User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
54 sonuçtan 39 ile 54 arası

Konu: Bu adama ne yapılabilir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o senetlerin pek geçerliliği yok diye, bu sitede bir yerlerde okumuştum sanki.

geçmiş olsun.
    sağolun bizede devlet yurdunda böyle bişiler söyledi valiliğe yönlendirdiler yarın sabah belli olcak işte

Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

"G-S Öğrenci Yurtları Sahibi H. U. çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda esnaflara örnek olacak mesajlar verdi. U. 'Ispartamıza hoş geldiniz. İnşallah eğitiminizi başarı ile tamamlar ve sizi buradan uğurlarız. Bizler sizleri yürüyen TL olarak görmüyoruz. Bizim için önemlisiniz, değerlisiniz. Her biriniz nezih kişilersiniz. Öğrenciyi yürüyen TL olarak görmek bindiğimiz dalı kesmektir. Sizler sayesinde ekmek yiyoruz. Sizden aldığımız bu paraya layık bir hizmet vermek istiyoruz. İnşallah hizmetimizden memnun kalırsınız' dedi."
    güleş seçkin yurdu bunu diye müdürde hüseyin uçman mı ne karın ağrısı sansüre gerek yok açgözün kartersizn esnaflığın adamlıgın ne oldugunu ögrenememiş şahsıyetın teki

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Menfi tespit davasi cozer senin sikintini
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazili olarak anlaşma yoksa işe yaramaz
    2. olarak mahkemeye verseniz sizde yazılı olarak anlaşma yoksa sıkıntı yaratır devlet yurdu konusunda avukata danısmanızda fayda var bunun dışında
    Yurt konusunda anlaşma yoksa ve devlet yurdu olayı gecersiz kılınırsa keyfi degiştirme şu bu karari
    Yurdu haklı kilar cünkü 1 senelik hizmet i 1 kişi icin ayirmiş olacaktir ama
    kız a hakaret varsa üstüne yürüme varsa taciz suclaması yapın şahit varsa eger pislige yatip adını karalanması ve sicil olarak bozulcagından uyarınızı yapin sonucta 1 kişi icin ekmek teknesini batırmak istemeyecektir sonucta inşallah hayırlısı ile sorunsuz hal ederseniz

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. olarak mahkemeye verseniz sizde yazılı olarak anlaşma yoksa sıkıntı yaratır devlet yurdu konusunda avukata danısmanızda fayda var bunun dışında
    Yurt konusunda anlaşma yoksa ve devlet yurdu olayı gecersiz kılınırsa keyfi degiştirme şu bu karari
    kız a hakaret varsa üstüne yürüme varsa taciz suclaması yapın şahit varsa eger pislige yatip adını karalanması ve sicil olarak bozulcagından uyarınızı yapin sonucta 1 kişi icin ekmek teknesini batırmak istemeyecektir sonucta inşallah hayırlısı ile sorunsuz hal ederseniz
    Olmayan hizmetin bedeli olmaz
    Ayrica suc duyurusu icin tavsiyen biraz tehlikeli suc tashihi yani suc uydurma diye bir mevzuu vardir sayet iddianizi ispat edemezseniz yada uydurdugunuz karsi tarafin avukatinin hareket kabiliyetine bagli olarak savciyi ikna ederlerse savci donup size acar birde onla ugrasirsiniz
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inşallah abi yarın belli olcak eğer valilk bişi yapmazsa adama şikaytçi olcağımızı söylücez gene vermezse 600 lirayı verip şikaytçi olcaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim kız arkadaşım da ıspartada okuyor geçen sene yurt sahibini kıracaktım az daha ramak kalmıştı şu anki ev sahibi adam iyi Allah'tan Çok dönek oluyor o ev sahipleri senede imza atdıktan sonra karakterleri değişiyor ama adamın elinde senet varsa öyle ya da böyle alır diye biliyorum.İnşllh çözersin kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim kız arkadaşım da ıspartada okuyor geçen sene yurt sahibini kıracaktım az daha ramak kalmıştı şu anki ev sahibi adam iyi Allah'tan Çok dönek oluyor o ev sahipleri senede imza atdıktan sonra karakterleri değişiyor ama adamın elinde senet varsa öyle ya da böyle alır diye biliyorum.İnşllh çözersin kardeşim
    cidden halkı çok tuhaf bi yer insanın sabrını okdar zorluyolarki inşallah iyi yolla çözeriz

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 sene önce aynı durum başıma geldi ve bunu kendi memleketimin adamı yaptığından dolayı güzel bir sopa yedi, 1000 tl verip senedi alacaktım hiç para vermeden aldım.Üstelik mekanlarda denk gelince içki felan gönderiyor ikram yolluyor artık En yakın emniyete gidip görüşebilirsiniz ya da savcıya suç duyurusunda bulunursunuz hem onlar nasıl bir yol izleyeceğinizi tarif eder size. Şiddet ve tehdit olayını duyan savcı zaten işin peşini bırakmaz.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 sene önce aynı durum başıma geldi ve bunu kendi memleketimin adamı yaptığından dolayı güzel bir sopa yedi, 1000 tl verip senedi alacaktım hiç para vermeden aldım.Üstelik mekanlarda denk gelince içki felan gönderiyor ikram yolluyor artık En yakın emniyete gidip görüşebilirsiniz ya da savcıya suç duyurusunda bulunursunuz hem onlar nasıl bir yol izleyeceğinizi tarif eder size. Şiddet ve tehdit olayını duyan savcı zaten işin peşini bırakmaz.
    bazen şiddet çözüm bazende işi zora sokuyo bizim işte inşallah şiddete gerek kalmadan çözülür

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim şiddete başvur cıdden yanı bı kızın ustune yurumek nedır ya kım kı yanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim şiddete başvur cıdden yanı bı kızın ustune yurumek nedır ya kım kı yanı
    abi benim için ilk iş senedi almak snra şikayette bulunmak baktı bişi olmuyo ben o adama cidden sağlam dalcam şiddeti en sona bırakıyorum önce ınsan gibi halletmeye calıscam baktım anlamıyo onun anladıgı dılden konuscaz mevzu para mevuzusundan çıktı

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önce 600 verir senedi alırım evime gider dinlenir birkaç saat uyurum. bezbol sopamı alırım arabama koyarım yurdun önünde çıkana kadar beklerim ki mekan basmaya girmesin , o adamı en az 1.000 lira masraf çıkacak kadar sopalarım allah ya ona verir ya bana....
    Ha bilmediğin memlekettekilere kafa tutma derseniz de (gaz vermek değil amacım) benim kız arkadaşımın bir dallama üstüne yürüyecek ki hadi sizin kız arkadaşınız şanslı onu koruyan kollayan siz varsınız ya kimsesi olmayan ailesi uzakda olan diğer kızlar ???? bu adam ona bunu yaptıysa bunada yapıyordur... Kısa ve öz yürek demek memleket çöplük mekan zaman adam farketmez...
    Birgün karşımda 10 kişi varken bir ortamda 2 arkadaş kaldım yanımdaki arkadaşımda bu siteye üye bu arada neyse , yine alttan almadım kavga ramaktan döndü olay bitti ama en azından arkamızdan adamlar delikanlıymış geri adım atmadı denildi.... buda örnektir...Bazen herşey iyi niyetle çözülmez hele ucunda sevdiklerimiz varsa.. Şahsi fikrimdir.. Allah yardımcınız olsun.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kavga dövüşle çözülmez durum... Kız arkadaşının babası arasın yurdu konuşsun hallolur diye düşünüyorum ayrıca sözleşme yaptınız mı bilmiyorum ya da yaptıysanız bu bahsettiğin durum orada geçmiyorsa ya da senetlerde yazmıyorsa adamın böyle bir şey dediğini kanıtlar nitelikte bi ses kaydınız vs. yoksa yasal olarak sadece kız arkadaşını tehdit ettiği için karakola gidebilirsin diye biliyorum ben. Bana kalırsa oturun anlaşmaya çalışın 100-200 bişey verin alın senetlerinizi çıkın.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önce 600 verir senedi alırım evime gider dinlenir birkaç saat uyurum. bezbol sopamı alırım arabama koyarım yurdun önünde çıkana kadar beklerim ki mekan basmaya girmesin , o adamı en az 1.000 lira masraf çıkacak kadar sopalarım allah ya ona verir ya bana....
    Ha bilmediğin memlekettekilere kafa tutma derseniz de (gaz vermek değil amacım) benim kız arkadaşımın bir dallama üstüne yürüyecek ki hadi sizin kız arkadaşınız şanslı onu koruyan kollayan siz varsınız ya kimsesi olmayan ailesi uzakda olan diğer kızlar ???? bu adam ona bunu yaptıysa bunada yapıyordur... Kısa ve öz yürek demek memleket çöplük mekan zaman adam farketmez...
    Birgün karşımda 10 kişi varken bir ortamda 2 arkadaş kaldım yanımdaki arkadaşımda bu siteye üye bu arada neyse , yine alttan almadım kavga ramaktan döndü olay bitti ama en azından arkamızdan adamlar delikanlıymış geri adım atmadı denildi.... buda örnektir...Bazen herşey iyi niyetle çözülmez hele ucunda sevdiklerimiz varsa.. Şahsi fikrimdir.. Allah yardımcınız olsun.
    allah razı olsun abi ben düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum sonçta o yurtta yuzlerce kız varki başka öğrencıerede aynısını yapıp ezmeye caçlısıyomus bn sırf senedi alana kadar kıyameti kopartmamak için sakın olmaya çalışıyorum bşi olmamş gibi düşünmeye calısıyorum sırf adama dalmamak içi ama o senet bi gelsin benm ilk andaki sinirim gene gelcek ki sırf üstüne yürüyüp bağırığ cagırmasının karsılıgını aynı sekılde konusma yerıne sıddetle alcak.ona sesimizi çıkartmazsak buna sesimizi çıkartmazsak önüne gelen ezsin bizi ozman.

Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kavga dövüşle çözülmez durum... Kız arkadaşının babası arasın yurdu konuşsun hallolur diye düşünüyorum ayrıca sözleşme yaptınız mı bilmiyorum ya da yaptıysanız bu bahsettiğin durum orada geçmiyorsa ya da senetlerde yazmıyorsa adamın böyle bir şey dediğini kanıtlar nitelikte bi ses kaydınız vs. yoksa yasal olarak sadece kız arkadaşını tehdit ettiği için karakola gidebilirsin diye biliyorum ben. Bana kalırsa oturun anlaşmaya çalışın 100-200 bişey verin alın senetlerinizi çıkın.
    kardeşim böyle diyosunda adam 600e bile zor ikna olmuş ki ondada geri vazgeçme durumu var senet alındıktan snra hesabınıda verecek kimin üstüne yürümüş nasıl bi b.k yemiş aklı başına gelcek

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Benim okulun ilk yılı apartçıyla anlaşıp adamın beni oyalamasıyla kontratı iptal etmesini söylemem olayına dönmüş biraz..

Senet imzalamamıştım ben sadece kontrat yapmıştık, senetleri sonra hazırlayacaktık fakat eleman beni 2 hafta oyalayınca en sonunda adamı tartaklayıp kontratı yırtıp şimdi sok g.tüne bunları diyerek çıkmamla son bulmuştu..

Senin kız arkadaşının ailesinin halletmesi gereken bir olay bu, senin boyunu aşar kısacası. Kendi işin olsa kavga dövüşte halledilir ama kızın işi..

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum bende üniversiteyi ıspartada okudum.

bu yurt sahiplerinin herrrr zaman yaptığı mevzudur. Sakın para mara vermeyin.

o çakal bakar , kız arkadaşının maddi durumunu ölçmeye çalışır. yani ne koparabilirim'e bakar.

ha yok koparamayacağını anlarsa uğraşmaz zaten. senedi alana kadar adamı dövme mövme gibi mevzulara zaten girme.

kaldı ki öğrencisin ve orada uzun dönem kalacaksın salça olurlar okulun zehir olur.

şimdi bir çok kişi senet le ilgili mevzuatları okuyup duracaktır . bunları bende biliyorum.
    adam senden para alamayacağını hissettiği noktada uğraşmaz kardeşim bak tekrar ediyorum. izleyeceğin yol bu olsun.

biraz garibanı oynayacaksınız..
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)