1.2 tsida limitormu varmis?
Benim 1.6 TDI'da limitor yok,230 bile gordum.
Hatta ve hatta vagcom ile istedigim hizlara limitor koyabiliyorum(min:30km/h max:300km/h araliklarinda)
Limitor videosunu youtube:adanavag
230 videosunuda golf mk7 vmax yazarsaniz cikacaktir
Arkadasımın 1.2 tsi manuelini kullandım bugün, ciddi anlamda seri ve atak bir araba. 1.2 diye yan gözle bakmayın 1.4 lük tokatlar atabilir![]()
.
Araba isinde mantik ararsak bu forumda bi tane akilli adam yokki
arabaya egzoz filtre yapmak mantiksizdir yazilim mantiksizdir yikatmak cila atmakda mantiksiz hepsi bos yere masraf ?
Araba keyif isidir.Keyifin mantigi olmaz,konu sahibinin sorusuna cevap vermek gerekirse yeni tip beyinlere daha yazilim atilamiyor.Limitorude beyine girmeden iptal edmezsiniz.Muhtemelen yaz icerisinde yazilim cikacak.
Arkadaslar yazmis zaten
Ben gercekten merak ediyorum bu tsi lar gercekten stock ve duz yolda bu soylenen hizlari (240+) yapabiliyormu ?
Eger oyleyse biz bosuna 2lt 200+hp BMW ye biniyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=-2-2VtTvjmc
Yaw stock gt86 260 görüyor düz yolda hatta işte videosu fotoda değil yersen(imkansız yapmaz)
Araç üreticileri zaten bu işi bilmiyor 160 hp tsi rocco için son hızı 218 yazmışlar bilmiyorlarki 260 yaptığını
Demekki neymiş katalog degerleriyle bır gıtmıyomus![]()
Not:Bmw Resmı yenı olanı koymuslar arkadaslar onada takılmasın![]()
uygunsuz vakitlerde çıkılan uzun yollarda yavaş giderken her geçen saatte daha fazla dikkat dağınıklığı oluşur. parayı düşünmeden basmak gerektabi hızlı gitmekte çok riskli koltuktan havalandığım oldu bir kere Bursa otobanından geçerken. direksiyonda ufak bir kontrolsüzlükle fena taklalar atılır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)