Bilerek yani arabaya zarar vermek için atmış olabilirler mi?
Çok geçmiş olsun... Allah daha beterinden korusun.
Geçmis olsun kardesim face de de gördum ins gti degildir dedim.Üzüldüm gercekten.
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Çok geçmiş olsun canınız sağ olsun
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
çok geçmiş olsun, anlayabiliyorum durumu
ankara bahçeli 2. cadde halin orada biri de arkadaşımın aracına bira şişesi fırlattı, Allahtan sadece arabaya geldi, çünkü başka bir arkadaşımın kafasının 2cm yanından geçti.
yorumsuz....
Hayvanın yeri yurdu yok , Bostancıdada babamın aracına sigara izmariti atmışlardı...
Neler hissetiğinizi anlıyorum ,geçmiş olsun..
Bizim sitede de o muratti sigarasını içip arabanın üstüne atana bi rasgelsem,izmariti sokucam makatına..
Geçmiş olsun sizede..
Vicdansızlar insanlar para biriktirerek borç harç yaparak alıyor otomobilleri. Bunu yapanın kafasını rendelemek gerekiyor ben bile sinirlendim umarım bulursanız kendinize hakim olabilirsiniz.
geçmiş olsun, yukardan geldigine emin misin ? Etrafdan yoldan şurdan burdan biri bir taş vs atmış olmasın çol çocuk belki ? Kamera kaydı varsa takip edilir bulunur aslında.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Çok geçmiş olsun cahillik diz boyu resmen köyde bile yaşasan camdan aşağı çöp mü atılır
Çok geçmiş olsun.birde ben diyim adam ne olusa, nekadar okursa,nekadar zengin olursa olsun varsa içinde bi Öküzlük durum bu![]()
artık corc-i zamanıcdti
Aynısı benimde başıma geldi yazın hemde kapalı otoparkta piçin biri taşmı çekiçmi ne salladıysa camı komple çatlatmıştı.... geçmiş olsun..
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
geçmiş olsun kardeşim insana söylenecek söz var da onu atana söyleyecek bişey yok. adam insanlıktan nasibini alsa o hareketi yapmaz
Öncelikle çok geçmiş olsun ancak pek yukarıdan atılmış bir çöpe benzemiyor umarım kasıtlı yapılmış bir durum değildir.Arkadaşın dediği gibi Şişli'de pencereden(özellikle teyzeler) çöp salladıkları çok olmuştur hala da devam ediyor...
geçmiş olsun utku iyiki tavana düşmemiş..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)