User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Turkcell mi Vatan mı Teknosa mı?

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3ünde de çalışma imkanın varsa.
    .

asulus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türkcell ve vatanı bilmiyorum ama teknosa da bir tanıdık vardı diğer arkadaşların söylediği gibi sabah 10:00 akşam 18:00 yada 19:00 gibi diğeri öğlen 13:00 akşam 22:00 sabit maaşı vardı + ciroya göre pirim alıyordu. pirim durduğu bölüme göre değişiyor dedi yani 1 TV satınca alacağın pirimi 300 kulaklık satınca alırsın. o çocuk LCD TV reyonunda duruyordu geçenseneden bahsediyorum 1000 TL den aşağı pirim almıyorum diyordu. izin olarakta haftalık 45 saat üzerinden değerlendiriliyor sanırım. 45 saatten sonra izin oluyor herhalde

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vatan Bilgisayar,dönem dönem yönetici yetiştirme eğitimleri veriyor.Bu eğitimde başarılı olursanız,mezuniyet alanınızın da etkisiyle sizin için daha avantajlı olabilir.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turkcell in iç kısmını nasıl yükselinebiliceği hakkında fikrim yok ama cağrı merkezinin çok bir geleceği olucağını düşünmüyorum ve ayrıca maaşı düşüktür diye tahmin ediyorum

satış pozisyonunda en düşük alıcağın maaşa + olarak herzaman primin olucaktır ki bu yerine gore maaşından kat kat yuksek olabiliyor

uzun suredir bu sektordeyim farklı pozisyonlarda çalıştım ilerisi için biryerlere gelmek istiyorsan satış pozisyonunda kısa surede kendinini kanıtlayabilirsin.

ayrıca vatan bilgisayar konusunda sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1sene vatanda çalışmış biri olarak söyliyim eğer supervisor'ın iyise sıkıntısı bir şekilde çalışırsın maaşın düşüktür asgari ücret akşam servis yemeğinide şirket verir kotan çok yüksek olur prim alman zordur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orçun Dikayak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkcell çağrı merkezi gerçekten çok yorucu gecenin bi vakti girip sabah çıkacağın zamanlar oluyor.Arkadaşım çalışıyor bayan ve gerçekten sinir sistemi alt üst oldu telefonda bazı insanlara bişeyler anlatmak gerçekten zor anlamayan bir sürü yaşlı insan genç insan yobaz insan dolu ve dalga geçer gibi birde ön yargılı bir şekilde karşıdaki insanı suçluyor.Çok iyi düşünün derim.Bence Teknosa mantıklı gibi asgari ücret ancak sizi verdiği mağazanın durumuna göre herşey değişir emin olun müdürden daha fazla maaş alan arkadaşım oldu TV satmaktan Eğer az biraz elektroniğe ilginde varsa güzellikle yapabilirsin derim
    elektroniğe ilgim oldukça iyi daha önce kuzenimin oto hifi dükkanında da çalışmıştım ses sistemleri ve bilgisayarlara ilgim olduıkça iyi bölümüm dolayısıyla kamera ve f.makinaları hakkında da bilgim var. seviyorum yani teknoloji işini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turkcell in iç kısmını nasıl yükselinebiliceği hakkında fikrim yok ama cağrı merkezinin çok bir geleceği olucağını düşünmüyorum ve ayrıca maaşı düşüktür diye tahmin ediyorum

satış pozisyonunda en düşük alıcağın maaşa + olarak herzaman primin olucaktır ki bu yerine gore maaşından kat kat yuksek olabiliyor

uzun suredir bu sektordeyim farklı pozisyonlarda çalıştım ilerisi için biryerlere gelmek istiyorsan satış pozisyonunda kısa surede kendinini kanıtlayabilirsin.

ayrıca vatan bilgisayar konusunda sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum
    vatan bilgisayarda işe başvurdum on gün içinde dönüş yapılacağını söylediler. birebir gidip şubeyle yüzyüze görüşmemin bana bi katkısı olurmu ve yönetici eğitimleri nasıl oluyor buna hak kazanmak gerekeiyormu ayrıca sosyoloji bölümünde okuyorum açıköğreetim fakültesinde. bunların yanında işe alımları nasıl oluyor. kriterleri nelerdir. bunun yanında proje yönetimi eğitimi de aldım sertifikam mevcut.

SU-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkcell vs bilmm . Teknosa maaşın 1.150 prim wn az 500-600 alırsın. 256.90 krş ticket, 130 TL yol parası alıyosun. Günde 7,30 saat çalışıyosun. Mesain ay sonu hemen ödeniyor.
    İşe hemen başlayamaZsın. İstanbulda eğitim ve sınavın var 20 gün hotelde kalıyosun. Hotel 5 yıldızlıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SU-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkcell vs bilmm . Teknosa maaşın 1.150 prim wn az 500-600 alırsın. 256.90 krş ticket, 130 TL yol parası alıyosun. Günce 7,30 saat çalışıyosun. Mesain ay sonu hemen ödeniyor.
    İşe hemen başlayamaZsın. İstanbulda eğitim ve sınavın var 20 gün hotelde kalıyosun. Hotel 5 yıldızlıdır.
    peki eğitim sonundaki sınavı nasıl oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana öğrendiklerini soruyorlar. Birde sigortan aldığın paradan yatar. Eline 2000 mi geçti onun üzerinden sigortan yatar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada sen redevco magazada filan çalışırsan.. Primin 800-900 olur. Standart magazayı örnek almıştım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SU-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada sen redevco magazada filan çalışırsan.. Primin 800-900 olur. Standart magazayı örnek almıştım..
    eğer olursa redevcoda var sadece ikisine de başvurdum inşallah geri dönerler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)