Öncelikle herkese merhaba![]()
Bazi olumsuzluklardan dolayi , çok acil bir şekilde iş kurmam gerekiyor. Bu konu hakkinda yardimci olabilecek abilerime kardeşlerime sormak istedim. Tech Türkiye'yi forumdan ziyade güzel bir sosyal ortam olarak tanimliyorum bununda samimiyetine dayanarak ;
Bir dükkan açmak istiyorum ama çok ne iş yapicağim hakkinda bir fikir oluşturamadim , daha önce forumda bu tarz konular açilmişti hepsini okudum ama o iş kurucak kişilerin maddi anlamda benim cok cok üstümde olduğunu gördüm. Benim elimde 50-60 bin tl (max 100bintl) gibi bir param var ve esnafliğa resmi anlamda ilk adimim olucak Allah nasib ederse ilerde işler değişebilir ve büyüyebilir. Halen okul okuyorum ve part time işlerin yani sira Oto-Alim satim ve Rental işi ile uğraşiyorum. Bu artik bi meslekten çikmiş halde ve herkes arabaci olmuş durumda bunun yüzünden bu işlede uğraşma isteyi yok içimde zaten. Daha farkli ve çok büyük olmicak,mesela bir Giyim-teksil veya misal bir çiğköfteci dükkani gibi farkli dallarda bütçeminde yeticeği kadar hem sektör hemde lokasyon anlaminda fikirlerinize çok ihtiyacim var. Akil danişabileceğim yardim alabileceğim arkadaşlara yada abilerime şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Saygilar.