User Tag List

Sayfa 11/13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
239 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Deneme Talebi bu akşam 28,12,2013

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WilliamsRenault Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    red 106 onur erdal arkadaşım olur diğer cooperlıyıda tanıyomuşuzda haberimiz yokmuş bende yorumumu yazdım sen ister kaile al ister alma muhattap olan sensin sana bişi yazan yok zaten senide tanımam etme kaile alsan ne yazar almasan ne yazar çok lazımdın spor gazetesi
    Sokarim gazeteyi sana efendi ol

Dr.Ecu sinansimbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aren ve okan lütfen konuyu kapatın bak lütfen diyorum..
    Tm Astra Turbo
    Emeği geçenlere sonsuz teşekkür

WilliamsRenault
    Misafir
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak işine f7r cı arkadaş seni bağlamıyor benim aracımıda ismimide yazma konuda yazarsan efendi olmam açık ve net oke

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinansim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konunun basindan beri en ufak kufur hakaret assagilama yanindan gecmedim efendi gibi soru soruyorum horoz dovusu istemiyorum bu tarz yazanlara cevap vermeyin diyorum yazdigina bak ben uzatmiyorum abi konunun basindan beri sordugum 3 soru var hala cevap alamadim

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlis anlama ben merak etmiyorum kimle denedigini sadece bir taraf gectim diyor sen hayir da demiyorsun evette? Video bu diyosun e bunun basi sonu yokmu?
    Sunuda soyliyim bu yazan adamlarin hepsi dunku rollingci degil 106 nin da neler yapicagini ne kadar gidecegini cok iyi biliyorlar heleki kucumsemeler fln filan olucak is degil sen bence sefaf ol varsa video koy herkez görsun ortada bi *** etme durumu yok bu isin olayi bu gecicende gecilicende he cok kiriksan cok atarli bir arac yaparsin arka yaslanir oturursun tartisma icinde olmak hos degil insan kafa olarak yoruluyor bi kere herseyden once
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bİz oraya geldik varsa ole cok denemek isteyen gelir beylİkdÜzÜne denerİz Çayimizi corbamizi iceriz deneme sonucunu konusuruz.......................
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

WilliamsRenault
    Misafir
    Alıntı sinansim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi her deneme muhabetinde çıkan şeyler bunlar
    yazında belirtmişsin ya ben buluşturdum ondan oldu gibisinden
    şöyle atarlı video konularına bakılırsa aslında hepsinde bu tür yazılar mevcut
    olayın aslında senle hiçbir ilgisi yok arkadaşlar birazdan komple videoyu koyarlar
    şöyle bişide var deneme olayları böyle talep şeklinde açılıyorsa başında belirtilcek kamera olcak olmucak şu arkadaşlar gelsin böle araçlar gelsin diye yani sonradan herşeyi kurup kamera ile gelip video çekip koyanlara laf yapılması saçma dünyada bir denemede video çekilmiyor ben olsam bende çekerim koyarım önemli olan bu videolara bakıp bahane uydurmamak öyle yada böyle bu video çekilmiş konulmuş doğal olarakta yüklemiş adam internete o gece ne oldu kimse bilmiyor ama videosuz olunca emin olun sözlere kanmıyor millet ne yazıkki bu hep böyle geldi böyle gidiyor. BU yüzden bu video olayı var zaten ne yazıkki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan arkadasimizdir polİmİĞe girmeye gerek yok onun kendi klasmaninda iddali araci var araci bitincede onun klasmanindaki araclar dener die tahmin ediorum
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bİz oraya geldik varsa ole cok denemek isteyen gelir beylİkdÜzÜne denerİz Çayimizi corbamizi iceriz deneme sonucunu konusuruz.......................
    Denemeyiz gibi bir cumle cikmadi agzimizdan denenir fakat cok bet sordugum sorulara neden cevap alamiyorum ? O gece orada miydin ?
    Ben bizzat kendim sagdan soldan goren eden degilim sec plka jcw yi kullaniyordum ve red 106 solumda kamerasi acik bir sekilde duruyordu sordgum sorular yeterince acik degil mi ?

Dr.Ecu sinansimbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aren tamam erdal zaten videoyu yüklediğini söyledi birazdan sende sorularına cvp bulmuş olursun lütfen uzatmayın sizde haklısınız onlarda haklı siz denemek için değil aradığımız için geldiniz geldiğinizde sorduk gürkan ben denerim dedi ve denedi az önce gürkanlada konuştum ''abi onun devrinde ben çok düşük kaldım o önüme çıktı dedi (erdalın eklediği video) sonra benim devrimde bastık ben öne çıktım'' dedi... erdalda video eklerse herşey netleşicek atla deve değil zaten sonuçta kimse kimseye flyby yapmadı 1 yada 2 boy devirlere göre öne çıkmalar oldu. o yüzden en güzeli telefonda az önce gürkan ve muratla konuştuğumuz gibi önümüzdeki günlerde müsait bir günde telefondan haberleşip çıkarız denerler bende söz veriyorum arkadan çok net video çekip adaletli bir şekilde konu açıp koyucam sonuçlarda budur diye ama artık sen şöyle yaptın ben şöyle yaptım deyip durmayın bunu herkez için söylüyorum lütfen herkes konuyu kapasın.
    Tm Astra Turbo
    Emeği geçenlere sonsuz teşekkür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denemeyiz gibi bir cumle cikmadi agzimizdan denenir fakat cok bet sordugum sorulara neden cevap alamiyorum ? O gece orada miydin ?
    Ben bizzat kendim sagdan soldan goren eden degilim sec plka jcw yi kullaniyordum ve red 106 solumda kamerasi acik bir sekilde duruyordu sordgum sorular yeterince acik degil mi ?
    ogece bende ordaydim hatta sİzİ bİz beklioduk siz miniler geldiniz sonra hepimiz ciktik yola ben baska aracta idim arkadasim
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu kitlenebilirmi lütfen
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ogece bende ordaydim hatta sİzİ bİz beklioduk siz miniler geldiniz sonra hepimiz ciktik yola ben baska aracta idim arkadasim
    Donuste neredeydin arkadasim peki ?
    50 kere soruyorumda bence kuzeninde dinuste ne oldgunu cok iyi biliyo peki soylenicek birsey yok masallah araciniza

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilmemeniz normaldir piyasası 10-15 arasında gezer altınızdaki 80-90 binlik araçlara binince pek bakmassınız bu tip araçlara bizim maddiyatımız buna el verdiği için araştırıp alırız memur olduğumuz için alırken 250-500 liraya bile pazarlık ederiz böyle araçlarda sonra bu roll sevdamız yüzünden kredi çekip aracı yüklemeye çalışırız yapılmayanı yaparız dönüp dolaşıp altınızdaki 80-90 liralık araçlarla yürücek hatta geçecek araçlar yaratırız bizimde zevkimiz bu nabalım
    he bu arada fabrikasyon 147hp olarak çıkan bir araçtır f7r megane coupe
    google a f7r yazsanız daha detaylı bilgiler alabilirsiniz tabi merak ediyorsanız..

adamın yaşı daha 24 altında 100 binden pahalı arabalar var çoğuda babasının hediyesi
    bu adamlar kalkıpta burda kimsenin alın teriyle kazandığı aldığı emek harcadığı arabaya bu ithamla yazamaz
    Ya güzel kardeşim şu mesajlar nasıl mesajlar Allah aşkına sen kimin aracı kim hakkıyla aldı kim babasının parasıyla aldı ne biliyorsun ya. Nası böle konuşabiliyorsun. Bu yaptığın mazlumu oynayıp taraftar toplama cabasımı nedir ?.
    Hayır bizde okuyoruz konuyu o akşam orada olanlar tartışıyor aralarında. Seviyeli veya seviyesiz, sen araya giriyorsun bide ortalığı bulandırıyorsun.
    Gerek yok böyle seviyesizliklere, kimsenin malınada ithamda bulunmayın yok baba parası yok haram cart curt yakışmıyor herkes kendi önüne baksın, Ha senin bi alıp veremediğin, rencide olduğun bi durum varsa açık açık söylersin yada çıkarır aracını denersin. Ortamı germeye gerek yok
    LSX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    donuste neredeydin arkadasim peki ?
    50 kere soruyorumda bence kuzeninde dinuste ne oldgunu cok iyi biliyo peki soylenicek birsey yok masallah araciniza
    valla arkadasim donusden once giselerin cikisinda bekledik biliosun tamm donusde denicez dendi mini devrinde ama donduk millet almis basini gidio ne bekleyen var ne bİŞİ ole net bİ deneme olmadi donuste he bide su korna olayi nedir bide bİzİm aracimizda o aksam korna yoktu dendiki kornaya red106 basti ))
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla arkadasim donusden once giselerin cikisinda bekledik biliosun tamm donusde denicez dendi mini devrinde ama donduk millet almis basini gidio ne bekleyen var ne bİŞİ ole net bİ deneme olmadi donuste he bide su korna olayi nedir bide bİzİm aracimizda o aksam korna yoktu dendiki kornaya red106 basti ))
    Ben basmadim 3 arabaydik gurkan basmistir o zaman video eklenirse gorursunuz ben ortadaki arabaydim sec plka jcw
    Normalde sec ile gazlamiyoduk bir sorunu vardi araba 1 bar basiyor su an 1,5 i basiyo zaten videoda gorursunuz direk herkesin onune cikiyorum fakat boost bir anda dusuyor biz hep cop ile kafa kafaya gittik ustlerde benimde onme cikiyor cunku basincim ust devirlerde cok dusuyor red 106 ya vilayet actik demiyoruz basar basmaz ciktigimizi soyledim video cekmemek ile hata etmisiz neyse tekrar denenir gorulur sec ile cikmayiz sorunu giderilmesi lazim sec in dyno verileri zaten biraz iddali onu biraz daha ust segmentte denemek istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben basmadim 3 arabaydik gurkan basmistir o zaman video eklenirse gorursunuz ben ortadaki arabaydim sec plka jcw
    normalde sec ile gazlamiyoduk bir sorunu vardi araba 1 bar basiyor su an 1,5 i basiyo zaten videoda gorursunuz direk herkesin onune cikiyorum fakat boost bir anda dusuyor biz hep cop ile kafa kafaya gittik ustlerde benimde onme cikiyor cunku basincim ust devirlerde cok dusuyor red 106 ya vilayet actik demiyoruz basar basmaz ciktigimizi soyledim video cekmemek ile hata etmisiz neyse tekrar denenir gorulur sec ile cikmayiz sorunu giderilmesi lazim sec in dyno verileri zaten biraz iddali onu biraz daha ust segmentte denemek istiyoruz
    yav bİz oraya sİzİnle Özellikle denemek icin gelmedik arkadasim sİzİ daha ust segmentte gÖrmek bizi sevİndİrİr ))
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavf arkadarşlar vala boşuna tartışıyorsunuz. eminim ki akşam buluşup deneyince çok iyi bir şekilde muhabbet edeceksiniz. çünkü iki tarafıda tanıyoruz güzel insanlar hatta bizde geliriz izlemeye hep beraber goy goy yaparız

birkan01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdan yine söylüyorum; araçlar hertürlü saygı çerçevesinde yine denenir görülür ortada ki yanlış anlaşılma varsa çözülür.Benim kendi şahsıma takıldığım konu bu yok şu zengin yok bu zengin,yok şu baba parasıyla aldı yok bu alın teri ile yok şu şukadarlık araca biniyo yok bu bukadarlık araca;bu ithamlar çok gereksiz ve kırıcı ithamlar kaldıki burdan kimsenin arabasını küçük görücü aşşağılayıcı bir yorumda bulunulmadı;8 senedir istanbulda yaşıyorum bu ortamda çok arkdaşım abim kardeşim oldu ama sanmıyorum ki içlerinden biriside ikizlerin böyle bir karakteri var insanları aşağılar yukardan bakar diyecek bir durumu olsun. Ortamımız ortak araştırıp sorabilirsiniz. Şurdanda söylüyorum bu Okan mıdır nedir kimin nesidir bu arkadaşımızıda tanımıyorum ama yaptığı muhabbetleri sadece bana değil herkese yapılmış bir ayıp olarak görüyorum çünkü biz aramızda hiç bir zaman araçlarımız şu para eder bu para eder diye klasmana sokup rolling yapmadı ben NG 106 mami abi ile de denedim geçildim videoyuda koyma etme gibi yan çizmelerde bulunmayıp tebrik ettim oturdum aşağıya sinana gelince 1 sene önce sözüm vardı kardeşime ama hiçbir şekilde video muhabbeti dönmedi aramızda yani uzun lafın kısası bu Okan denen kardeşimizin dediği gbi bir karakterde olsaydık orda ne işimiz vardı maksat muhabbet sohbet eğlence olsun dedik ama görüyorum ki insanların karnı dar bazı vatandaşlar rolling sonuçlarını muhabbetini segmente paraya döküyo ki yine söylüyorum burdan Forum da yasin abi,alparslan abi, Özgün,Aren,Kekuti,Mert,Hulki,Selçuk,Mami Abi,Dinçer Abi,Reşit Abi,Tolga abi ve aklıma gelmeyen birsürü rolling ortamından muhabbetim olan insanlar bizim karakterimizi çok iyi bilir tanırlar buyursunlar kendileri yorumda bulunsunlar ki biz gerçekten Okan kardeşimizin dediği gibi insanları parasına arabasına göre şemalandıran insanlar değiliz bütün herkese saygılar ve sevgiler.
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birkan tt yi satip bi s2k al valla cok yakisir bence fast&furios tr versyonunda basrol bile alirsin
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)