User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: FN 2 ile EP3

Silvia17
    Misafir
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamen iyi niyetle yazıyorum, sakın ha laf sokmaya falan çalıştığımı düşünmeyin.

s2000'le typer'ın arasında üstü açılır olmasından çoook daha büyük farklar var.

Aralarında kesinlikle güç farkı var, internetten izlediğin s2k ep3 rollinglerine göre fikir oluşturma kafanda

Diğer konu fn2 ve ep3 konusu, piyasada ne kadar düzgün ep3 kaldı, eminim ki var , ama çok değil.

Fn2'lere gelirsek temizini bulmak ep3'e göre daha mümkün..

Önce kriterlerini sen belirle, 15bine ep3 doldururum diyorsun ama 15 bin fn2'ye harcarsan o makinada paranı ziyan etmez..

Hee iş bu kadar parasal boyuttaysa yani en az paraya en çok yürür diyosan aklıma clio RS gelir, fikrin buysa bi düşün.

Ama şunu unutma, typer şaka değil ne fn2'si ne ep3'ü ve kesinlikle bilinçli ol.

Ep3 ve fn2 stock olarak yürütüldüğünde ep3 önde .
    Ep3 ve fn2'ye görünüş olarak bakılırsa şahsi görüşüm, ep3'ün arkası fn2'nin önü güzel.
    Diğer şahsi görüşüm, ep3'ün şahsına münhasır vitesi kadranları bence çok güzel.
    Diğer şahsi görüşüm , fn2'nin konsolu harika insana uçak sürüyor hissi veriyor..
    Diğer şahsi görüşürüm Fn2'ye body kıt yaparsan görünüşü çok daha güzelleşiyor..
    Diğer şahsi görüşüm fn2'mi ep3'mü diye bi soru sorma. Çünkü burdaki hemen herkesin aklı fn2 kalbi ep3 diyecektir..
    Sen hangisini sevip için ısınıyosa ona yönel kardeşim.
    Aldığın arabaya kazasız belasız binmek nasip olsun.
    İşte bekledigim cevabı sen verdin cok ama cok teşekkür ediyorum.Kalbim de beynimde fn2 diyor bana ayrı bi havası var gözümde.Dediklerini asla yanlıs anlamadım. benim kafam da s2000 ve type-r arasında güc farkı olusmasının sebebi rolingler ve yarışlar.s2000 viraja gelince asırı derecede frene basıyor cünkü baslıyor kaymaya ama buna nazaran typeR cok rahat bir dönüş gerçekleştiriyor.
    Kimse de beni yanlış anlamasın yani kimsenin aracına laf etmek gibi bi olayım yok sen seversin s2000 alırsın ben severim giderim z4 alırım yada m1 alırım yada m3 alırım kişisel zevk bu yani.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamen iyi niyetle yazıyorum, sakın ha laf sokmaya falan çalıştığımı düşünmeyin.

s2000'le typer'ın arasında üstü açılır olmasından çoook daha büyük farklar var.

Aralarında kesinlikle güç farkı var, internetten izlediğin s2k ep3 rollinglerine göre fikir oluşturma kafanda

Diğer konu fn2 ve ep3 konusu, piyasada ne kadar düzgün ep3 kaldı, eminim ki var , ama çok değil.

Fn2'lere gelirsek temizini bulmak ep3'e göre daha mümkün..

Önce kriterlerini sen belirle, 15bine ep3 doldururum diyorsun ama 15 bin fn2'ye harcarsan o makinada paranı ziyan etmez..

Hee iş bu kadar parasal boyuttaysa yani en az paraya en çok yürür diyosan aklıma clio RS gelir, fikrin buysa bi düşün.

Ama şunu unutma, typer şaka değil ne fn2'si ne ep3'ü ve kesinlikle bilinçli ol.

Ep3 ve fn2 stock olarak yürütüldüğünde ep3 önde .
    Ep3 ve fn2'ye görünüş olarak bakılırsa şahsi görüşüm, ep3'ün arkası fn2'nin önü güzel.
    Diğer şahsi görüşüm, ep3'ün şahsına münhasır vitesi kadranları bence çok güzel.
    Diğer şahsi görüşüm , fn2'nin konsolu harika insana uçak sürüyor hissi veriyor..
    Diğer şahsi görüşürüm Fn2'ye body kıt yaparsan görünüşü çok daha güzelleşiyor..
    Diğer şahsi görüşüm fn2'mi ep3'mü diye bi soru sorma. Çünkü burdaki hemen herkesin aklı fn2 kalbi ep3 diyecektir..
    Sen hangisini sevip için ısınıyosa ona yönel kardeşim.
    Aldığın arabaya kazasız belasız binmek nasip olsun.
    Ahmet Hakan was here

yazış tarzı aynı resmen

bu arada yazdığına tamamen katılıyorum.

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte bekledigim cevabı sen verdin cok ama cok teşekkür ediyorum.Kalbim de beynimde fn2 diyor bana ayrı bi havası var gözümde.Dediklerini asla yanlıs anlamadım. benim kafam da s2000 ve type-r arasında güc farkı olusmasının sebebi rolingler ve yarışlar.s2000 viraja gelince asırı derecede frene basıyor cünkü baslıyor kaymaya ama buna nazaran typeR cok rahat bir dönüş gerçekleştiriyor.
    Kimse de beni yanlış anlamasın yani kimsenin aracına laf etmek gibi bi olayım yok sen seversin s2000 alırsın ben severim giderim z4 alırım yada m1 alırım yada m3 alırım kişisel zevk bu yani.
    Yorumlarına söylenecek çok söz varda.
    Sen takmışsın s2000 in kaymasına.
    Sağda solda okuduğun s2000 kayıyor muhabbeti seni yanıltmasın. s2000 1 ve 2. viteste vtec açıkken viraja sert girersen kayar. 100 km üstünde normal bi araba nasılsa öyledir heleki düzgün bi coiloverın vb varsa o araba yüksek hızda ne kayar nede yoldan çıkar.
    Yol tutuş olarak s2000 ep3 ten çok daha iyidir. Bunuda s2000 i savunmak için yazmıyorum bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp yanlış bilgini düzeltiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satılık bölümünde üye aracı var onunla ilgilenebilirsin giderli ve hazır ep3

Silvia17
    Misafir
    BOM Plakalı aracı diyorsun sanırım sarı olan.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gönül gözüyle bakmak lazım bazen, bakış açısı panpa
    sanada bi bakayımmı knk?

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanada bi bakayımmı knk?
    hala gelcen bakcan haaaaalaaaa, bakman gereken şeyler var bekliom
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte olay burda noktayı koymuş zaten
    şu aracı sarıya kaplayıp tepesine dolmuş yazsan, bostancı kadıköy seferlerini yapan minibüslerden hiçbir farkı kalmıyor... bakın buda bi bakış açısı heleki o iğrenç iç dizayn.. aman yarabbi o vitesin konumu, o ön göğüsün tasarımı vs vs... arkadaş arabanın içine binince arkadan söföre bozuk para uzatıp şaşkınbakkal nekadar diye sorası geliyor insanın şimdi bu minibüs kılıklı aracın neresi agresif biri bunu bana açıklasın allah aşkına

zevk ve renk tartışılmaz kelimesinin kifayetsiz kaldığı an fn2 ile ep3 kasanın tartışıldığı andır bence, öyle buraya süslü püslü bodykitli ep3 fotosu falan koymayın boşuna fn2 fabrikadan çıktığı gibi ezer

Silvia17
    Misafir
    FN2 De karar kıldım zaten seninde dedigin gibi ep3 ün vitesi de bana harbiden bi acayıp geliyor

Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu aracı sarıya kaplayıp tepesine dolmuş yazsan, bostancı kadıköy seferlerini yapan minibüslerden hiçbir farkı kalmıyor... bakın buda bi bakış açısı heleki o iğrenç iç dizayn.. aman yarabbi o vitesin konumu, o ön göğüsün tasarımı vs vs... arkadaş arabanın içine binince arkadan söföre bozuk para uzatıp şaşkınbakkal nekadar diye sorası geliyor insanın şimdi bu minibüs kılıklı aracın neresi agresif biri bunu bana açıklasın allah aşkına

zevk ve renk tartışılmaz kelimesinin kifayetsiz kaldığı an fn2 ile ep3 kasanın tartışıldığı andır bence, öyle buraya süslü püslü bodykitli ep3 fotosu falan koymayın boşuna fn2 fabrikadan çıktığı gibi ezer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aklın yolu bir

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fn2 var bizde düşünürsen iletişime geçelim satılıklar bölümündede var ilanımız

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efendi spec se fn2 , hatatatata mode ise ep3.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    41 TC için söyledim bu arada sahiplerini tanımıyorum yanlış anlama olmasi 16 EP de olabilir çok iyi görünüyor zaten typer orgulamada secereleri mevcuttur ordan araştırabilirsin

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı İbrahim Erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet Hakan was here

yazış tarzı aynı resmen

bu arada yazdığına tamamen katılıyorum.
    TT öyle bi yerki ağzından çıkan herşey başka bi yere heran gidebiliyo açık açık yazayım da kafam ağrımasın dedim

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gider içinse ne ep ne de fn, k20 çakılı bi eg ya da ek alıp güzel güzel gazlanmalı bence. (mümkünse ek). Bence EK tasarım harikası bi otomobil. Yok illa ep fn arası dersen, ben olsam fn2 tercih ederdim, sebebine gelirsek tamamen zevk. Yakuza gibi haşin duruyo bence araç. ve kesinlikle stock jantlarıyla alınmalı. Kıpkırmızı, coilli varexli headerslı bişey bulursan çok zevkli olur diye düşünüyorum. Zaten gidişi de illa ki tatmin edecektir.

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bi gercek var kırmızı fn2 güzel duruyor ama bi kırmızı ep3 daha güzel duruyor ,bu işi bilip bu piyasada yıllarını vermiş insanlardan fn2 yuklusundennn asırı yuklusune kadar ep3 me takaslar geldi, hayatta işim olmadı... tabiki ep3 ne göre değişir ama düzgün bir ep3 bulunduğu taktirde alınıp ep3 zevkini dibine kadar yasamalı derim...
    PowerTune

caprio55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efendi spec se fn2 , hatatatata mode ise ep3.
    İki aracıda kullanmış birisi olarak bu yoruma %100 katılıyorum
    LC160 VTI, DC123 ep3 TYPE-R, RED18 S2000, GS650 Fabia VRS, KF698 fn2 TYPE-R
    Şimdiki Zaman
    55 ACF 61 İBİZA 1.9 tdı PD130

Silvia17
    Misafir
    FN2 karar verdim.Duruşu çok fazla hoşuma gidiyor.Söyle kazası belası olmayan tramersiz araç kovalamaya başlıyorum bakalım.

Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bi gercek var kırmızı fn2 güzel duruyor ama bi kırmızı ep3 daha güzel duruyor ,bu işi bilip bu piyasada yıllarını vermiş insanlardan fn2 yuklusundennn asırı yuklusune kadar ep3 me takaslar geldi, hayatta işim olmadı... tabiki ep3 ne göre değişir ama düzgün bir ep3 bulunduğu taktirde alınıp ep3 zevkini dibine kadar yasamalı derim...

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FN2 karar verdim.Duruşu çok fazla hoşuma gidiyor.Söyle kazası belası olmayan tramersiz araç kovalamaya başlıyorum bakalım.
    çok iyi karar vermişsin hayırlısı olsun. ben 6 seneyi geçti alalı hala çok memnunum zevkle biniyorum ama nedense haln çoğu kişi fn2 leri çıktığından beri kötülüyorlar. gerçek typer değilmiş hondanın yüz karası falan diyorlar şu 6 sene önce çekilen saçma sapan topgear videosunu hala baz alanlar var
    always AT by AT

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)