Kardeşim geçmiş olsun, dvd varmış arabanda bi alarm taktırsaydın ya bari..
serkan abi 6 aydır var yaklaşık herhangi bişi olmamıştı alarm ne zamandan beri aklımdaydı tanıyor die bizi millet o kadar rahatsızlık duymuyordum açıkçası ama olan olduallah kmsenin basına vermesin dvd fln gittiğine değilde cam kırıldıgı zaman git bi ton ugras zaman kaybı sinir de cabası o koyuyo adama...
tam dövülüçek adfammış o ne adi insanlar ya sen bence bir hafta bekle zor olucak ama yakalarsanda bi daha bu işi yapamıyacak hale getir lütfen...
kardeş uzaktan herkez böle diyorda bu iş o kadar kolay değil. ben bu adamı tanınmıcak hale getiririm karakolada götürürüm 2 gün tutarlar bırakır ozmn gider arabayı havaya uçururbnm hayattan bi beklentim war ama onun yok. Hı denk getirirsem yine tanınmıcak hale sokarım o ayrı
![]()
Geçmiş olsun.
1. Teybim İn-dash dı o evimin önünde çapraf parkederim 2 kişilik yere tam ışığın altına kim bakarsa baksın sokağa benim arabanın her açıdan görebilir.
Almışlar gitmişler teybi sabah elim de yeni aldığım Mid-itz leri taktırmak için çıkmıştım dumur bi vaziyette kaldım.
Jandarmada çözemedi nasıl girdikleirni oda komik bi şekilde sordu şikayetçimisin die
2- teybim okulumun otoparkında çalındı
çok sinir bozucu birşey tekrar geçmiş olsun
floryadaki evimin garajından alpine teybimi çalmışlardı gt auto alarmlı aracımdan
4.ve son çalınan teybimdi...
geçmiş olsun ama dvd takıcagınıza bence önce alarım taksaydınız bence bu problemle karşılaşma olasılıgınız %50 olurdu..
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
bizim mahalede bır abının aracına gırmıştı tabı bız tum gençler olarak ıkıncı gece bekledık adama akılsız ya ıkıncı gece yıne geldı bır ıstıkla her kez bır yerden çıktı adamı çember içine aldık ve guzel bır şekılde adamla konuştuken son topallıyordu.sonra ıkı uç mahalle aşagıda bır çöpluge attık adamı ve polısı aradık.dogrumu degıl mı orası tartışılır ama bunlara bu gerek başka turlu akıllanmazlar bunlar...
abi geçmiş olsun valla bizim mahallede bi iki cam patlattılar bende bunları yapabilecek elemanlara dedim benim arabanın üstüne kuş etse sizden bilirim hepinizi dinamit kor patlatırım dedim ne cam kırma kaldı ne bişey![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)