User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
123 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Antalya Gider Konusu

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vıdeo vardır inşallah
    DR. OWL

USTAaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alikosar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gell bro ekşın hızlansın ortalık
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Osman kardesime tesekkur ederim.Bizi calistigi televizyon kanalinda agirlayip yaptigi isin ne kadar basit oldugunu bize gosterdigi icin.
    -Abi kamerayi nasil kapatiyoruz
    -Salteri indir
    -eminmisin abi bisey olmasin
    -indir sen
    Ahahahahahah

Istanbuldan aramiza katilan low rider-özgür kardesimin de ayagina saglik.cekirdek kadroyu Osman-Yalın-Ben-Öncel-Hakan gormus oldu.

Osman bunu saymiyorum arabadan bir sey kopmadi, aracta patlayan catlayan yer yokHer bastiginda yuruyor..(Allah nazardan saklasin)

Sen degisiklik yaparsan ara beni once yayina sonra rolle ...

Üntarrr adamsin kanka
    tam yarışcak günü buldunuz,umarım ıyı eğlenmissinızdır
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üntar her zamanki gibi navarasıyla gelip ortalığa ateş verip gitti bi gün hızlı bir arabasıylada gelirse iyi olu-R-. Bu arada tayperlı videoyu bana gönderin arabanın dışardan sesini ve görünüşünü görmek istiyorum. Birdahaki organizasyonda erken buluşalımki rahat ve geniş geniş deneyebilelim. Ustaaa seni aradı gözlerim
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göksel beraber yürüdük derken kafa burun mu gittiniz subaru ile

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet Emirim.190 200 lerde orjinal headersim yetmediginden dolayi subaru cikiyor.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw hadı vıdeo koyun
    DR. OWL

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotolar :

Osman kardeşim kendisi ile deneyen ilk arkadaşına korsan olarak haberleri sunduracaktı, sözünü tuttu.

Deneme öncesi - dostluk ve kardeşlik mesajları veriyoruz

Deneme sonrası - görüşecez seninle bu burda bitmedi havasındayız

Bu da sonuç ...(paint terk idare edin artıkın )

'' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesin ip var sporgazetesi
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokcell13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet Emirim.190 200 lerde orjinal headersim yetmediginden dolayi subaru cikiyor.
    Göksel geçme geçilme muhabbetinden hoşlanmam ama konuyada lafı dolandırmadan yazalım. 6. Vites sonunda dikiz aynamdaydın. Bu benim için bir başarı, galibiyet vs.. Değil. Stock type-r a daha fazla fark atmam lazımdı ama evc calındığı için basıncım azdı. Benimde bu bahanem olamaz. Sen arabanı eski haline getir ben evc yi söker gene denerim senin için. Arada ne değişiyor görmüş olursun. Ama benim kulağıma subaruyu geçtim veya beraber yürüdük vs. Gibi kelimeler gelince üzülüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotolar :

Osman kardeşim kendisi ile deneyen ilk arkadaşına korsan olarak haberleri sunduracaktı, sözünü tuttu.

Deneme öncesi - dostluk ve kardeşlik mesajları veriyoruz

Deneme sonrası - görüşecez seninle bu burda bitmedi havasındayız

Bu da sonuç ...(paint terk idare edin artıkın )

Olm sana dedim ama bu kadar fark atılmazki azcık cek ayağını gazdan arabamın piyasası düştü ahuhahaha

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm sana dedim ama bu kadar fark atılmazki azcık cek ayağını gazdan arabamın piyasası düştü ahuhahaha
    ayıpsın kanki bi daha öyle yaparız. Sen bir de daha senin açtığın konunun içindeki espriyi anlamayan adamlarla deneme muhabbeti yapma..

kardeş ben olayı çözdüm bundan sonra başkası denerken izin almadan arkadan basıcaz akıtarak araçlarda her türlü hafifletme olacak sonra rüzgarın oğlu modunda rüzgar yapıcaz ne oldu diye soranlara şöyle yürüdük böyle yürüdük dicez.Neden ? esnaf spec

Neden ? racon bu abi ; muhabbet,sohbet falan yok önemli olan ne ? geçmek ( en önemli şey hayattaki )

ben seninle 1000000000 kez denerim hiiiç sorun olmaz istersen araya boing sok sıkıntı yok.
    Şarkıda hakedenlere gelsin..

Tandır Boys - Mükemmel - YouTube

BORKED
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bro güzel geceydi,teşekkürler

belek dönüşü daha bi güzeldi

anladın sen onu

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    . Ben eğlenmeye gelenlerle her zaman yarışırım. Soktum çıkardım, ittirdim geri getirdim muhabbeti yapılacaksa bu muhabbetin sonu iki taraftan birisi için kötü biter. Video çekimi vs.. gibi mobil cihazlarda serbesttir. Konudaki yaklaşımlar dikkatli olsun sadece. Baştan peşin peşin uyarıyorum sonra kalp kırmayalım. OK diyorsanız aksam çıkarım HB'de çekirdek çitler eğlenir dönerim.
    herkes ok dedi hb ne geldi ama ne yazıkki siz yoktunuz denemeler zaten gırgırına yapılıyor kimsede video muhabbeti yok ama denemeyecekseniz araba cagırmayın aranıyor tel bakmıyorsunuz meşğule atıyorsunuz anlamsız hareketler peşindesiniz ....
    allahatan ali abi var o olmasa deneyecek insan yok herkes vur kaç peşinde kim kimi nerde denk getirirse sıkıyor sağda solda konuşuyor esnaf işi ....

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göksel geçme geçilme muhabbetinden hoşlanmam ama konuyada lafı dolandırmadan yazalım. 6. Vites sonunda dikiz aynamdaydın. Bu benim için bir başarı, galibiyet vs.. Değil. Stock type-r a daha fazla fark atmam lazımdı ama evc calındığı için basıncım azdı. Benimde bu bahanem olamaz. Sen arabanı eski haline getir ben evc yi söker gene denerim senin için. Arada ne değişiyor görmüş olursun. Ama benim kulağıma subaruyu geçtim veya beraber yürüdük vs. Gibi kelimeler gelince üzülüyorum.
    Gecme gecilme muhabbeti yok zaten kardesim normalde Kimse denemez zaten bu halde bir typer ile.Soran arakdaslar oluyor ne ise Aynen yazdim farkli birseymi yazdim anlamadim ki.Aracimin malzemeleri takili halinin farkini biliyorum.Su ahlinden 1 direk daha hizlaniyor.Senin aracin zaten benden cok guclu bir arac yapisal olarak.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayıpsın kanki bi daha öyle yaparız. Sen bir de daha senin açtığın konunun içindeki espriyi anlamayan adamlarla deneme muhabbeti yapma..

kardeş ben olayı çözdüm bundan sonra başkası denerken izin almadan arkadan basıcaz akıtarak araçlarda her türlü hafifletme olacak sonra rüzgarın oğlu modunda rüzgar yapıcaz ne oldu diye soranlara şöyle yürüdük böyle yürüdük dicez.Neden ? esnaf spec

Neden ? racon bu abi ; muhabbet,sohbet falan yok önemli olan ne ? geçmek ( en önemli şey hayattaki )

ben seninle 1000000000 kez denerim hiiiç sorun olmaz istersen araya boing sok sıkıntı yok.
    Şarkıda hakedenlere gelsin..

Özgür başkan güzel tesbit. Sadece ve sadece kakara kikiri deneme işleri kalmadı eskisi gibi. Az sabredin, Allah'tan bir mani çıkmazsa sen ben osman vs. safi muhabbete denemeler yakındır
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse beni yanlis anlamasin sadece objectif olarak gordugumu soyluyorum. Eger buraya konu acildiysa adindanda anlasildigi gibi gider konusu varsa gecen gectiginide soyler konusur gelmemek telefon acmamak hos degil. Haa bizim aramizda kakara kikiri diyorsaniz gideri burda degil facede kendi aranizda yapmaniz lazim. Bi atar varsa insanlarda karsilik bisiy yazdiysa geldiyse denemeniz soylenenlerede eyw demeniz lazim
    ☻/
    /▌
    / \

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen bir de daha senin açtığın konunun içindeki espriyi anlamayan adamlarla deneme muhabbeti yapma..
    Konunun ana fikri
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes ok dedi hb ne geldi ama ne yazıkki siz yoktunuz denemeler zaten gırgırına yapılıyor kimsede video muhabbeti yok ama denemeyecekseniz araba cagırmayın aranıyor tel bakmıyorsunuz meşğule atıyorsunuz anlamsız hareketler peşindesiniz ....
    allahatan ali abi var o olmasa deneyecek insan yok herkes vur kaç peşinde kim kimi nerde denk getirirse sıkıyor sağda solda konuşuyor esnaf işi ....
    Serdar konunun ilk mesajını bir tur sağlam kafayla oku. Gırgırına yazıldığını anlayamadıysan ilginç, nasıl atarlıysanız artık. Atar yapacak olan varsada ona görede basarız. Kaldıki beni kimse aramadı ümit ve üntar dışında. Arayanada nerede olduğumuzu söyledim. Saat 10dan 12 ye kadar oradaydık ve gazladık. Tahir demiş HB ye gidelim vs.. diye ama onun dediği saatlerde ben çalışıyordum mesajının alt kısmında da bu durumu açık şekilde belirttim. Ama şu forum ortamında ettiğiniz lafları reelde de lütfen açıkca belirtin. Orada denemeyeceğimi saatin geç olduğunu söyledim. Orada neden kimse birşey demedi? Şu geyik muhabbetini bile piç ettiniz. Daha söylecek ne var size karşı bilmiyorum. Antalya küçücük yer yüzyüze bakıyoruz. Erkan ustada sürekli denk geliyoruz. Ümit'e sor bakalım neye önem verip neye önem vermeyen birisiyim azıcıkda olsa tanır o . Sağda solda vur kaç yapmam. Vururum arkasındanda elinizi sıkar arkanızdan da konuışmam. Ama ben bu durumların buralara gelmesini istemediğim için gayet sakin bir şekilde açıklıyorum. Ortamı bozmayın, geyik yapın gülün eğlenin sadece. Altınızdaki teneke parçası başka birşey değil.

Alıntı gokcell13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecme gecilme muhabbeti yok zaten kardesim normalde Kimse denemez zaten bu halde bir typer ile.Soran arakdaslar oluyor ne ise Aynen yazdim farkli birseymi yazdim anlamadim ki.Aracimin malzemeleri takili halinin farkini biliyorum.Su ahlinden 1 direk daha hizlaniyor.Senin aracin zaten benden cok guclu bir arac yapisal olarak.
    Göksel sen dedin ki type-r la deneyelim standart vs.. olur dedim. Standart olmasa da denerdim. Üntarda rica edince kıramadım. İlk gazlama anlamsız oldu sonra sende kırmızıda bir daha deneyelim deyince kabul ettim. Gazladık. Ama sonra bugün sanayiye gittim elli kişi söyleyince bu şekilde dedim benim bilmediğim birşeyler mi oluyor acaba. Seninle ilgili değilse sıkıntı yok. Güzel denemeydi ben de arabama alışıyorum. İlk kez o gün ciddi ciddi gazladım arabamla. Sen hazırla arabanı gene deneriz istersen.

Alıntı krscan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse beni yanlis anlamasin sadece objectif olarak gordugumu soyluyorum. Eger buraya konu acildiysa adindanda anlasildigi gibi gider konusu varsa gecen gectiginide soyler konusur gelmemek telefon acmamak hos degil. Haa bizim aramizda kakara kikiri diyorsaniz gideri burda degil facede kendi aranizda yapmaniz lazim. Bi atar varsa insanlarda karsilik bisiy yazdiysa geldiyse denemeniz soylenenlerede eyw demeniz lazim
    Sen dış kapıdan objectif ??? olarak yorum yapma. Sanamı sorucam nereye konu açacağımı tepemi attırma...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sen dış kapıdan objectif ??? olarak yorum yapma. Sanamı sorucam nereye konu açacağımı tepemi attırma...
    Hayirdir dis kapidan objektif derken oraya gelen arac evm cupra abimin araci konuyu aciorsan giderine geliyoruz diyorsak yazma hakkimizda vardir. Bu arada tepem attirma filan hayirdir atsa ne olucak ??? Yazdiklarimi sindiremiyorsan burdan gider yapmican. ACT evo'yu satmamis olsam rahat ol ilk oraya ben yazardim sansina kus sattim gitti.
    ☻/
    /▌
    / \

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)