bende m52 olldugu kanatındeyım fakat ısrarla uzerne basa basa olmadıgı ıdda edılıyor yarın gorucez bakalım
Printable View
bende m52 olldugu kanatındeyım fakat ısrarla uzerne basa basa olmadıgı ıdda edılıyor yarın gorucez bakalım
Şasi no ile donanımların sorgulandığı bi site vardı oradan bakın bence. Smg 1 demiş ama vites öyle görünmüyor.
fakat bu arac emınım emnım 1 yıl once kadar 55 bın dı facebookta bu arkadas 47 e aldıgını bılıyorm ssatıldıgında bende baska bır 5 28 m pack almstım . arac farklı standart m paket 5 28 lerden cok farklı .zaten turkıye gırısı 2002 .
M52 1994-2001 arasiysa M52'dir, 2000-2006 ise M54'tur. Simdi burda cakisan 2 yil var 2000 ve 2001. Orda da M54'te elektronik gaz kontrolu var yani motoru acip hani bi kolu itersin devirlenir ya o olayi yapacak kol yok M54'te Gaz kelebegi asagilarda zaten borulari sokmeden ulasamiyorsun. Motorlar birbirine cok benziyor, hele M52TU ve M54 neredeyse ayni. Burda iste tek olay telli gaz veya elektronik olmasi. yanı cokta onemlı degılll onemlı olan benı tatmın edıcek:)
Araç smg değil, otomatik şanzumanlara kulakçık takılabiliyor. Kısaca pek bi esprisi yok sadece görüntü. Ayrıca 528 leri yeni tip motor değil diye biliyorum. 2000 den sonra 528 diye değil 530 diye üretildi.
BMW nin konfiğine bakabilirsiniz şase no sundan aracın üstünde ekstra olarak neler alınmış herşeyini görebilirsiniz. İsterseniz yardımcı olurum.
Motorun kabak gibi M52 tek vanos oldugu gozujuyor resimlerde.
araba kesinlikle smg degil smg 1 bile olsa vitesi bu sekilde olmaz bu düz otomatik sanzıman okulakcıklar sonradan takma
1. araba smg falan değil 330 smg lerdeki direksiyon ve zemberek ile gerekli tesisat bağlandığında tiptronic şanzımanlarda kulakçıktan değiştirebiliyor vitesi yani arabanın o konuda ekstra bir özelliği yok
2. 12 airbag hikaye sizde inanmışsınız 4 kapı ön direkler ve ön iki airbag dışında e39 un başka biryerinde airbag bulunmaz ama ön direktan açılan airbagler arka cam sütununa kadar açılır komple ama sonuçta toplam 8 airbag var araçta
3. türkiyede herkesin 99 ve sonrası için dedikleri m54 motor efsanesi m52tu motordur çift vanoslu yanlız ya bu fotodaki aracın motor fotosu değil biryerden bulunmuş yada sonradan motor koyulmuş araca 2000 model bir e39 da 528i dahil çift vanoslu m52tu motor bulunur bu fotodaki tek vanos eski tip motor eğer bu motor varsa o arabaya iyice baktırın
arkadaşların dedikleri doğru. araç S325Z kodlu tork konvektörlü 5 ileri otomatik şanzımanlı. kulaklar sonradan. araçta M54 değil.
Onur abimin söylediklerine ek olarak , Aracın bundan önceki sahibiyle konuşmuşluğum var ve smg modifiyesinide o yaptı smg derken yanlış anlaşılmasın normal steptronic(otomatik) şanzımanı manuel moda aldığınızda direksiyondan vites değiştirebiliyorsunuz tabikide fabrikasyon değil yapan kişiye kadar tanıyorum :) .önceki sahibi banada M54 diye iddaa etmişti inanmadım halada inanmıyorum ama şasi numarası istenerek doğrusu öğrenilir hatta şasi son 7 hanesini verirsen bende bakarım .duyduğum bildiğim kadari ile temiz araba ama görmediğim için net bir şey söyleyemem çok iyi baktırın derim ...
Şanzımanı SMG değil,Servetronıc şanzıman...
Araç çok güzel yalnız kaçırmammak lazım
Göz göre göre yalan söyleyen birde üstüne herşey fabrikasyondur diye idda eden birinin aracıyla neden bu kadar ilgileniyorsunuz ki ? O fiyatlara iyi bir araştırmayla ne E39'lar alınır..
Osman Hayırlı olsunn.. :)
tek vanos araç osman. fotoda öyle gözüküyor. arkadaşların dediği gibi araç smg değil.
ben olsam bu kadar para vermezdim o paralara m5 de bulunur.. yazık günah. acaba km 'si orjinal mi ? satan bayağı bir salladığına göre km sini de düşürmüş olabilir. benim midemi bulandırdı açıkcası.
Araç tek vanos
2.8 makina da m52 veya m52tu (çift vanos ) olur ama bu m52tu bile degil ki nasil 2000 model