Bursa da tivibu da çalışıyorum bursada olan abilerime yardımcı olurum.
- Öncelikle donma olayına açıklık getireyim eğer hattınız fiber veya hiper ise hiçbir şekil donma sorunu vs olmuyor.
- Eğer Adsl ise hızını test ettiğinizde 5-6 mb alıyosanız aynı şekilde donma sorunu olmaz. 5 mb altında ise zaten ttneti arayıp arıza kaydı bıraktıktan hattınızı düzelttiksen sonra tivibu kurulmalı.
- Fatura 49 lira gelmiyor 55 lira civarı geliyor. internet ve tivibu vergileriyle birlikte.
- Telefon numarasıda veriyorlar istemeseniz bile, fakat kullanmazsanız hiçbir şekilde ücret gelmiyor ben telefonu hatta bağlamadım bile.
- Bazı ücretsiz flimlerde var seç izle>film>engelsiz tivibu kısmına geldiğiniz zaman ordaki ücretsiz flimleride izliyebiliyosunuz.
- Tivibu kurulduktan sonra eğer tv niz HDMI destekliyorsa kumandadan Menü>ayarlar>tv ayarları>cözünürlük kısmından 1080i yaparsanız daha net görüntü elde edersiniz.
- bu arada superonline ve tivibu aynı altyapıyı kullanmıyor ikisininde alt yapısı ayrı..
Biraz fazla yazdım galbayardımcı olabileceğim bir konu olursa her türlü yardımcı olurum

yardımcı olabileceğim bir konu olursa her türlü yardımcı olurum
Alıntı