User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 2000 model trans ** 5.7 v8 ws6 ??

Red10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2000 model trans ** 5.7 v8 ws6 ??

arkadaşlar bilenler var 2.araç bakıyorum kendime şimdi çocukluğumun geçtiği babamında çok sevdiği olan 2000 model pontiac trans ** 5.7 ws6 v8 almayı niyet ettim uslu çocuk modunda şehi içi 20-25 litre arası yakıyor acaba tüp taksak nolur
    değerli yorumlarınızı esirgemeyin
    sadece hafta sonları binmeyi düşünüyorum ne dersiniz...

sedat2626 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20-25 sakin kullanım sakin bi araba gibi durmuyor bence bu kullanım sıkıştırsanız 45 50 litre 100/45x4,90:km de 15 lira yakarsınız yani bi 10 km yapsanız 150 liralık benzin yakarsınız valla ben değerleri göz önünde bulundurdugumda diyecek bişey bulamadım
    Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sedat2626 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20-25 sakin kullanım sakin bi araba gibi durmuyor bence bu kullanım sıkıştırsanız 45 50 litre 100/45x4,90:km de 15 lira yakarsınız yani bi 10 km yapsanız 150 liralık benzin yakarsınız valla ben değerleri göz önünde bulundurdugumda diyecek bişey bulamadım
    arkadaşımda 5.7 V8 aynı motorun camarosu var normal süratlerde 1 lira yakıyo basarsanda 2 civarı diyo sadece cumartesi biniceğimi hesaplasak gün boyu 300 lira gibi birşey olur muhtemelen 300 e 150 km gibi bi hesap çıkarttık biz

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar çok yakmaz herhalde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 den fazla yakmaz ama ayagina bagli tabi 15 lt yakan camaroda var 35lt yakanda.tupu bosver baska araç bakmanda fayda var gereksiz pahalilandi bu aralar amerikan arabalari.hele bide tipi duzgunse yaz 60milyar ***** sitede..gecen sene bu aylarda 33 e boncuk gibi camaro alirken simdi ne idugu belirsiz v6lara 50milyar istiyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 den fazla yakmaz ama ayagina bagli tabi 15 lt yakan camaroda var 35lt yakanda.tupu bosver baska araç bakmanda fayda var gereksiz pahalilandi bu aralar amerikan arabalari.hele bide tipi duzgunse yaz 60milyar ***** sitede..gecen sene bu aylarda 33 e boncuk gibi camaro alirken simdi ne idugu belirsiz v6lara 50milyar istiyolar
    vallahi doğru söylüyosun çok istiyorum ama bizimki zor bi aşk olur trans ** ile fazla anlaşamıycaz gibi duruyor

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne yaptınız yahu 25 litre nedir LS1 motor var altı üstü , otobanda 13-14 lt lere düşebilir ortalamada 18-20 arası birşey yakar. Fakat LS1 motor lu yani 98 ve üstü F-body ler az var heleki trans ** iyice az birde aradığın WS6 modeli daha da zor beyaz birtane satıyorlardı sahibindende ama uçuk fiyatlar istiyorlar araca. Olurda alırsan LPG falan takip hiç etme arabayı yeter zaten az sayıda kaldı...
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

ragıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98 ve üzeri trans-** alacağına git c5 corvette al. 98 ve üstü (ls1 makinalı) trans-** lara garip paralar isteniyor.

Eğer 97 model ve altında bakıyorsan, 98 ve üst modellere göre çok daha farklı bir makina olan lt1 makina vardır. Ls1, lt1' den daha iyidir. Ama lt1 de iyi makinadır.

Tüp takarsan problem olmaz ls1 makinada hatta zamanında görenler olmuş bir c5 corvette i lpg istasyonunda. Ben arabama tüp takmam, bu kişisel tercihimdir. Ama amerikan motoru basit motordur, tüp iyi bir sistem ise, iyi bir lpg tune'u yapılırsa kullanırsın tabiki.
    Ford Racing

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)