User Tag List

Sayfa 13/13 İlkİlk ... 3111213
239 sonuçtan 229 ile 239 arası

Konu: Deneme Talebi bu akşam 28,12,2013

Seccop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erdal bey ben seni tanımam kimseyede yalan borcum yok o camın indiğini görmemişsen sen bence geceleri araba kullanma. Daha camın ınıp ınmedeğini görmuyosan başkalarının hayatını da riske atma.

ahmet_NLS
    Misafir
    Alıntı y.güner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amk forum forumluktan çıktı bu nedir okan srn kimsin amk millete gider yapıyosun bizede babamız almadı rahat ol bizde 10 binlik arabalardan geldik fazla atar yapma burası lüleburgaz değil istanbul adamın götünden donunu alırlar bence yazdıklarını bikaç kez okuda yaz yaşının aadamı ol
    Sen bi sakin ol adamim donlar havada ucusmus falan bos muhabete gerek yok.

Gelelim konuya bastan asagiya okudum adam insanca 106 ve cooperin beygirleri ve kilosu hakkinda yorum yapmis cikmis elemanin biri 1914 ten kalma bi denemeden bahsetmis yok ben vites atamadiydimda sende vidyo koyduydunda ne alaka ne alaka.
    Ole olumca okan denilen arkadasta yazmaya baslamis vidyo koymus kendini hakli cikarmaya calismis ve bu arkadasa laf atan kisiler cogalip saldirmis.

Hepsi bu uzatmayin artik komik durumdasinz !

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca Seçkin de araba gibi boş mevzular için yalan atıcak bir insan da değildir.
    LSX

WilliamsRenault
    Misafir
    Alıntı frefly1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gelelim konuya bastan asagiya okudum adam insanca 106 ve cooperin beygirleri ve kilosu hakkinda yorum yapmis cikmis elemanin biri 1914 ten kalma bi denemeden bahsetmis yok ben vites atamadiydimda sende vidyo koyduydunda ne alaka ne alaka.
    Ole olumca okan denilen arkadasta yazmaya baslamis vidyo koymus kendini hakli cikarmaya calismis ve bu arkadasa laf atan kisiler cogalip saldirmis.

ya bırak adam olan insan olan konuyu okuyunca kimin amacının ne olduğunu anlar zaten bunların çoğu birbirinin yalakası senelerdir deniyorum orada araba ciğerlerini bilirim çoğunun bunlara insanca konuşmayacaksın 106 gibi yerleştireceksin videonuda koyacaksın haktır sonra bağrınsınlar burda kimin sikinde sanki adam yerleştirmiş videosunuda çekmiş koymuş yan yattım çamura battım tayfası bunlar birisi vites kaçırır birinin arızası yanar diğerinin tekerlek yerinden çıkar balans yoktur falan bahane parayla değil sonra insan gibi buraya bir açıklama yazarsın ama yine bu insanların değişmediğini görürsün yazık bunlara insanca yazanda hata..

tebrikler red 106 helal olsun olay senin video koyman değil amk video çekiyosun koycaksın tabi kime ne adam bide kendi ağzıyla diyor kamerayı gördüm çekiodu ozaman deneme kardeşim video konmasını istemiyorsan bukadar basit bu adamlar hep aynı takma boşver...

Bende zamanında yerleştirdim soktum tır boyunu koydum videomu kralıda o videoyu kaldırtamaz bak adam seneler sonra vites kaçırdım ayağı yapıyor hala dinmemiş acısı sonrada yapıştırıosun videoyu susuyor..

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sen kimsn pardonda sen kendi yazdıgın yazılara bak sen beni ne kadar tanıyosunda delmiş falan filan konuşuyosun sen bence hiç konuşma
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Erdal Uzunoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdal bey guzellikle anlatiyorsunuz insanca, buradaki olayda dönüşle ilgili bi durumda var görüldüğü kadarıyla. Madem çektiniz koyun tüm videoyu tatsızlıkta bitsin kimseye yalancı dolancı denmesin hoş değil çünkü Aren arkadaşımız da adam gibi sormuş. Birşey mi varda yüklemiyorsunuz yani
    sabahtan berı onla ugrasıorum vıdeo yuklenmmıo 2 tanesı yuklendı 3 tane kaldı soyle bısey var gene soyluorum kamera benım aracımın sol tarafını goruo mını son denemekerde hep sagımdaydı ... sonra vıdeo kesılmıs sılınmıs konusu acılmaz heralde vıdeolar bırazdan hazır olur
    MagicPerformance

PEUGEOT 106 GTI 1997 S16
    34 GZA 29

ahmet_NLS
    Misafir
    Alıntı Gürkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen kimsn pardonda sen kendi yazdıgın yazılara bak sen beni ne kadar tanıyosunda delmiş falan filan konuşuyosun sen bence hiç konuşma
    senin lehine yazilmis bi yaziyi nasil oluyoda bu sekilde yorumluyosun ?
    İyi oku iyi

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin lehine yazilmis bi yaziyi nasil oluyoda bu sekilde yorumluyosun ?
    İyi oku iyi
    Sen önceki sayfalrda yazdıgın yazıyı oku bence
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim 50 kere sordum

Donuste kameran kaitta miydi degilmiydi ? Degildi deme lamba gibi kayittaydi gorunuyodu

Sen yanimiza geldin denedik gectim diyebilir misin ? Ya kardes orda kac kisiydik ben kafa cikardigini hatirlamiyorum

Onuda gec devir diyosun itb li egzantrikli 106 mi gormedik 80 de basamiyosun ama bizi alt devire cektirmen avantaz biz 2 . Viteste basamiyoruz 3. Vites 80 de her turlu basariz

Hic evirip cevirip kivirma bizide yalancilikla suclama itham etme adamin canini sikma sabrim tasiyo

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlamadığım bu video mevzusu.Neden geçilen taraflar hep gizli görüntülenmiş parti lideri gibi nie yayınladın manığındalar Adam çekmiş sonrada KOYMUŞ ( :

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu kilit geriye donuk tum kufur hakaretler tarafimdan cezalandirilacaktir .
    Dingonun ahirinda gibi davranan uyeler uzaklastirilacaktir .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)