Ya neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum
Sakaryada sadece ceza yazan tek bir kurum yok ki !
Bedava konuşmayın bu şehirde trafik sorunu yoktu adamlar bir trafik projesi yaptılar , en ufak bir kalabalıkta her yer kilit ,
Sakarya fahri müfettişlerin kestiği cezalarda Tr 2.si olmuş
Arabasını satılığa çıkaranlar var adam takık şekilde defalarca ceza yazmış
Mahkemeye verip kazanlar var , adam kafasına göre yazmış
Bu şehirde belediye poliscilik oynuyor fotoğraf çekip yolluyor nerede yazmış nasıl yazmış bir *** yok gidiyorsun sorunca dilekçe yaz diyor o arada faiz üstüne faiz.
iş yerim emniyetin karşısında ulan durmanın bile yasak olduğu yerde ki gün boyu parkeden araçları görsün o emniyet müdürü kendisi ile burun buruna , sigortacıların önü emniyetle arası 5 metre full araba dolu önündeki görsün serdivanı sonra halletsin.
egzozun var gece beni uykumdan uyandırıyosun
araban basık trafikte çok az bozuk yolda hızımı 0 a kadar düşürüyosun ayrıca bna arkadan vurduğunda arabamın altına girip ölüyosun bana vicdan azabı çektiriyosun
cam filmine bişey demiyorum cam filmi şart
sonradan takılma merceksiz xenonun var gözümü alıyosun hem arkamdan gelirken hemde karşıdan
ama dahada yaparım
egzoz istiyosan piste araba hazırla basık araç istiyosan tak coilleri piste çık
evet yasal bi düzenleme şart fabrikaların testlerinden geçmiş marka parçaların yeterlilik seviyesi ölçülüp (desibel vs) ruhsata işletilicek biçimde bi düzenleme şart ve ya ruhsata ek bi yaprakla kontrolden geçtikten sonra liste halinde parçaların yazılması şart
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
olay dedigime geldi işte.. Dinime küfreden bari müslüman olsa.. Keşke bigün her taraftan serdivanı bağlayıp bütün arabaları bağlasalar. herkese diyorum burayada yazayım. Bigün kafeler sokağında çok büyük bi kaza olucak ve o cadde kapanıcak.
Polisler kime ceza yazacaklarını çok iyi biliyorlar. Senelerdir bu ortamdayım.
Hak etmeden ceza yiyen çok nadir gördüm.
Mimlendiğiniz zaman işiniz zor.
Ve kimse kızmasın bana ama Sakarya'nın polisleri genel itibariyle iyidir.
Arada çıkar, o da sana denk gelir. Ama fahri müfettişlerin tutumları çok anlamsız.
Bu işi çocukluğumuzdan beri tutku olarak yapıyoruz. Manita düşürmek için değil. İlk önce sizi böyle bir konuyu cinselliğe bağladığınız için Tebrik ediyorum.. Herkes kendine hoş gelen şeyleri yapar. ( Kimseye zararı olmadığı sürece )
Ben gündüz sis yakınca kimse kucağıma falan atlamıyor. Ama siz aracınızın jantlarını siyah - beyaz boyattığınız için sizin kucağınıza atlıyorlar galiba. Sonuç olarak ikimizin yaptığı işinde karşı tarafa en ufak bir zararı yok. Herkes hoşuna gideni yapar. ( KARŞI TARAFI RAHATSIZ ETMEDİĞİ SÜRECE )
![]()
Ne diyeyim insan evladıyım..
böle şeyler olsada olmasada ceza yazıcaklar bu Allahın emri içlerinde şerefsiz olanda var yalandan ceza yolluyolar ama bizim aramızda hakeden insanda çok orasıda ayrı o yüzden bu düzen böle gider
Adapazarı'nda iki ceza yedim ben bugüne kadar sanırım. Birisi sigorta yüzünden ki gayet haklıdır. Biri de Leon varken egzoz yüzünden. O cezayı da ödeyen haketmişti zaten. Corsa'yla heralde Adapazarı'na gelmedim ki ceza gelmedi ordan.
Neyse bunu geçersek ceza hakeden çok adam var oralarda kanımca.
Sakarya'da ücretsiz kantar hizmetim var, roll öncesi kilosunu merak edenleri beklerim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)