Servotronic de iyiymiş :)
Herkesin söylediğini tekrar etmek istemiyorum ama araç steptronic ve m52. SMG de değil
m54 olamaz olsaydı 530 olurdu zaten.
Ayrıca sizin 3. e39'unuzmuş ve yedek parça konusunu şimdiye kadar çözemediniz mi?
Printable View
Servotronic de iyiymiş :)
Herkesin söylediğini tekrar etmek istemiyorum ama araç steptronic ve m52. SMG de değil
m54 olamaz olsaydı 530 olurdu zaten.
Ayrıca sizin 3. e39'unuzmuş ve yedek parça konusunu şimdiye kadar çözemediniz mi?
ben de bişeye takıldım aracın en güzel fotosunda plaka kapalı,diğer her fotoda açık.kapalı olanlar fake gibi.jantlar da farklı biri orjinal e39 jantı diğeri replika.
edit:fotolar aracın eski ilanlarından alınmış gibi ama çözemedim.
smg zaten bmw'nin kaç modelinde varki bunda olsun benim bildiğim e39 un hiç bir serisinde fabrikasyon smg kullanılmadı..
smg denilen elektronik hidrolik şanzıman M3 lerde e46 3.30ci'larda... M5,M6 larda birde opsiyonel z4'lerde kullanıldı.. yanlışım varsa düzeltir birileri..
Edit : düzeltme yapıyım 2002 sonrası e39 5.40 larda kullanılmış..
Plaka kapalı olan resim ankaradan başka bir abimizin arabasının resmi bmw forumlarından bilen çıkar swissair gökhan aykaç' ın arabası .
25lerde de var :)
araç tek vanos, zaten M54B28 diye bir şey yok... aracın fotoları fake, bi akadaşımın 530 unun fotoları bunlar, alın size plakalı hali:
http://img856.imageshack.us/img856/5812/lss3.jpg
bir de son tavsiye: fiyatı karıştırmayın siz sadece şanzımana yorum yapın vs talihsiz olmuş, 20 küsür senelik BMW ciyim, bir ilan gördüğümde nelere takılmak gerektiğini iyi bilirim...
zaten duvarı düzlemişte yansımayı atlamış ilandaki resmi araklayan arkadaş :D
arkadaslar adamın arabasıda orjınal m tamam fakat ılandakı resımler araca aıt degıl smdı arkadas 06 bg plakalı aracın resmı atınca oldu... hersey rayına oturdu adamın arabasıda cok guzel falat aynalardan ve plakadan yola cıkarsak hersey acık.... cok tesekkurlerr:) yınede bı 5 bın kırıp fıyat teklıf edeyım:)
böyle bir ilan için şehirler arası gitmeye gerek görmezdim.
iyi aracın ilanı genellikle iyi olur özenli olur diye düşünüyorum.
başka araç fotoları 2 araba arasında gece gündüz kadar fark v.s. hoş gelmedi gözüme.
yerinde olsam gitmeden arabanın videosunu isterdim
Arkadaş ısrarla alacak bence fazla kurcalamayın,
gözüne perde inmiş derler bizim burda :)