorunsuz almıştım devlet yurdu çıktığına dair v.b bi belge ilede aynı şekilde alabilirsin hiç başını belaya sokma boşver allahından bulsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam yapilcak sey belli.
    Bir guzel sick n diyecegim olmayacak...

Korkutun polisle molisle. Para falan da vermeyin. Aksi halde polise gidin.
    bende parayı vermeme yanlısıyım ama en son çare versemde onun burnundan fitil fitilde getiririm insanlar parayı ne zorlukla kazanıyo.

Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer bi kere ifade için bile çağrılırsa bence uğraşmak istemez. Zaten mevzuları olan bir adamsa... sizi sindirmeye çalışmıştır, Türkiye'nin %90'ı ezik olduğundan bu tipler alışmış zoru görünce boyun bükenlere.
    yarın hem valiliğe hemde karakola gitcez bakalım nolcak

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önce senet işini hallet sonra hukuksal yolla gıt ıstedıgını yap tehdıt ettı ustume yurudu falan fılan. Senedi almadan bu işleri yaparsan hepten kıllık çıkartabılır.
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Elensi59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben zamanında okuldan ilişik kesme belgesi alıp senedimi sorunsuz almıştım devlet yurdu çıktığına dair v.b bi belge ilede aynı şekilde alabilirsin hiç başını belaya sokma boşver allahından bulsun
    abi elinde seent var die hiç bişi yapamıyorum skıntıdan patlıcam benim çektğim sıkıntıyı çeksin istiyorum ne yapablirsem yapmaya calıscam.yeterki akıllansında baskasına yapmasın

Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önce senet işini hallet sonra hukuksal yolla gıt ıstedıgını yap tehdıt ettı ustume yurudu falan fılan. Senedi almadan bu işleri yaparsan hepten kıllık çıkartabılır.
    aynen öle şimdi senede güveniyo bende senedi almadan karakolada gitmek istemıyorum ama bi yandanda gözünü korkuta biliriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi git sert bi konus, yada kaslı bi arkadasınla konusmaya gitsin/gidin.Para vermeden senedi almaya calisin.Bu ülkede hak hukuk olmadigindan dolayi pek birsey elde edemezsin. Sirf cinsel sapkınlığından dolayı dövülebilir.
    Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.

Mehmet Deveci

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her yurtta aynı problem yaşanıyor. Isparta'lı olmadığını varsayarak yazıyorum. Yabancı olduğun yerde gereksiz/yersiz erkeklik yapmaya kalkma pahalı ödeyebilirsin. Konuşarak çözmeye çalış başta.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anthinka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi git sert bi konus, yada kaslı bi arkadasınla konusmaya gitsin/gidin.Para vermeden senedi almaya calisin.Bu ülkede hak hukuk olmadigindan dolayi pek birsey elde edemezsin. Sirf cinsel sapkınlığından dolayı dövülebilir.
    abi zaten ben hayvan gibiyim ki o adam zaten sırf kız ardaşima bağırdığı üstüne yürüdüğü için dayağı yicek onun kaçarı yok senedi bekliyroum sonucu ne olursa olsun o kızı sahıpsız sanıp yaptığı adiliği yanına bırakmıcam

Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her yurtta aynı problem yaşanıyor. Isparta'lı olmadığını varsayarak yazıyorum. Yabancı olduğun yerde gereksiz/yersiz erkeklik yapmaya kalkma pahalı ödeyebilirsin. Konuşarak çözmeye çalış başta.
    ıspartalı değilim abi haklısında yanına mı kalsın senin kız arkadasının üstüne yürüyüp tehdit etse senin sesin çıkmaz mı.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kavga gürültü ile işi daha beter edersin, bu işi aile halleder, senin yapabileceğin bir iş değil..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kavga gürültü ile işi daha beter edersin, bu işi aile halleder, senin yapabileceğin bir iş değil..
    abi olay çok farklı adam deseki senet imzaladın tamamını istersim dese ama ADAM gbi deseydi haklı derdim güzellkle alamya çalışrdım ama onun yaptıgı ne kızın üstüne yürüyp tehdit etme ne nerde yaşadıgını sanıyo.benimde amacım ilk başta hukuki yol adamı sorguya bile çagırsalar benim sinirim geçer bnde onun için konu açtım karakola gidilse şıkaytçı olsak ilgilenirlermi yoksa bizim yapacagımız bişi değil mi derler bunu merak ediyorum

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes asıp kesmiş, ya gidin efendi efendi kibarca konuşun tekrardan rica edin yada olmuyor ise bir büyüğünuz gitsin konussun.Oyle herkese hemen kafa tutmayın birilerinin de gazina gelmeyin. Arkadaş toplayıp gidin bakalım adam polisi aradımi neler oluyor senet menet çok önemsiz kalır o zaman....Akıllı hareket edin.

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e peki madem devlet yurdu cıkınca ayrılacaktı da neden o kadar sürelik senet yaptırmadınız ve siz istediniz de o mu yapmadı ?

ayrıca ortada bir senet var ise en temizi 600 tl ver git.öyle her denilene de inanmayın bence.canı yanan o tecavuzcu bu serefsiz derse bu ülke de bir noktaya varılmaz.ha belgelerle kanıtlanmıştır orası ayrı.netice olarak o adam o odayı 1 yıllığına satabilir.kız arkadaşının çıktığı takdirde orasını başkasına verme ihtimali sene başına oranlarsak çok düşük.şahsen ben olsam daha baştan böyle bir şeyi kabul etmez ayrıca oldu ki sonradan çıkmak istese dahi senetin tamamını isterdim.

empati yapın azıcık .
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devlet yurdundan aldığın belgeyi götür.600 TL bırakıp senedini al ve o yurtla ilişiğini kes. 1-2 hafta geçmesini bekle.Sorada dışarda yakala bilimum kolunu bacağını eline ver gönder üzerne yürümeden sonra cevap vermek caizdir. İsmini vermeyeceğim istanbulda özel bir üniversitede böyle ya.şak bi idareci yüzündn benim kız arkadaşımında 1 yılına mağal olucaktı az daha.Bu şekilde bir yol izledik malumunuz ticarettede çok olur sonuca ulaşılır
    Vorsprung Durch Technik

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muhammet.325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıspartalı değilim abi haklısında yanına mı kalsın senin kız arkadasının üstüne yürüyüp tehdit etse senin sesin çıkmaz mı.
    Sesin çıkmasın demiyorum zaten bunu direk kaba kuvvetle çözmeye çalışma.Burda git döv kır ağzını burnunu diyenler var ve daha da olacaktır. Karşıdaki adam çetin ceviz çıktığında başın belaya girdiğinde burdan kimse gelmeyecek yardıma.

Senet işini ailesi halletsin öncelikle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes asıp kesmiş, ya gidin efendi efendi kibarca konuşun tekrardan rica edin yada olmuyor ise bir büyüğünuz gitsin konussun.Oyle herkese hemen kafa tutmayın birilerinin de gazina gelmeyin. Arkadaş toplayıp gidin bakalım adam polisi aradımi neler oluyor senet menet çok önemsiz kalır o zaman....Akıllı hareket edin.
    bnde bu yüzden ısrarla karakola gitsek sonuç çıkarmı diyorum ki okdarda boş bi insan degilim bı kaç kişi toplayıp adamın yanına gidicek kadar

Alıntı ILongBoardDude Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e peki madem devlet yurdu cıkınca ayrılacaktı da neden o kadar sürelik senet yaptırmadınız ve siz istediniz de o mu yapmadı ?

ayrıca ortada bir senet var ise en temizi 600 tl ver git.öyle her denilene de inanmayın bence.canı yanan o tecavuzcu bu serefsiz derse bu ülke de bir noktaya varılmaz.ha belgelerle kanıtlanmıştır orası ayrı.netice olarak o adam o odayı 1 yıllığına satabilir.kız arkadaşının çıktığı takdirde orasını başkasına verme ihtimali sene başına oranlarsak çok düşük.şahsen ben olsam daha baştan böyle bir şeyi kabul etmez ayrıca oldu ki sonradan çıkmak istese dahi senetin tamamını isterdim.

empati yapın azıcık .
    1 devlet yurdunun çıkıp çıkmıyacağı kesin değildi.
    2 haklısın canımız yandıgında sesimizi çıkartmıyalım senin başına gelirse sen öyle yap ozman
    3 adama devlet yurdu çıkarsa gideriz denildi ve adam kabul etti.
    4 adama kayıt yaparken çıkma ihtimalinin oldugu söylendi oda kabul etti bu şartlar altında
    5 şimdi yurttan çıktı kız arkdaşım sen diosunki ben olsam paranın tamamını isterdim aralık ocak şubat mart nisan mayıs haziran yani yedi ay o yurtta kalınmıcak sende kalmıyan parayı zor kazanan insandan o parayı alacaksın senin zihniyetin o parayı helal para gibi yiyebilceksen ilerde böle bişi oldumu sende insanlardan zorla para alırsın
    7 empati yaptım. bn 40 yaşında adam olcam bana yurttan cıkma ihtimali söylencek bn kabul etcem ama çıkma zamanı gelınce 19 yaşındaki kıza hakaret etcem üstüne yürücem zorla fazladan para istiyecem haklısın tşk edrim yorumun için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)