ben yazmıcam polisli hatunlu arabalı olayları sonra araştırıp buluyolar yazdıklarımı ahuahaha sıkıntı çıkıyor![]()
![]()
Bi gün arkadaşın arabayla geziyoruz çocuk kuafördü arabada su dolu fıskiye varmış hani bilirsiniz berberlerde olur saçı ıslatmak için neyse ışıklarda durduk yanımıza da bi hatun durdu camı açık rahat durmadım duramadım tabi kızın yüzüne bi sıktım kızın feleği şaştı bize bi güzel sövdü ama eğlenceli olmuştu![]()
Daha önce vardı böyle bir konu oraya yazmıştım.Bir de buraya yazıyım.
Yıl 2011 kış ayları.Hava bayağı soğuk...O sıralar sarı renk megane coupe'um vardı.Dükkandan erken çıktım eve gitmek için.Saat 22:00 filandı...Neyse kırmızı ışık yandı durdum ben,yanıma bir beyaz focus yanaştı.Ben aldırmadım,yeşil yandı devam ettim.
Beşevler burger'ın orda ki kırmızı ışıkta takıldım bu seferde...O beyaz focus yine geldi yanımda durdu.Bu sefer ona doğru baktım.Sağ camını indiriyor bana bakarak.Bende indirdim herhalde adres soracak diye.O karanlıkta pek çözemedim nasıl biri olduğunu.Alla alla filan dedim.
Ve aramızda geçen diyaloglar.
Ben: Buyrun ?
Merhaba filan yok direk olaya girdi.
O: Bu gece benimle birlikte olmak ister misin ? dedi.
O sırada harun abi mi desem,Güzin abla'mı desem çıkaramadım.Ses tonu filan acayip garip geldi.Travestiydi galiba.Hiç beklemiyordum mal oldum desem yeridir.
Ben: Yok teşekkürler.
O: Neden ?
Ben: Gerçekten teşekkür ederim.
O: Ama nedeeeennn ?
Ben: Teşekkürler...
Dedim veee fırladım,0-100'ü 5 sn'ye de tamamlamışımdır o gün.
İşte başımdan böyle bir olay geçmişti anlatayım dedim.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)