Bİz oraya geldik varsa ole cok denemek isteyen gelir beylİkdÜzÜne denerİz Çayimizi corbamizi iceriz deneme sonucunu konusuruz.......................
abi her deneme muhabetinde çıkan şeyler bunlar
yazında belirtmişsin ya ben buluşturdum ondan oldu gibisinden
şöyle atarlı video konularına bakılırsa aslında hepsinde bu tür yazılar mevcut
olayın aslında senle hiçbir ilgisi yok arkadaşlar birazdan komple videoyu koyarlar
şöyle bişide var deneme olayları böyle talep şeklinde açılıyorsa başında belirtilcek kamera olcak olmucak şu arkadaşlar gelsin böle araçlar gelsin diye yani sonradan herşeyi kurup kamera ile gelip video çekip koyanlara laf yapılması saçma dünyada bir denemede video çekilmiyor ben olsam bende çekerim koyarım önemli olan bu videolara bakıp bahane uydurmamak öyle yada böyle bu video çekilmiş konulmuş doğal olarakta yüklemiş adam internete o gece ne oldu kimse bilmiyor ama videosuz olunca emin olun sözlere kanmıyor millet ne yazıkki bu hep böyle geldi böyle gidiyor. BU yüzden bu video olayı var zaten ne yazıkki
Okan arkadasimizdir polİmİĞe girmeye gerek yok onun kendi klasmaninda iddali araci var araci bitincede onun klasmanindaki araclar dener die tahmin ediorum
Denemeyiz gibi bir cumle cikmadi agzimizdan denenir fakat cok bet sordugum sorulara neden cevap alamiyorum ? O gece orada miydin ?
Ben bizzat kendim sagdan soldan goren eden degilim sec plka jcw yi kullaniyordum ve red 106 solumda kamerasi acik bir sekilde duruyordu sordgum sorular yeterince acik degil mi ?
aren tamam erdal zaten videoyu yüklediğini söyledi birazdan sende sorularına cvp bulmuş olursun lütfen uzatmayın sizde haklısınız onlarda haklı siz denemek için değil aradığımız için geldiniz geldiğinizde sorduk gürkan ben denerim dedi ve denedi az önce gürkanlada konuştum ''abi onun devrinde ben çok düşük kaldım o önüme çıktı dedi (erdalın eklediği video) sonra benim devrimde bastık ben öne çıktım'' dedi... erdalda video eklerse herşey netleşicek atla deve değil zaten sonuçta kimse kimseye flyby yapmadı 1 yada 2 boy devirlere göre öne çıkmalar oldu. o yüzden en güzeli telefonda az önce gürkan ve muratla konuştuğumuz gibi önümüzdeki günlerde müsait bir günde telefondan haberleşip çıkarız denerler bende söz veriyorum arkadan çok net video çekip adaletli bir şekilde konu açıp koyucam sonuçlarda budur diye ama artık sen şöyle yaptın ben şöyle yaptım deyip durmayın bunu herkez için söylüyorum lütfen herkes konuyu kapasın.
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
Ya güzel kardeşim şu mesajlar nasıl mesajlar Allah aşkına sen kimin aracı kim hakkıyla aldı kim babasının parasıyla aldı ne biliyorsun ya. Nası böle konuşabiliyorsun. Bu yaptığın mazlumu oynayıp taraftar toplama cabasımı nedir ?.
Hayır bizde okuyoruz konuyu o akşam orada olanlar tartışıyor aralarında. Seviyeli veya seviyesiz, sen araya giriyorsun bide ortalığı bulandırıyorsun.
Gerek yok böyle seviyesizliklere, kimsenin malınada ithamda bulunmayın yok baba parası yok haram cart curt yakışmıyor herkes kendi önüne baksın, Ha senin bi alıp veremediğin, rencide olduğun bi durum varsa açık açık söylersin yada çıkarır aracını denersin. Ortamı germeye gerek yok
LSX
valla arkadasim donusden once giselerin cikisinda bekledik biliosun tamm donusde denicez dendi mini devrinde ama donduk millet almis basini gidio ne bekleyen var ne bİŞİ ole net bİ deneme olmadi donuste he bide su korna olayi nedir bide bİzİm aracimizda o aksam korna yoktu dendiki kornaya red106 basti))
Ben basmadim 3 arabaydik gurkan basmistir o zaman video eklenirse gorursunuz ben ortadaki arabaydim sec plka jcw
Normalde sec ile gazlamiyoduk bir sorunu vardi araba 1 bar basiyor su an 1,5 i basiyo zaten videoda gorursunuz direk herkesin onune cikiyorum fakat boost bir anda dusuyor biz hep cop ile kafa kafaya gittik ustlerde benimde onme cikiyor cunku basincim ust devirlerde cok dusuyor red 106 ya vilayet actik demiyoruz basar basmaz ciktigimizi soyledim video cekmemek ile hata etmisiz neyse tekrar denenir gorulur sec ile cikmayiz sorunu giderilmesi lazim sec in dyno verileri zaten biraz iddali onu biraz daha ust segmentte denemek istiyoruz
yavf arkadarşlar vala boşuna tartışıyorsunuz. eminim ki akşam buluşup deneyince çok iyi bir şekilde muhabbet edeceksiniz. çünkü iki tarafıda tanıyoruz güzel insanlarhatta bizde geliriz izlemeye hep beraber goy goy yaparız
![]()
Burdan yine söylüyorum; araçlar hertürlü saygı çerçevesinde yine denenir görülür ortada ki yanlış anlaşılma varsa çözülür.Benim kendi şahsıma takıldığım konu bu yok şu zengin yok bu zengin,yok şu baba parasıyla aldı yok bu alın teri ile yok şu şukadarlık araca biniyo yok bu bukadarlık araca;bu ithamlar çok gereksiz ve kırıcı ithamlar kaldıki burdan kimsenin arabasını küçük görücü aşşağılayıcı bir yorumda bulunulmadı;8 senedir istanbulda yaşıyorum bu ortamda çok arkdaşım abim kardeşim oldu ama sanmıyorum ki içlerinden biriside ikizlerin böyle bir karakteri var insanları aşağılar yukardan bakar diyecek bir durumu olsun. Ortamımız ortak araştırıp sorabilirsiniz. Şurdanda söylüyorum bu Okan mıdır nedir kimin nesidir bu arkadaşımızıda tanımıyorum ama yaptığı muhabbetleri sadece bana değil herkese yapılmış bir ayıp olarak görüyorum çünkü biz aramızda hiç bir zaman araçlarımız şu para eder bu para eder diye klasmana sokup rolling yapmadı ben NG 106 mami abi ile de denedim geçildim videoyuda koyma etme gibi yan çizmelerde bulunmayıp tebrik ettim oturdum aşağıya sinana gelince 1 sene önce sözüm vardı kardeşime ama hiçbir şekilde video muhabbeti dönmedi aramızda yani uzun lafın kısası bu Okan denen kardeşimizin dediği gbi bir karakterde olsaydık orda ne işimiz vardı maksat muhabbet sohbet eğlence olsun dedik ama görüyorum ki insanların karnı dar bazı vatandaşlar rolling sonuçlarını muhabbetini segmente paraya döküyo ki yine söylüyorum burdan Forum da yasin abi,alparslan abi, Özgün,Aren,Kekuti,Mert,Hulki,Selçuk,Mami Abi,Dinçer Abi,Reşit Abi,Tolga abi ve aklıma gelmeyen birsürü rolling ortamından muhabbetim olan insanlar bizim karakterimizi çok iyi bilir tanırlar buyursunlar kendileri yorumda bulunsunlar ki biz gerçekten Okan kardeşimizin dediği gibi insanları parasına arabasına göre şemalandıran insanlar değiliz bütün herkese saygılar ve sevgiler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)